YİNE INSTAGRAM SORUNU

Sosyal medya demek karşılıklı begenmek takiplesmek mi demek. Bu mudur amacı yani. Ergenler gibi takipci begeni kasmak ne demek ya. Erkek arkadasn da cok biliyor sosyal medyayi kullanmayı pes dogrusu.

Ben olsam ben de asla kabul etmem böyle bir şeyi. Elalemin kızıyla ne demek takiplesmek begenmek. Seviyesiz seviyesiz isler.

Begendigin bir yazar siyasetci bilim adami ünlü olur takip edersin. Ama bu degil ya. Bu kadar ergence kullanmak değil. Aldatıcak korkusu falan degil ama bu kadar da sığ olmamalı. Bu sebeple bir tartışma olmamalı kac yaşında insanlarz.

Siz de konusmalarınızla degerinizi düşürmüşsünüz. Madem adam sizi takmıyor niye uğraşıyorsunuz hala? Demekki uygun degilsin. Su konuşmayı yaptınız ya size de bravo.

Ben de hoşlanmam bundan ama kafanız uymuyorsa güvenmiyorsanız zorlamayın bence ilişkiyi.
Ayrıca yanlış anlamadıysam o da sizi başka şeylerde kısıtlıyor sanırım ama kendi işine gelmediği için "sosyal medya özgürlüktür" diye bahane üretiyor.
Erkekleri de beğeniyor mu, sosyal medya sadece karşı cinsle sosyalleşmek mi demek yoksa?

Ayrıl. Ne bekliyosun?

sevgiliye kızıp inadına 5 kız takip etmek. isşizlik. ben böyle takipçi kasan birinden mümkün değil hoşlanamam. salaklık ya resmen.

Senin instagram ın yok mu ?
Hayır ağır ergen bir ilişkiniz var konuşmayla olmaz misillemeyle olur .
Biz ergenken öyleydi

Reactions: kdf
Allah aşkına bu nedir ya? Pardon kaç yaşındasınız merak ediyorum?
Beğensin nolucakki beğense , resim beğenmekle noluyor acaba? O kişiyle aldatmış mı oluyor? Ne düşünüyosunuz yani?
O beğendi diye siz neden saçma sapan beğeniler yapıyosunuz?bana inanılmaz saçma geldi.ilişki denilen şey bu olamaz .kusura bakmayın

Baktım baktım baktım ve yine baktım.
Sonra dedim ki.
Rabbim hikmetinden sual olunmaz,sen büyüksün.

Adam haklı bu neyin kısıtlamasi

Ben çok söyledim çok pimpirik yaptım sanırım. Dediğiniz gibi ters tepti daha çok takip etti şimdi diyceksiniz madem güvenmiyorsun neden ayrılmıyorsun. Seviyorum evet onunda beni sevdiğine inanıyorum. İlişki bitirmek kolay olmamalı az fedakarlık yapim diyorum. Ama yanlışmı yapıyorum bilmiyorum.

Bende şaşırdım. Böyle tepkiler beklemiyordum. Belki ona verdiğim cevaplar çocukca olabilir ama konu olarak haklı olduğumu düşünüyorum. Bİr orta yol bulamıyoruz hala bu sabah %100 ben haklıyım diyor. Bitsin diyemedim dilimin ucuna geldi ama çıkmadı.
Saçmalık bence de. Konu sahibesi neden böyle bir saçmalığı kabul etsin ki ben olsam midem almazdı. Bütün gün kadın resimlerine bakıp salya akıtan bir abaza, iğrenç.

Ya ironi yapmadınız di mi sizinle aynı fikirde olduğuma aşırı sevindim çünkü :)

Bence çok da haksız değilsin. Sadece söyleme biçimin biraz çocukça olmuş. Misilleme yapar gibi etek giyicem fln hoş olmamış. Bu kadar yüzgöz olma erkek milletiyle. Boşver. Çık gez dolaş alışveriş yap. Kendi kendini yediğine değiyor mu.

Memlekette işsizlik nirvanaya ulasmis.Dunyanin en buyuk sorunu aşkmiş gibi çekilen dizilerin reytinglerine yeminle şaşmiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…