yine aynı şey oldu işte 22. haftada doğum oldu kızım 3 saat yaşaya bildi.zeynebim bizi bıraktı.tıpkı abisi yusufum gibi.ama kızım çok ağladı yaşamak için çırpındı ama olmadı işte yine olmadı.12 senedir olamadığı gibi.paylaşmak istedim çok üzgünüm beni sizleden başkası anlamazki,daha dayanacak gücüm yok.ne yapmalıyım bilmiyorum.
yine aynı şey oldu işte 22. haftada doğum oldu kızım 3 saat yaşaya bildi.zeynebim bizi bıraktı.tıpkı abisi yusufum gibi.ama kızım çok ağladı yaşamak için çırpındı ama olmadı işte yine olmadı.12 senedir olamadığı gibi.paylaşmak istedim çok üzgünüm beni sizleden başkası anlamazki,daha dayanacak gücüm yok.ne yapmalıyım bilmiyorum.
aslında 2 kez değil 3 kez yaşadım bunu ilki 5 haftalıktı düştüğünde ama onu saymıyorum artık .çünki diğerleri daha acı gözünle onları görmek ama dokunup koklayamadan toprağa vermek rabbim bu duyguyu hiç birinize nasip etmesin.Hepimiz kucağımıza alırız inşlh.yazdıklarınız için hepinize tşk ediyorum.benim üzüntüme ortak oldunuz hepinizden allah razı olsun.rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?