Yine Hüsran

Keşke e devletine girip baksaydınız, işyeri kurallarını bozmadan. Ya da başka yerden öğrendiğinizi söyleseydiniz. Olmuş geçmiş artık. Kocası aldatıyor ona laf yok ama sizi işinizden etti. İyi bulmuşlar onlar bir birlerini

Bu konuyu ne kadar uzattınız böyle. Karısına söyleyip bırakmanız gerekirken siz ne zamandır uğraşıyorsunuz. amacınızın karısına söyleyip boşanmaları olduğunu düşünüyorum artık. Yazdan beri aynı konu üzerinde dönüyorsunuz farkında mısnız?
Karştırıyorsunuz.Olaylar yaşanalı 4 ay oldu .

Karştırıyorsunuz.Olaylar yaşanalı 4 ay oldu .
4 ay az bir zaman mı sizce ?? Hala neyin hazımsızlığı. Kadın zaten kocası tarafından aldatılmış bir de aldattığı kadınla uğraşıyor. Yapıtığınız şeyin hiç bir doğru yanı yok. Profesyonel destek alın siz bu takıntınızla ilgili

Keşke e devletine girip baksaydınız, işyeri kurallarını bozmadan. Ya da başka yerden öğrendiğinizi söyleseydiniz. Olmuş geçmiş artık. Kocası aldatıyor ona laf yok ama sizi işinizden etti. İyi bulmuşlar onlar bir birlerini
Aynen ole oldu

kadın haklı o zaman hem kocasıyla fingirde hem de kadına hakaret et oh ne ala memleket derler canım
Çünkü kadın eşini boşamadı affetti. Konu sahibi de bunu hazmedemiyor işte. Bana sözler verdi mutsuzum dedi ama hala onunla birlikte diye

4 ay az bir zaman mı sizce ?? Hala neyin hazımsızlığı. Kadın zaten kocası tarafından aldatılmış bir de aldattığı kadınla uğraşıyor. Yapıtığınız şeyin hiç bir doğru yanı yok. Profesyonel destek alın siz bu takıntınızla ilgili
Olayları bilmiyosunuz ki .Detayları bılmıosunuz.Lütfen bılıp bılmeden yargılamayın .

Olayları bilmiyosunuz ki .Detayları bılmıosunuz.Lütfen bılıp bılmeden yargılamayın .
Bütün konularınızı biliyorum detaylarına kadar yazmışsınız. Ben sizin yazdıklarınızı söylüyorum kafamdan uydurmuyorum. sizi tanımam etmem neden varsayımlarda bulunayım ki sizin hakkınızda

Vallahi ne uzadı ne uzadı mevzular. Ne istiyorsunuz ki? Ben anlamıyorım.
Uzatan ben değilim hanımefendi .Kadın hakaret ettı .Bende karşılık verdım .Sonra boyle oldu .Neyse velkı bu sayede kıdem alırım .

Olayları tekrar tekrar yazmadin mi buraya?

Kadına ulaştığın yetmiyor sarhoş kafayla neler yazdın da canının acıttın kim bilir?

Boşansınlar istiyorsun ama olmuyor diye çıldırıyorsun herhalde. Kendine zarar verdin durduk yerde ama hiç akillanmadığın verdiğin cevaplardan ortada.

Olayları tekrar tekrar yazmadin mi buraya?

Kadına ulaştığın yetmiyor sarhoş kafayla neler yazdın da canının acıttın kim bilir?

Boşansınlar istiyorsun ama olmuyor diye çıldırıyorsun herhalde. Kendine zarar verdin durduk yerde ama hiç akillannadıgın verdiğin cevaplardan ortada.
Ok

Back
X