YİNE INSTAGRAM SORUNU

Ya ben bu kk kadınını çözemedm gerçekten. Evli biri olsa bunu yapan hemen boşan derlerdi. Şimdi herkesn sevgilinize hak veresi tuttu ama bence siz haklısınız. Hani kız beğendiği kadar erkek de beğense sorun yok ama şuan herşey sosyal medyadan yürüyor zaten. Ben sana güveniyorum takıl diyenlerin sonunu biliyoruz. Hep aldatılmak.

Kusura bakma ama sen saçmalamışsın,sevgilin de ağzının payını vermiş
Sevgilin senden bıkmış,seni bırakır demedi deme.

Ay çok zor bir hayat olsa gerek habire instagram başında sevgili birini beğenmiş mi, takip etmiş mi diye beklemek
Aynı şekilde karşı taraf için şunu takip ettim aşkım, bunu beğendim aşkım haberin olsun diye rapor vermek
Niye darlıyosunuz birbirinizi mecbur mu bıraktılar sizi birbirinize,hiç işiniz yok da iş meşgale olsun diye mi berabersiniz?

Bir de konuşmanız da bana gayet normal geldi. Bunun nesi darlama allahaşkına ? Buna darlamışsın diyenler sevgilileriyle eşleriyle nasıl tartışıyorlar acaba ?

+kocacığım o takip ettiğin seksi mi seksi güzel mi güzel kız kimdi ?

-seni ilgilendirmez

+peki kocacığım

Bu şekilde ilerliyor heralde sizin tartışmalarınız

Allaaah'ım .....

Kapatın siz instagramı facebooku görmezsiniz sevgiliniz kimi neyi beğenmiş.

Reactions: Yeu
yas kac bilmiorum ama belliki kucuk ben burda genclerin kitap uzerine yada daha faydali bilgiler icin tartistiklarini gorecek miyim acaba varsa yoksa face instagram hayatlarinin tam merkezine almislar onun etrafinda nefes aliolar bu kdr bagimli olmayin yapmayin kendinizi gelistirin okuyun bisiler bi muddet sona bu konular size de komik gelecek

siz acayip içselleştirdiniz konuyu ilk mesajınızla bir giriş yaptınız yetmedi bunu yazdınız

ben kocamın sosyal medya hesaplarını ya da telefonunu takip etmem kurcalamam şifreleri bende yoktur benimkiler de onda.biz buna niye gerek duymuyoruz çünkü birbirimize güveniyoruz şükür.sınırlarımızı biliyoruz.asla benim kocam melektir yapmaz demiyorum ama paranoyaklık da yapmıyorum.

hafiyelik değil karı-kocalık yapmaya çalışıyoruz.

ha ola ki böyle bir durum oldu konu sahibi gibi kendimi küçük düşürmem ayrılırım.hele de sevgiliysek.

Ya valla hayretle bakıyorum kusura bakmayın size sormak istedim şimdi konu sahibnin sevgilisini yaptığı şey normal mi yani ? Beğendiği kızlar arkadaşı filan değil yabancı yani tanımadığı kızlrı sürekli ekleyip beğeniyor. Bunun nesi normal ve kitap okudukça bu neden değişsin tamam ufku filan açılır da boynuzlanmayı kabul edicek bi ufuk açılması mı yaşasın ?

kabul etmeyecek tabi. aydınlanacak okudukça ve bunu kabul etmemek için de böyle saçma biri ile birlikte olmanın çok yanlış olduğunu görecek. ayrılacak.

En son ben niye darlıyorsunuz birbirinizi diye sorduğum için üstüme alınarak cevap veriyorum:)
Ben bu soruları sormayacağım, sosyal medya hesaplarını takip etmek zorunda kalmayacağım biriyle evlendim ve gayet mutluyum. Güvenmediğin biriyle niye beraber olursun ki?
He sırf ben kontrol ediyorum diye aldatmayacak olan adam zaten tutmasın kendini aldatsın ki biran önce ben de kendi yoluma bakayım.

E yani ayrılırsınız di mi ? Bişey olmamış gibi devam etmezsiniz. Burada en ufak bişey de ayrıl diyen insanların bu konuda konu sahibine saçmalıyosun demesi aşırı şaşırttı beni ya :) bir de şu var hani iş yerinde bir kadına asılsa herkes ayrıl der ama artık bu işler zaten sosyal medyadan yürüyor ve biraz yaşı büyük olanlar belki olayı henüz kavrayamadı ama 15-25 arası gayet buralardan takılıyor sevgili buluyor. Seda sayan bile şuanki sevgilisini twitterdan bulmuş. Adam karısını çocugunu bırakıp sedaya kaçmış. Devir böyle

hersey sanal farkinda misiniz iliskileri de sanal ve birbirlerine kizinca aldatmada sanal buna sizin tabirinie boynuzlama diyemicem kitap okudukca degisir tabiki beyinler köreliyor bu sosyal medya yuzunden herkes kullanio ben sosyal medyaya karsi degilim ama hersey tadinda guzel cok abartilmis

Yani kocanız instagramdan tanımadığı güzel kızları ekleyip fotolarını beğense anlayışla karşılıcaksınız öyle mi ? Gerçekten helal olsun.

akıllı insanların yapmayacağı bi iş .
ben bu insanları ezik görüyorum.
herkes böyle değil. siz etrafınızdakileri herkes görüyorsunuz .
etrafınızdakiler yapıyor diye böyle bi genelleme yapmanız çok komik.
seda sayan üstelik yaptı diye bu kıstas mıdır.
bi arzum onan yapmış mı.
kaç tane sanatçı yapmış.
1 tane örnek buldunuz diye hayret bi şey . azıcık bilim ile ilgilenin.
kitap okuyun. dünya ile ilgilenin. dünyada ne oluyor . ortadoğuda ne oluyor . sosyal meyda da sevgili koşturup birbirlerini beğeninceye kadar .

olayi cok farkli bi yere cekiyorsunuz sanirim siz ewet dememi duymak istiyorsunuz ama bunu yapan bi insan eşim olmamali zaten ben farkli birseyden bahsediyorum siz anlamak istemiyorsunuz sanirim olayi anlamak istediginiz yere cekiyorsunuz

Yani kocanız instagramdan tanımadığı güzel kızları ekleyip fotolarını beğense anlayışla karşılıcaksınız öyle mi ? Gerçekten helal olsun.
böyle aptas saptal kızların peşinde olup , ekleyip aval aval onlara bakacak kocayı almam .
he sonradan böyle avallaşırsa da boşarım. gözünün yaşına bakmam. uyuşmayız , mümkün değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…