YİNE INSTAGRAM SORUNU

Özelinizi burada paylaşmanız ne kadar dogru ?

Aranızda geçen konuşmalara kadar buraya yazmışsınız.Erkek arkadaşınızın özeline saygı duymadığınız gibi kendi özeliniz bile yerlerde..
Ayrıca çok seviyesiz bir iliski surduruyorsunuz.Sosyal medyada kimi takip etmiş kimi beğenmiş vs gibi şeylerden tartışacak kadar güvensiz iseniz neden hala birliktesiniz.
Şu yeni neslin yaşadığı ilişkiler beni benden alıyor ya.

Etek giymemi istemez ve şirketten eve giderken arada işyerindekiler bırakıyor diyordum. İş arkadaşıda olsa kimsenin arabasına binme demişti. Bende gayet onu dinleyip arabayla gitmek varken yağmurda çamurda beyfendinin gönlü hoş olsun diye minibüsle gidiyordum. lafı şuna getirmek istedim. Ben senin isteklerini yapıyorumda sen neden benim isteklerimi yapmıyorsun.

etek giyip başkalarının arabasına binmek derken?

Durumu görüp ona göre yorumlar yapılsın diye paylaşıyorum.
Özelinizi burada paylaşmanız ne kadar dogru ?

Çok aşık değilim ama seviyorum. Bu uyumu yakalamışken bu sebeptende bitsin istemem. Yorugunum artık yeni biriyle yola çıkmak için düşüncesi bile yoruyor. Ama olmuyorsada zorlayamam umursamaz olmaya çalışıcam gittiği yere kadar artık.
Cok asiksiniz dimi. Ondan bu israr

5 kiz takip ettiyse en son sira sende bakalim bu savaştan kim sağ cikacak
Heyecanla bekliyoruz

Bu saatten sonra artık öyle yapıcam birdaha sakın bu konuyu açmam yüz kızı takip etse bile. Gittiği yere artık..
Bence yanlış anlaşılan bir konu var.
Şahsım adına yanlış anlattım galiba.
Elbette bir erkeğin tanımadığı ve farklı amaçlarla açılmış olan profilleri takip etmesi normal değil.
Ancak bu şekilde takip eden adamı uyararak kendinize bağlayamazsınız. Adamın sadakatsizlik problemi var belli.
Niye ayrılmıyorsunuz?

Uyum derken?
Arkadaş sevilmediğin,sayılmadığın ilişkide nasıl uyum oluyor?

İlişkide ne saygı var ne sevgi var tutturulmuş bir sosyal medya, birbirine inat yapmanın adı ilişki olmuş. Bunun adı ilişki değil kaç yaşındasınız bilmiyorum ama en fazla 21-22siniz diye tahmin ediyorum. Sosyal medyayı kıstas aldığınız bir ilişkinin yürümesini beklemeyin, zaten yürümeyecek de.

vuu akıllı çocuk..

eskiden şu masadaki kiza niye baktin? felan denilirdi.tartisma sebeplerinin bile elle tutulur bir mantikli sebebi az da olsa vardi hani..cok üzülüyorum artik askini sanal alemde yasayip sanal alem yuzunden kavga edip sanal alem yuzunden ayrilanlara..kac yasindasiniz bilmiyorum mesajlariniz felan bana 13 yasimi hatirlatti.o zaman benim facebook um felan yoktu sevgilimle kavga ederdim insan nasil olurda bir kizi ekler diye:)çocukluk işte..

Onu baskılama , sen de onun hiçbir istediğini yapma. Denerse bu yaptıklarını hatırlatırsın. Tabi böyle sürmeyecek ve bitecek. İstersen şimdi bitir. Güven yoksa olmaz.

Bence konu sahibine fazla yüklenilmiş.

Size "etek giyme , iş arkadaşının arabasına binme" diye baskılıyor kendisi canı ne isterse yapıyor ve devam edecekmiş.Bence bu adamdan ayrılın direkt ,hiç beklemeyin. Boş yere üzülür , sinirlenirsiniz. Saygısız adam ya.

Instagram kullanmayi orta seviye üstü fotoğraf çekebilme yeteneği olmadıktan sonra mantıklı bulmuyorum. Çok gereksiz dudak buzup resim koymak vs. Biraz kendini ispat çabası gibi geliyor ve ciddi bir ego savaşı var sosyal medyada. Rahatsız oluyorsaniz kapatın gitsin yav,elzem bir şey degilki bu instagram.

Sevgilimin kimlerin fotograflarını begendiğine bile bakmıyorum. Çünkü güveniyorum. Güvenmediğim biriyle ilişkimi sürdürmem.

Hayatı çekilmez hale getirmeye ne gerek var. Belli işte güvenmiyorsun. Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yine güvenmeyeceksin.

Allah sabir versin adama
Madem instagramin tinder gibi kiz dusurme programi oldugunu dusunuyosunuz karsilikli olarak,silin gitsin.
Ayrica 'sen kizin resmini begenmissin,ben de etek giyecem,milletin arabasima binecem-ben salak miyim' nasil bir kafa yapisi ya :))
Ama yapin böyle,iyi oluyor
Sizin gibi insani boğan tipler oldukça biz kıymete biniyoruz.
(Bir erkekte aradigim ilk ozellik eski sevgilisinin cok kiskanc bir tripcan olmasi da )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…