kadın haklı o zaman hem kocasıyla fingirde hem de kadına hakaret et oh ne ala memleket derler canımİlişkisi olmuş zaten. Adamın evli olduğunu öğrenince karısını aramış. Yazdan beri kadını taciz ediyor en sonunda kadın da işyerine şikayet etmiş
Karştırıyorsunuz.Olaylar yaşanalı 4 ay oldu .Bu konuyu ne kadar uzattınız böyle. Karısına söyleyip bırakmanız gerekirken siz ne zamandır uğraşıyorsunuz. amacınızın karısına söyleyip boşanmaları olduğunu düşünüyorum artık. Yazdan beri aynı konu üzerinde dönüyorsunuz farkında mısnız?
Saka gibisinizkadın haklı o zaman hem kocasıyla fingirde hem de kadına hakaret et oh ne ala memleket derler can
:):)İlişkisi olmuş zaten. Adamın evli olduğunu öğrenince karısını aramış. Yazdan beri kadını taciz ediyor en sonunda kadın da işyerine şikayet etmiş
4 ay az bir zaman mı sizce ?? Hala neyin hazımsızlığı. Kadın zaten kocası tarafından aldatılmış bir de aldattığı kadınla uğraşıyor. Yapıtığınız şeyin hiç bir doğru yanı yok. Profesyonel destek alın siz bu takıntınızla ilgiliKarştırıyorsunuz.Olaylar yaşanalı 4 ay oldu .
Aynen ole olduKeşke e devletine girip baksaydınız, işyeri kurallarını bozmadan. Ya da başka yerden öğrendiğinizi söyleseydiniz. Olmuş geçmiş artık. Kocası aldatıyor ona laf yok ama sizi işinizden etti. İyi bulmuşlar onlar bir birlerini
Çünkü kadın eşini boşamadı affetti. Konu sahibi de bunu hazmedemiyor işte. Bana sözler verdi mutsuzum dedi ama hala onunla birlikte diyekadın haklı o zaman hem kocasıyla fingirde hem de kadına hakaret et oh ne ala memleket derler canım
Olayları bilmiyosunuz ki .Detayları bılmıosunuz.Lütfen bılıp bılmeden yargılamayın .4 ay az bir zaman mı sizce ?? Hala neyin hazımsızlığı. Kadın zaten kocası tarafından aldatılmış bir de aldattığı kadınla uğraşıyor. Yapıtığınız şeyin hiç bir doğru yanı yok. Profesyonel destek alın siz bu takıntınızla ilgili
Kişi kendinden bilir işi:)Çünkü kadın eşini boşamadı affetti. Konu sahibi de bunu hazmedemiyor işte. Bana sözler verdi mutsuzum dedi ama hala onunla birlikte diye
şaka gibi insanlar yaÇünkü kadın eşini boşamadı affetti. Konu sahibi de bunu hazmedemiyor işte. Bana sözler verdi mutsuzum dedi ama hala onunla birlikte diye
Bütün konularınızı biliyorum detaylarına kadar yazmışsınız. Ben sizin yazdıklarınızı söylüyorum kafamdan uydurmuyorum. sizi tanımam etmem neden varsayımlarda bulunayım ki sizin hakkınızdaOlayları bilmiyosunuz ki .Detayları bılmıosunuz.Lütfen bılıp bılmeden yargılamayın .
Konu burada benim evliliğim değil sizin durumunuzKişi kendinden bilir işi:)
Boşansınlar istiyor işteVallahi ne uzadı ne uzadı mevzular. Ne istiyorsunuz ki? Ben anlamıyorım.
Boşatana kadar rahat durmayacakBoşansınlar istiyor işte
Uzatan ben değilim hanımefendi .Kadın hakaret ettı .Bende karşılık verdım .Sonra boyle oldu .Neyse velkı bu sayede kıdem alırım .Vallahi ne uzadı ne uzadı mevzular. Ne istiyorsunuz ki? Ben anlamıyorım.
Olayları tekrar tekrar yazmadin mi buraya?Olayları bilmiyosunuz ki .Detayları bılmıosunuz.Lütfen bılıp bılmeden yargılamayın .
OkOlayları tekrar tekrar yazmadin mi buraya?
Kadına ulaştığın yetmiyor sarhoş kafayla neler yazdın da canının acıttın kim bilir?
Boşansınlar istiyorsun ama olmuyor diye çıldırıyorsun herhalde. Kendine zarar verdin durduk yerde ama hiç akillannadıgın verdiğin cevaplardan ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?