- 10 Nisan 2014
- 43.449
- 115.775
- 798
şu hayatta bir fake hesabım bile olamadı yaa"Birgun içtim ağlıodum fake hesaptan kıza bişey yazdım ne yazdıgımı hatırlamıyorum .Sonra ardı arkası kesılmedı hakaretlerın.İşyerımı arayıp şikayet etmiş .İşyerımı soyleyemıorum"
Bunu siz yazmadınız mı?
Fake hesabı değil ilk sayfada yazmış bunuşu hayatta bir fake hesabım bile olamadı yaa
TCK 136.maddeyi araştır istersen. Konuştuğun kişilerin avukat olduğundan emin misin?Avukatlar ole demıo
Musmusu, belliydi bu intikam alma niyetiyle yaptığın saçmalıkların ayağına dolanacağı.
Bu daha önce konu açtıklarından hangisi acaba?
Bir kere haber vermişsin kadına daha sonra neden mesaj atıyorsun ki? İnşallah akıllanırsın bu olaydan sonra.
aaa musmusu mu bu üye? isim değişikliği yapmış diye de gözükmüyor ki,2. üyelik mi?araştırmaya hacet yok.
seni unutmak mümkün mü musmusu
ben iyice karıştırdımm konuyu anlayamadım valla.adam 1 mi 2 mi nişanlı kimmm devrelerim yandıııFake hesabı değil ilk sayfada yazmış bunu
Evet emınımTCK 136.maddeyi araştır istersen. Konuştuğun kişilerin avukat olduğundan emin misin?
Kendisi bu konuda başka birinden bahsettiğini iddia ediyor.aaa musmusu mu bu üye? isim değişikliği yapmış diye de gözükmüyor ki,2. üyelik mi?
nasıl yani,daha önceden de mi evli birileriyle birlikte olmuş konu sahibi?
Yaymadımki kotu nıyet yoktuTCK 136.maddeyi araştır istersen. Konuştuğun kişilerin avukat olduğundan emin misin?
Ne guzel acayım mı bitaneşu hayatta bir fake hesabım bile olamadı yaa
bu ne yahuu dallas gibiiiii hayatlarrrr.Kendisi bu konuda başka birinden bahsettiğini iddia ediyor.
Bu durumda bir nişanlı, 2 evli ve olmak üzere 3 tane ayrı kişi var
Üçünde de nişanlı ve eşlere ulaşıp haber verdi, intikam almak için
Ne demısımkı arkadasınızla konuşun vazgecsın demısım neyı yanlış bununEki Görüntüle 2776472
konu sahibi çok afedersiniz ama,evli bir adamla birlikte olan birisiyle ilgili böyle tavsiye vermişsiniz bir de hiç utanmadan....
konuda zaten hatalısınız ben yorum yapmayacağım ama,nasıl hala bu kadar dik başlı olabiliyorsunuz?? hiç ders alıyor/almış gibi durmuyorsunuz ki.
3 mü :):) Başka yokmu biraz daha arttır .Az oldu yetmezKendisi bu konuda başka birinden bahsettiğini iddia ediyor.
Bu durumda bir nişanlı, 2 evli ve olmak üzere 3 tane ayrı kişi var
Üçünde de nişanlı ve eşlere ulaşıp haber verdi, intikam almak için
evli biriyle birlikte olan kişiyle arkadaşlık etme demişsiniz o konunun sahibine,yani bunu siz de yanlış bulmuşsunuz. ama kendiniz defalarca evli erkeklerle birlikte olmuşsunuz?? üstüne bir de karısıyla uğraşmışsınız bir tanesinin??Ne demısımkı arkadasınızla konuşun vazgecsın demısım neyı yanlış bunun
Tamamaaa musmusu mu bu üye? isim değişikliği yapmış diye de gözükmüyor ki,2. üyelik mi?
nasıl yani,daha önceden de mi evli birileriyle birlikte olmuş konu sahibi?
Ben sızce evlı oldugunu bılıomuydum ?evli biriyle birlikte olan kişiyle arkadaşlık etme demişsiniz o konunun sahibine,yani bunu siz de yanlış bulmuşsunuz. ama kendiniz defalarca evli erkeklerle birlikte olmuşsunuz?? üstüne bir de karısıyla uğraşmışsınız bir tanesinin??
sizce de tezat yok mu?
Ben senin yalancınım, gerisini bilemiycem.3 mü :):) Başka yokmu biraz daha arttır .Az oldu yetmez
aynı işyerinde değil miydiniz?ben aynı işyerinde çalıştığım herkesin medeni durumunu bilirimmBen sızce evlı oldugunu bılıomuydum ?
Madde 136- (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.Yaymadımki kotu nıyet yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?