- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Ayrıl. Ne bekliyosun?Önceki konumu okuyanlar bilir erkek arkadaşımla instagramdan kız takip etme sorunumuz vardı. En sonki kavgamizda bunu aştıgımızı düşünüyordum, hatta bana bi kizi takip etse haber verirdi bu akrabam bu okuldan arkadasim vs haberin olsun diye.Neyse dün baktım sacma sapan bi kızın fotosunu begenmiş neymiş efendim karsılıklı begeniymiş. Öylemi paşam bende girdim bi kac erkek takip edip foto begendim. Bi saat sonra baktım bana inat 5 kız takip etmis. Whatsapp konusmalarınıda atıcam bide üste çıkıyor akşamdan beri konuşmuyoruz sinirlerim çok bozuk
O: Yahu sen anlamıyorsun bu sosyal medya kullanmayı bilmiyorsan kullanma birinin fotoğrafını beğenmek ona seninle yatmak istiyorum demek anlamına gelmiyor anladın mı
BEN:Bide bana bilmiyosan kullanma diyoben neyin ne oldugunu iyi biliyorum o sosyal medyada ne dolaplar var sende gayet iyi biliyosun
O: Eeee ne dolaplar olduğunu zaten biliyorum herkesin amacı kullanma şekli aynı değil
BEN: Duzgun bi kiz olsa belki yine bisey demicem
O:Evet kullanma. Gir bi bak bakalım kime soruyorsan da sor sosyal medya amacı neymiş
Ya orası beni ilgilendirir beniiiiiiiiiiii
Ortak hesap kullanmıyoruz
BEN: Seni ilgilendiren seyler benide ilgilendirmesi gerekmiyor mu
O:Her şey değil , anladın ! Evli değiliz aynı evde yaşamıyoruz bu neyin baskısı
BEN: Sanki sana suraya gitme sunla gorusme evden cikma diyorum bu baskimi be sen baski görmemissin instagramda kiz takip etme begenme dedik senden baska ne istegim oldu be
O:Başka yaptığım bir şey yok çünkü. Sanki biriler ile dışarı çıksam sürekli çeneni kapatacaksın. Bende sana diyorum ki bu milyonuncu defa olacak sosyal medya beni ilgilendirir ne dersen de ben ne biliyorsam onu yapıcam
BEN: Böyle devam edersen zaten bu yüzden biticek iliskimiz
Hic yumusak basli degilsin
O: Değilim
BEN: Bende degilim
Bu saatten sonra degilim
Etekte giyerim istedgmde arabasina binerim
O:Olacağına varır o zaman
BEN:Ben kendimi biliyorum
Varsın
Sen degilsen ben niye oluyorum
Salakmı var karsinda
O:Bende kendimi biliyorum
Kendini salak yerine koyma o zaman
BEN: Olacagina varırmiş ya
Varmamasi icin
Salak olmam lazim
O:Valla aklı başında olman yeterli aslında
Neyse ya valla tartışmak istemiyorum yoruldum ne istersen yaparsın kendini biliyormuşsun ya sıkıntı yok
O: Yahu sen anlamıyorsun bu sosyal medya kullanmayı bilmiyorsan kullanma birinin fotoğrafını beğenmek ona seninle yatmak istiyorum demek anlamına gelmiyor anladın mı
BEN:Bide bana bilmiyosan kullanma diyoben neyin ne oldugunu iyi biliyorum o sosyal medyada ne dolaplar var sende gayet iyi biliyosun
O: Eeee ne dolaplar olduğunu zaten biliyorum herkesin amacı kullanma şekli aynı değil
BEN: Duzgun bi kiz olsa belki yine bisey demicem
O:Evet kullanma. Gir bi bak bakalım kime soruyorsan da sor sosyal medya amacı neymiş
Ya orası beni ilgilendirir beniiiiiiiiiiii
Ortak hesap kullanmıyoruz
BEN: Seni ilgilendiren seyler benide ilgilendirmesi gerekmiyor mu
O:Her şey değil , anladın ! Evli değiliz aynı evde yaşamıyoruz bu neyin baskısı
BEN: Sanki sana suraya gitme sunla gorusme evden cikma diyorum bu baskimi be sen baski görmemissin instagramda kiz takip etme begenme dedik senden baska ne istegim oldu be
O:Başka yaptığım bir şey yok çünkü. Sanki biriler ile dışarı çıksam sürekli çeneni kapatacaksın. Bende sana diyorum ki bu milyonuncu defa olacak sosyal medya beni ilgilendirir ne dersen de ben ne biliyorsam onu yapıcam
BEN: Böyle devam edersen zaten bu yüzden biticek iliskimiz
Hic yumusak basli degilsin
O: Değilim
BEN: Bende degilim
Bu saatten sonra degilim
Etekte giyerim istedgmde arabasina binerim
O:Olacağına varır o zaman
BEN:Ben kendimi biliyorum
Varsın
Sen degilsen ben niye oluyorum
Salakmı var karsinda
O:Bende kendimi biliyorum
Kendini salak yerine koyma o zaman
BEN: Olacagina varırmiş ya
Varmamasi icin
Salak olmam lazim
O:Valla aklı başında olman yeterli aslında
Neyse ya valla tartışmak istemiyorum yoruldum ne istersen yaparsın kendini biliyormuşsun ya sıkıntı yok
yok geri kafalısın demiyoruz tabi.
şimdi yine kaç yaşındasın bilmiyorum. belki benden büyüksün . 39 yaşındayım .
görüp geçirdiğim şeylerden söyleyeyim .
eğer sevgilinizi ya da eşinizi aldatmaya meyilli görüyor ve ona güvenmiyorsanız . zaten çıbanın başı burada.
eğer kadın ,pimpirik yapıp aslında aldatmayacak bi adamı , sosyal medyada sadece beğen yaparak art niyeti olmayan bi adamı incik cincik kurcalayıp , aldatıyorsun diye sıkboğaz ederse ya o erkek kaçar . seninle uğraşmaz . ya da eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürürsün . daha da azdıırırsın . beğenileri , eklediği kız sayıları artar
eğer kadın pimpirik yapmıyorsa, erkek ya kadını sadece kıskandırmak için yapıyorsa . kadını huzursuz ediyorsa . ezik olduğunu söyleyeceksin. basit işlerle uğraşıp egone olma diyeceksin. seninle işim olmaz diyeceksin. bi daha kıskandırmaya çalışmayacak. böyle erkekler de varmış . duydum .bilerek yapan
kadını böyle psikopat derecesinde kıskançlığa bilerek iten erkekler de var. uzak duracaksın.
ya da gerçekten pis gözlü . milleti ekleyen biri ise de sepetleyeceksin . uza ense traşını bi göriiiim diyeceksin.
Saçmalık bence de. Konu sahibesi neden böyle bir saçmalığı kabul etsin ki ben olsam midem almazdı. Bütün gün kadın resimlerine bakıp salya akıtan bir abaza, iğrenç.
Ya ironi yapmadınız di mi sizinle aynı fikirde olduğuma aşırı sevindim çünkü :)
Adam haklı bu neyin kısıtlamasi
Sevgilisi olarak kız takip etmesin istedim. Evden çıkma şuraya gitme şunu yapma demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?