yine hüsran

babanin camur dedigi senin gozyaslarini kastetmis olabilrmi aglama artik uzulme dayanmaya calis Allah tan geldik ve yine ona donecegiz rabbim sabirlar versin yerleini hayirli evlat la doldursun ben cok uzuldum Allah bir daha yastamasin sana canim iyi seneler insallah bu sene hepimiz bebekle seviniriz

ınşallah yeni yıl hepimize sağlık ve güzellikler getirir.tüm bebek isteyenler yavrularına hayırlısıyla kavuşur ve hamile olanlar sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız ınşallah. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın ınşallah.AMıN.

allahrazı olsun canım. umarım dediğin gibi olur hepimiz için. ama ödüm kopuyor hamile kalmaktan. bu duyguyu yenebilecekmiyim bilmiyorum aynı şeyleri yaşaya bilirim korkusu çok kötü.hepimize iyi seneler

inşlh bütün dileklerin kabul olur.tşkl umarım birdaha yaşatmaz.hiç birimize çekmek çok zor çünki.

allahrazı olsun canım. umarım dediğin gibi olur hepimiz için. ama ödüm kopuyor hamile kalmaktan. bu duyguyu yenebilecekmiyim bilmiyorum aynı şeyleri yaşaya bilirim korkusu çok kötü.hepimize iyi seneler

bende ic defa dis gebleik gecirdim ikisi tup bebekleydi ne bir daha tup bbebeg nede hamelie kalmaya goum kesiyor ayin korkulari bende yasiyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum insallah bir gun bizde basariririz canim

bende ic defa dis gebleik gecirdim ikisi tup bebekleydi ne bir daha tup bbebeg nede hamelie kalmaya goum kesiyor ayin korkulari bende yasiyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum insallah bir gun bizde basariririz canim

inşlh birbirimize güzel haberlerimizi veririz canım .rabbim bu korkularımızı yenmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…