Tamam sağ olun.İnandırmak nıyetınde deılım sizi .Ben olanı anlattım .Sen cok fenasin. Ben de az cok hatirliyorum konularini. Adamlarin nisanlilarina ve eslerine soylerken ki amacin ne? Belki olur da ayrilir kaparim birini diye mi dusunuyorsun?
Niyetin iyi olsa adami asagilayip, defedersin.
Orasi Turkiye,aldatilan kadinlar genellikle affetmeyi tercih ediyor.. Muhtemelen karisi ogrenmemeyi tercih ederdi. Neden kadinin hayatini alt ust ediyorsun? Ogrenirse de kendisi ogrensin kocasinin gercek yuzunu. Senin uzerine dusen adami hayatindan cikartmak.
Allah zaten onun belasini verir gunu gelince. Kimsenin yaptigi yanina kalmaz.
Kadina bir kere soylemissin, kadin ustunu ortup bosanmamayi secmis. Daha neden huzurunu kaciriyorsun kadinin? Zaten kalbi yarali bir de senin tacizlerinle ugrasmak zorunda kaliyor kadin.
Ilk o mesaj atti diyorsun ama hic inandirici degil.. Sen ilk mesaji atip soyledikten sonra kadin kocasini affetmis. Kalkip aylar sonra sen mesaj atmadiysan, ya da farkli bir sey yapmadiysan kadin kalkipta kocama kafayi takmissin diye durup dururken sana mesaj falan atmaz.
Yaptigin kotulukler asla karsiliksiz kalmaz, bu sekilde ayagina dolanir. Yarin bir gun evlendiginde de bu kadina yasattigini yasayacaksin. Bununda yaz bir kenara.
çocukluğunuza inmek lazım o zaman acilenn.neden evli adam merakınız var yahuuuuu?Evet :) Hiç dayanamıyorum evli görmeye
Siz gercekten ınandınız mı :) Bunaçocukluğunuza inmek lazım o zaman acilenn.neden evli adam merakınız var yahuuuuu?
ne bileyimm ben de şaşırdımm yahuu niye yazdı acaba böyle diyeeSiz gercekten ınandınız mı :) Buna
:):) Sizce boyle bir sey mumkunmuSiz gercekten ınandınız mı :) Buna
Canım napayım ben baksana bi taşlanmadığım kaldı .Neyse artık .ne bileyimm ben de şaşırdımm yahuu niye yazdı acaba böyle diyee
ama arkadaş yazmış bak.birden fazlaymışş evli nişanlı adam olaylarınızzzGeçmişi niye araştırıosunuz .
ben sizi tanımıyorumm.ama burda güvendiğim üyeler hakkınızda yazmış onlara göre değerlendirdimmCanım napayım ben baksana bi taşlanmadığım kaldı .Neyse artık .
Bilgim dışında olan şeylerdi .Ogrendıgım andada bıraktım zaten.O arkadaşların canları sıkılıyor .Bılıp bılmeden anlamadan konuluyorlar .Önemlı deıl .Daha buyuk problemlerım var şu an .ama arkadaş yazmış bak.birden fazlaymışş evli nişanlı adam olaylarınızzz
Siz güvenmeye devam edin .Kim bıle bıle boyle seyler yapar .ben sizi tanımıyorumm.ama burda güvendiğim üyeler hakkınızda yazmış onlara göre değerlendirdimm
4 ay önce biten bir ilişki için neden hala adamın karısını aradınız?Bilgim dışında olan şeylerdi .Ogrendıgım andada bıraktım zaten.O arkadaşların canları sıkılıyor .Bılıp bılmeden anlamadan konuluyorlar .Önemlı deıl .Daha buyuk problemlerım var şu an .
Ben aramadım dıorum .Kendısı hakaret ettı once sustum sonrada dayanamayıp yazdım .Bunun ıcın de ayrıca suç duyurusunda bulundum .4 ay önce biten bir ilişki için neden hala adamın karısını aradınız?
Neden anlamak ıstemıosunuz .Karsıdan basılduruyırum bılmıorum ama4 ay önce biten bir ilişki için neden hala adamın karısını aradınız?
Şu an daha onemlı problemlerım var4 ay önce biten bir ilişki için neden hala adamın karısını aradınız?
"Birgun içtim ağlıodum fake hesaptan kıza bişey yazdım ne yazdıgımı hatırlamıyorum .Sonra ardı arkası kesılmedı hakaretlerın.İşyerımı arayıp şikayet etmiş .İşyerımı soyleyemıorum"Ben aramadım dıorum .Kendısı hakaret ettı once sustum sonrada dayanamayıp yazdım .Bunun ıcın de ayrıca suç duyurusunda bulundum .
Kvkk zaten siz suçlusunuz. İşten çıkarmakta haklılarŞu an daha onemlı problemlerım var
Avukatlar ole demıoKvkk zaten siz suçlusunuz. İşten çıkarmakta haklılar
Once kadın yazdı cevap vermeden 2 gun durdum .Eeet ben yazdım"Birgun içtim ağlıodum fake hesaptan kıza bişey yazdım ne yazdıgımı hatırlamıyorum .Sonra ardı arkası kesılmedı hakaretlerın.İşyerımı arayıp şikayet etmiş .İşyerımı soyleyemıorum"
Bunu siz yazmadınız mı?
Ne diyor avukatlarAvukatlar ole demıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?