Yine Hüsran

şu hayatta bir fake hesabım bile olamadı yaa

araştırmaya hacet yok.
seni unutmak mümkün mü musmusu
aaa musmusu mu bu üye? isim değişikliği yapmış diye de gözükmüyor ki,2. üyelik mi?

nasıl yani,daha önceden de mi evli birileriyle birlikte olmuş konu sahibi?

aaa musmusu mu bu üye? isim değişikliği yapmış diye de gözükmüyor ki,2. üyelik mi?

nasıl yani,daha önceden de mi evli birileriyle birlikte olmuş konu sahibi?
Kendisi bu konuda başka birinden bahsettiğini iddia ediyor.
Bu durumda bir nişanlı, 2 evli ve olmak üzere 3 tane ayrı kişi var
Üçünde de nişanlı ve eşlere ulaşıp haber verdi, intikam almak için

konu sahibi çok afedersiniz ama,evli bir adamla birlikte olan birisiyle ilgili böyle tavsiye vermişsiniz bir de hiç utanmadan....

konuda zaten hatalısınız ben yorum yapmayacağım ama,nasıl hala bu kadar dik başlı olabiliyorsunuz?? hiç ders alıyor/almış gibi durmuyorsunuz ki.

bu ne yahuu dallas gibiiiii hayatlarrrr.

Ne demısımkı arkadasınızla konuşun vazgecsın demısım neyı yanlış bunun

3 mü :):) Başka yokmu biraz daha arttır .Az oldu yetmez

Ne demısımkı arkadasınızla konuşun vazgecsın demısım neyı yanlış bunun
evli biriyle birlikte olan kişiyle arkadaşlık etme demişsiniz o konunun sahibine,yani bunu siz de yanlış bulmuşsunuz. ama kendiniz defalarca evli erkeklerle birlikte olmuşsunuz?? üstüne bir de karısıyla uğraşmışsınız bir tanesinin??

sizce de tezat yok mu?

Ben sızce evlı oldugunu bılıomuydum ?

Senin bırak iş yerinden tazminat almayı üstüne TCK ya göre ceza alman gerekiyor. Belki Adamın eşi biraz araştırır da tacizden ve kişisel verileri usulüne aykırı ele geçirmek ve kullanmaktan ceza alırsın. Burda destek olan bir iki kişiyi de şaşkınlıkla okudum. Konu sahibi gibi imkanı olan sizin numaranızı bilmem hangi verilerinizi istedikleri gibi alıp kullansınlar o zaman ne güzel. Bir de mesajların işinize gelen kısmını hatırlıyorsunuz gelmeyen kısımlarını hatırlamıyorsunuz. Yok kadın size bir sürü hakaret etmiş ama siz efendiliğinizi hiiiiççç bozmamış aslaa kötü bi şey söylememişsiniz hmmmmm peki. Sürekli evli nişanlı insanlara denk geliyorsunuz hadi iyi niyetli düşünüyoruz şans diyelim de ne diye aldatılmış mağdur kadına habire yazıyorsunuz kalan huzurunu da kaçırıyorsunuz. yaşattığınızı yaşarsınız umarım. Bir de içtim hatırlamıyoruma kimseyi inandıramazsınız. Hatırlamayacak kadar sarhoş insan mesajları nasıl siliyor. Yani nerden baksan tutarsızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…