- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Bir de konuşmanız da bana gayet normal geldi. Bunun nesi darlama allahaşkına ? Buna darlamışsın diyenler sevgilileriyle eşleriyle nasıl tartışıyorlar acaba ?
+kocacığım o takip ettiğin seksi mi seksi güzel mi güzel kız kimdi ?
-seni ilgilendirmez
+peki kocacığım
Bu şekilde ilerliyor heralde sizin tartışmalarınız
Ya valla hayretle bakıyorum kusura bakmayın size sormak istedim şimdi konu sahibnin sevgilisini yaptığı şey normal mi yani ? Beğendiği kızlar arkadaşı filan değil yabancı yani tanımadığı kızlrı sürekli ekleyip beğeniyor. Bunun nesi normal ve kitap okudukça bu neden değişsin tamam ufku filan açılır da boynuzlanmayı kabul edicek bi ufuk açılması mı yaşasın ?yas kac bilmiorum ama belliki kucuk ben burda genclerin kitap uzerine yada daha faydali bilgiler icin tartistiklarini gorecek miyim acaba varsa yoksa face instagram hayatlarinin tam merkezine almislar onun etrafinda nefes aliolar bu kdr bagimli olmayin yapmayin kendinizi gelistirin okuyun bisiler bi muddet sona bu konular size de komik gelecek
kabul etmeyecek tabi. aydınlanacak okudukça ve bunu kabul etmemek için de böyle saçma biri ile birlikte olmanın çok yanlış olduğunu görecek. ayrılacak.Ya valla hayretle bakıyorum kusura bakmayın size sormak istedim şimdi konu sahibnin sevgilisini yaptığı şey normal mi yani ? Beğendiği kızlar arkadaşı filan değil yabancı yani tanımadığı kızlrı sürekli ekleyip beğeniyor. Bunun nesi normal ve kitap okudukça bu neden değişsin tamam ufku filan açılır da boynuzlanmayı kabul edicek bi ufuk açılması mı yaşasın ?
Bir de konuşmanız da bana gayet normal geldi. Bunun nesi darlama allahaşkına ? Buna darlamışsın diyenler sevgilileriyle eşleriyle nasıl tartışıyorlar acaba ?
+kocacığım o takip ettiğin seksi mi seksi güzel mi güzel kız kimdi ?
-seni ilgilendirmez
+peki kocacığım
Bu şekilde ilerliyor heralde sizin tartışmalarınız
E yani ayrılırsınız di mi ? Bişey olmamış gibi devam etmezsiniz. Burada en ufak bişey de ayrıl diyen insanların bu konuda konu sahibine saçmalıyosun demesi aşırı şaşırttı beni ya :) bir de şu var hani iş yerinde bir kadına asılsa herkes ayrıl der ama artık bu işler zaten sosyal medyadan yürüyor ve biraz yaşı büyük olanlar belki olayı henüz kavrayamadı ama 15-25 arası gayet buralardan takılıyor sevgili buluyor. Seda sayan bile şuanki sevgilisini twitterdan bulmuş. Adam karısını çocugunu bırakıp sedaya kaçmış. Devir böylesiz acayip içselleştirdiniz konuyu ilk mesajınızla bir giriş yaptınız yetmedi bunu yazdınız
ben kocamın sosyal medya hesaplarını ya da telefonunu takip etmem kurcalamam şifreleri bende yoktur benimkiler de onda.biz buna niye gerek duymuyoruz çünkü birbirimize güveniyoruz şükür.sınırlarımızı biliyoruz.asla benim kocam melektir yapmaz demiyorum ama paranoyaklık da yapmıyorum.
hafiyelik değil karı-kocalık yapmaya çalışıyoruz.
ha ola ki böyle bir durum oldu konu sahibi gibi kendimi küçük düşürmem ayrılırım.hele de sevgiliysek.
Ya valla hayretle bakıyorum kusura bakmayın size sormak istedim şimdi konu sahibnin sevgilisini yaptığı şey normal mi yani ? Beğendiği kızlar arkadaşı filan değil yabancı yani tanımadığı kızlrı sürekli ekleyip beğeniyor. Bunun nesi normal ve kitap okudukça bu neden değişsin tamam ufku filan açılır da boynuzlanmayı kabul edicek bi ufuk açılması mı yaşasın ?
Yani kocanız instagramdan tanımadığı güzel kızları ekleyip fotolarını beğense anlayışla karşılıcaksınız öyle mi ? Gerçekten helal olsun.hersey sanal farkinda misiniz iliskileri de sanal ve birbirlerine kizinca aldatmada sanal buna sizin tabirinie boynuzlama diyemicem kitap okudukca degisir tabiki beyinler köreliyor bu sosyal medya yuzunden herkes kullanio ben sosyal medyaya karsi degilim ama hersey tadinda guzel cok abartilmis
akıllı insanların yapmayacağı bi iş .E yani ayrılırsınız di mi ? Bişey olmamış gibi devam etmezsiniz. Burada en ufak bişey de ayrıl diyen insanların bu konuda konu sahibine saçmalıyosun demesi aşırı şaşırttı beni ya :) bir de şu var hani iş yerinde bir kadına asılsa herkes ayrıl der ama artık bu işler zaten sosyal medyadan yürüyor ve biraz yaşı büyük olanlar belki olayı henüz kavrayamadı ama 15-25 arası gayet buralardan takılıyor sevgili buluyor. Seda sayan bile şuanki sevgilisini twitterdan bulmuş. Adam karısını çocugunu bırakıp sedaya kaçmış. Devir böyle
böyle aptas saptal kızların peşinde olup , ekleyip aval aval onlara bakacak kocayı almam .Yani kocanız instagramdan tanımadığı güzel kızları ekleyip fotolarını beğense anlayışla karşılıcaksınız öyle mi ? Gerçekten helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?