yine hüsran

Hullis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
124
11
316
Trabzon
yine aynı şey oldu işte 22. haftada doğum oldu kızım 3 saat yaşaya bildi.zeynebim bizi bıraktı.tıpkı abisi yusufum gibi.ama kızım çok ağladı yaşamak için çırpındı ama olmadı işte yine olmadı.12 senedir olamadığı gibi.paylaşmak istedim çok üzgünüm beni sizleden başkası anlamazki,daha dayanacak gücüm yok.ne yapmalıyım bilmiyorum.

ahhh canım yaaa Rabbim sana kuvvet versin
sabır versin
dayanma gücü versin.........................sen ne güzel bir annesin..........
cennete iki kuş göndermişsin.............onlar seni ellerinden tutup yine kaldıracak.............Rabbim seni mükafatlandırmıştır ve inan buna devam eder...........sen lütfen şimdi dünya gözüyle degil ahiret gözüyle bak biraz........bak hem alemlerin efendisininde kızı hariç diger bütün evlatları vefat etti onun yaşamında.......sende Onun ismiyle dua et Rabbime ve hayırlısını dilemeye devam et canım kardeşim..........ve eger kuran okumayı biliyorsan elemneşrah(inşirah)suresini oku sürekli.....seni rahatlattıgını görüceksin...

oooooffff ya cok uzuldum rabbim dayanma gucu versin bir gun yavrunu kucagina almayi nasip etsin nzmyhn e aynen katiliyorum insallah rabbim yar ve yardimcin olsun

ya sırf bu yüzden bazen siteye girmek istemiyorum. offfffff tüylerim diken diken oldu okurken canım allah sabır versin sana üzüntünü bütün kalbimle paylaşıyorum inşaallah kucağına alacağın günleride görürsün canım benim

canım ben de 6 haftalık bebişim kaybettim. rabbim bana sabır versin dedim. ama sen o kadar büyütmüşsün rabbim sana on kat sabır versin diyorum. başın sağolsun. zorluklarla elde edilen bebişlerimizin böyle bizi bırakması hakikatende sabır bırakmıyor. ama ne yapacaksın canım. allah sana sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin diyorum. söyleyecek söz bulamıyorum. rabbim yar ve yardımcın olsun.

Rabbim dayanma gücü ve versin, bu acını tez zamanda unuttursun inşallah...

canım allah yarıdmcın olsun ve sabır versın.allah kularını hastalıkla,parayla,fakırlıkle,evlatla,anne baabyla vb.herseyle ımtıhan edıyor bakalım kullarım benı hatırlayacakmı dıye.allaha sıgınmaya calıs.hepımzın bır olumsuzlugu var ama senınkı daha buyuk canım allah sana oyle evlatlar nasıp etsınkı ınsaalah unutturur acılarını.allaha sımsıkı sarıl canım.

rabbim sabırlar versin canım inan çok zor bir durum ne denilebilirki bitanem inşallah rabbim tez zamnda bebiş haberi vermeyi nasip eğler canım tekrar

çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilmiyorum.Allah sabır versin size.çok zor bir durum.peki neden böyle bir durum oluyor,yani erken doğum yapmanızın sebebi neymiş?bir şekilde engelleyemiyorlar mı bunu?İnşallah en kısa zamanda Hayırlısıyla tekrar sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz.:Saruboceq:

rabbım kat kat sabır versın canım benım..................cok zor bu acı...........ınş bı daha böle bı acı yasamazsın gıden bebeklerın yerıne daha hayırlısını nasıp etsın kısa zamanda ınşşşşşşşşşşşşş

çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum... allah sabır versin, acını unutturacak ve sonuna kadar tamamına erdirecek bir güzelliği en kısa zamanda sana versin... acılar bizler için, güçlü olmaktan başka yapabileceğimiz tek şey.. dua etmek... allah acılarını dindirsin... mafoldumben

çok üzüldüm benimde bebeklerim 3.5 aylıklardı daha karnım şişmemişti bile tekmelerinide hissetmemiştim.oysa sen hepsini yaşamışsın.inan ateş düştüğü yeri yakıyor.çilemiz dolmamış galiba.bebeklerimizi cennete gönderdik.onlar bize kardeşlerini gönderecekler inşallah.üzülme diyemiyorum çünkü bir faydası olmuyo biliyorm.allah sana sabır versn dayanma gücü versin .sen ve eşine sağlık versin inşallah her şey siz olduktan sonra düzelecektir.

arkadaşım.....ALLAH sana sabır ve dayanma gücü versin..........en kısa zamandada sana sağlıklı,sıhhatli,hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.......

Üzülme canım hakkında hayırlısını versın Allah olacak ınş.sabır basınsaolsun kuşum:Saruboceq::1hug:

maaleseff bazen kelimeler yetersiz kalıyo gerçketn çok acı birşey hemde bunu 2.kez yaşamak daha da zor.Güçlü olman lazım Rabbime sığınmak ve herşeyin hayırlsıını istemek lazım ve en kısa zamanda yeniden sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin

aslında 2 kez değil 3 kez yaşadım bunu ilki 5 haftalıktı düştüğünde ama onu saymıyorum artık .çünki diğerleri daha acı gözünle onları görmek ama dokunup koklayamadan toprağa vermek rabbim bu duyguyu hiç birinize nasip etmesin.Hepimiz kucağımıza alırız inşlh.yazdıklarınız için hepinize tşk ediyorum.benim üzüntüme ortak oldunuz hepinizden allah razı olsun.rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin

seni cennette bekleyen zeynebin ve yusufun var.sen olmadan cenneti bile istemicekler.birçoğunun cennett bile olsa bir yavrusu olamayacak.ALLAH sen büyük bir imtihan vermiş canım kardeşim eminim isyan etmeden vereceksin bu sınavı.inan bunları okuyup ağlamaktan çok yoruldum.bende hasretle yavrumu bekliyorum RABBİM ne zmn nasip ederse.en kısa zmnda sanada nasip etsin inş.

sevgili hülliş allah sabırlar versin ben de biri 5 haftalık biri 8 haftalık kaybettim bebeklerimi o üzüntülerim hiçbirşeye benzemiyordu sen 22. haftaya getirmişsin allah kat kat sabırlar versin canım çok zordur eminim ama inşallah allah bundan sonra da bebek verir ve ona da sağlık verir inşallah

hülliş arkadaşım allah sabır versin çok zor yaşadığın ama en yakın zamanda Allah sana sağlıklı bebekler versin.

sağolun arkadaşlar çok iyisiniz rabbim hapimizin yüzünü güldürür inşlh.birdaha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm bilmiyorum.içim çok acıyor evet cennetteler diyorum bize şefaatçi olacaklar diyorum ama olmuyor arkadaşlar nefessiz kalıyorum soluk alamıyorum.babamın mezarının üzerine gömdük onları dedeleri bana hiç kıyamazdı sanırım özlemini benim yavrularımla giderecek.ben koklayamadım o koklayacak, koruyacak. bunu düşünmekte güzel yanlız değiller.rüyamda bile 3nü birlikte gördüm babam bana kızım göğsümdeki çamuru sil diyordu onlarda onun yanında oynuyorlardı.rüyada görmek bile çok güzeldi böyle avunuyorum işte.kimseye paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşmak beni çok rahatlatıyor haklarınızı helal edin.bir gün inşlh güzel olan şeyleride yazarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…