Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

Çok haklısınız

Biz herşeyi kirlettik yüzüne bakamam geyiğini yapan adam arar mi diyeceğine çocuklarla ilgilenmesi daha faydalı bilginize....

Bende başta öyle tepki verdim ama bu üyenin eski konularına bakarsanız yazdıklarınızın havada uçuştuğunu anlayacaksınız .

Kate ve Elisabeth’i tanısam tamamda onlar kim onları bilmiyorum . Şimdi bişey daha soracağım kesin döversiniz beni . Peki adamın durumuyla kaynananın ilişkisi ne onu anlamadım ??
Simdi bu adam aslinda Ingiliz kraliyet ailesinde şoformüş, Kate'e yanikmis, demis ki soför ahciya, ahci dadiya, hepsi o yana bu yana, niye bana yok, Elisabeth duymus cok sinirlenmis, demis ki tez kellesi vurula, adamin da siniri bozulmus, küsmüş gidiyorum lan ben baslarim boyle kraliyet ailesine de sana da demis, of ne zorladim be

Boz herşeyi kirlettik yüzüne bakamam geyiğini yapan adam arat mi diyeceğine çocuklarla ilgilenmesi daha faydalı bilginize....
Ablacim bunu deyince cocuklarimla ilgilenemiyor muyum? Ne alakasi var? Nereden nereye zorla baglanti kuruyorsunuz. Ozaman sen burada bu mesajlari yazdigina göre sende cocuklarinla ilgilenmiyorsun.

Kafaniz ne bicim calisiyor sizin anlamiyorumki. Zorla illa birilerini yargiliyayim modundasiniz

Ablacim sen bosver, karisttirtma cocuklarinin gercekten konuyla alakasi yok, sinirini de bozma, buraya msj yazinca insanlar coluk cocuguna kadar laf soyleme hakkini kendinde bulabiliyo, sinirlenmekte haklisin ama bosver.

Siz de çok haklısınız. Onlara ne ki isterseniz jucuk çocuklarınız uyurken konuşup günlerinizi sadece 2 saat uyku ile tamamlarsiniz. Mantıken de öyle oluyordur. Uykusuz ve enerjisiz kalan yazanlar mı ki sanki

Ablacim sen bosver, karisttirtma cocuklarinin gercekten konuyla alakasi yok, sinirini de bozma, buraya msj yazinca insanlar coluk cocuguna kadar laf soyleme hakkini kendinde bulabiliyo, sinirlenmekte haklisin ama bosver.

Nasil bosverilir böyle birsey, baka ergen dediler, Adamlara yapisiyorsun dediler dalga gectiler, güldüm gectim, umursamam da yani. Ama sözkonusu cocuklarimsa eger kirmizi cizgim asilmistir.

Asil ben böyle insanlarin büyüttügü cocuklara aciyorum. Bunlar Insanlik namina ne ögretebilirlerki cocuklarina. Daha kendileri bu yasa gelmisler Insanliktan paylarini alamamislar.

Erkekleri bir süre unut hatta sil bir süre hayatından. Önce kendine değer ver ve kendini sev. Gerçek aşk aranmaz , gelir bulur seni. Seni gerçekten hakeden birini sev ama biraz zaman ver kendine ve duygularına. Sanırım şuan duyguların çok karışık ve hata üzerine hata yapacak bir durumdasın. Hata yapmaktan kaçınmak istiyorsan bunun en iyi ilacı kendini sevmek ve kendine zaman ayırmak…

Ne diyim ki, bilemedim, eminim cok iyi bi annesindir, anne olman birisine karşi duygularin olmasini engellemiyo, insan hayatta sadece anne, sadece evlat, sadece es, sadece sevgilivi olmuyo ki, bunlarin hepsiyiz hepimiz. Dilerim mutlu olursun özel hayatinda.

Eski konularına baktım da sanırım biraz şıp sevdisin. Erkekleri iyi tanımadan aşık oluyorsun , yanılıyor muyum ?

Eski konularına baktım da sanırım biraz şıp sevdisin. Erkekleri iyi tanımadan aşık oluyorsun , yanılıyor muyum ?
Muhtemelen duygusal boslukta, arayiş icinde. Hayatina birini almak istiyo, dilerim bulur dogru kisiyi de, hayat sadece calismak, ev isi, annelikten ibaret degil ki, genc bi kadinsa istiyodur hayatinda dogru duzgun bi adam. Deneme yanilma yoluyla tanimaya calisiyo birilerini, bakmadim eski konularina gerci. Ama budur heralde duygu durumu

Şıp sevdi olabilirim.. lakin bu Konuda sözkonusu olan Adama ask sözkonusu degil. Hoslanti Vardi.

Bir öncekine ask diyebilirim. Lakin orda birkac haftalik bir durum sözkonusu degildi. Ikiside beraberlik degildi ayrica tanima asamasinda bitti.

Bu kimine göre sipsevdiliktir kimine göre degil, bilemiyecegim

Öyle tabi , bende öyle yazdım zaten. Sevgiye aç sevmek ve sevilmek istiyor ama yanlış kişilerle karşılaşmış hep. O yüzden biraz kendine zaman ayırıp düşüncelerinden arınması kendisi icin en iyisi olucak.

Eyvah eyvah bebekleri mi varmış çok üzüldüm şu an yavrucaklar adına
Biz herşeyi kirlettik yüzüne bakamam geyiğini yapan adam arar mi diyeceğine çocuklarla ilgilenmesi daha faydalı bilginize....

akşam akşam diğer konudan kaçtık burda banlanacağız şimdi ama dayanamıyorum.

siz kim oluyorsunuz bir kadının burda yazdığı 50 yorumdan ya da açtığı konulardan yola çıkıp böyle hadsiz hadsiz konuşuyorsunuz.

ne biliyorsunuz çocuklarını nasıl yetiştirdğini, o çocukları bir kere gördünüz mü de böyle karar verdiniz hemen.

herkes istediğini yazacak diye diye iyice kişiliğe saldırıya döndü bu forum. bi kendinize gelin.

bu konuya yazdıklarıyla değerlendirmedim tam yarım saatimi ayırıp ne yazdıysa eski aylarda vs baktım.eminim yorumumdan o yüzden

maşallahınız var o zaman ne diyeyim nasıl bir anne olduğuna karar vermek için -hiç tanımadan hem de- baya bir araştırma yapmışsınız. hem de tam yarım saat. helal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…