- 24 Ekim 2007
- 2.985
- 1.453
- 698
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Özelinizi burada paylaşmanız ne kadar dogru ?O: Yahu sen anlamıyorsun bu sosyal medya kullanmayı bilmiyorsan kullanma birinin fotoğrafını beğenmek ona seninle yatmak istiyorum demek anlamına gelmiyor anladın mı
BEN:Bide bana bilmiyosan kullanma diyoben neyin ne oldugunu iyi biliyorum o sosyal medyada ne dolaplar var sende gayet iyi biliyosun
O: Eeee ne dolaplar olduğunu zaten biliyorum herkesin amacı kullanma şekli aynı değil
BEN: Duzgun bi kiz olsa belki yine bisey demicem
O:Evet kullanma. Gir bi bak bakalım kime soruyorsan da sor sosyal medya amacı neymiş
Ya orası beni ilgilendirir beniiiiiiiiiiii
Ortak hesap kullanmıyoruz
BEN: Seni ilgilendiren seyler benide ilgilendirmesi gerekmiyor mu
O:Her şey değil , anladın ! Evli değiliz aynı evde yaşamıyoruz bu neyin baskısı
BEN: Sanki sana suraya gitme sunla gorusme evden cikma diyorum bu baskimi be sen baski görmemissin instagramda kiz takip etme begenme dedik senden baska ne istegim oldu be
O:Başka yaptığım bir şey yok çünkü. Sanki biriler ile dışarı çıksam sürekli çeneni kapatacaksın. Bende sana diyorum ki bu milyonuncu defa olacak sosyal medya beni ilgilendirir ne dersen de ben ne biliyorsam onu yapıcam
BEN: Böyle devam edersen zaten bu yüzden biticek iliskimiz
Hic yumusak basli degilsin
O: Değilim
BEN: Bende degilim
Bu saatten sonra degilim
Etekte giyerim istedgmde arabasina binerim
O:Olacağına varır o zaman
BEN:Ben kendimi biliyorum
Varsın
Sen degilsen ben niye oluyorum
Salakmı var karsinda
O:Bende kendimi biliyorum
Kendini salak yerine koyma o zaman
BEN: Olacagina varırmiş ya
Varmamasi icin
Salak olmam lazim
O:Valla aklı başında olman yeterli aslında
Neyse ya valla tartışmak istemiyorum yoruldum ne istersen yaparsın kendini biliyormuşsun ya sıkıntı yok
Sosyal medya demek karşılıklı begenmek takiplesmek mi demek. Bu mudur amacı yani. Ergenler gibi takipci begeni kasmak ne demek ya. Erkek arkadasn da cok biliyor sosyal medyayi kullanmayı pes dogrusu.
Ben olsam ben de asla kabul etmem böyle bir şeyi. Elalemin kızıyla ne demek takiplesmek begenmek. Seviyesiz seviyesiz isler.
Begendigin bir yazar siyasetci bilim adami ünlü olur takip edersin. Ama bu degil ya. Bu kadar ergence kullanmak değil. Aldatıcak korkusu falan degil ama bu kadar da sığ olmamalı. Bu sebeple bir tartışma olmamalı kac yaşında insanlarz.
Siz de konusmalarınızla degerinizi düşürmüşsünüz. Madem adam sizi takmıyor niye uğraşıyorsunuz hala? Demekki uygun degilsin. Su konuşmayı yaptınız ya size de bravo.
etek giyip başkalarının arabasına binmek derken?
Bence çok da haksız değilsin. Sadece söyleme biçimin biraz çocukça olmuş. Misilleme yapar gibi etek giyicem fln hoş olmamış. Bu kadar yüzgöz olma erkek milletiyle. Boşver. Çık gez dolaş alışveriş yap. Kendi kendini yediğine değiyor mu.
Özelinizi burada paylaşmanız ne kadar dogru ?
Aranızda geçen konuşmalara kadar buraya yazmışsınız.Erkek arkadaşınızın özeline saygı duymadığınız gibi kendi özeliniz bile yerlerde..
Ayrıca çok seviyesiz bir iliski surduruyorsunuz.Sosyal medyada kimi takip etmiş kimi beğenmiş vs gibi şeylerden tartışacak kadar güvensiz iseniz neden hala birliktesiniz.
Şu yeni neslin yaşadığı ilişkiler beni benden alıyor ya.
+1hayatımdan 2 dk çaldınız
Bir süre hiçbirşeyine karışma. Bu kıza noldu diye o işkillensin biraz. :)
Cok asiksiniz dimi. Ondan bu israr
5 kiz takip ettiyse en son sira sende bakalim bu savaştan kim sağ cikacakÖnceki konumu okuyanlar bilir erkek arkadaşımla instagramdan kız takip etme sorunumuz vardı. En sonki kavgamizda bunu aştıgımızı düşünüyordum, hatta bana bi kizi takip etse haber verirdi bu akrabam bu okuldan arkadasim vs haberin olsun diye.Neyse dün baktım sacma sapan bi kızın fotosunu begenmiş neymiş efendim karsılıklı begeniymiş. Öylemi paşam bende girdim bi kac erkek takip edip foto begendim. Bi saat sonra baktım bana inat 5 kız takip etmis. Whatsapp konusmalarınıda atıcam bide üste çıkıyor akşamdan beri konuşmuyoruz sinirlerim çok bozuk
Bence yanlış anlaşılan bir konu var.Bu saatten sonra artık öyle yapıcam birdaha sakın bu konuyu açmam yüz kızı takip etse bile. Gittiği yere artık..
Uyum derken?Çok aşık değilim ama seviyorum. Bu uyumu yakalamışken bu sebeptende bitsin istemem. Yorugunum artık yeni biriyle yola çıkmak için düşüncesi bile yoruyor. Ama olmuyorsada zorlayamam umursamaz olmaya çalışıcam gittiği yere kadar artık.
O: Yahu sen anlamıyorsun bu sosyal medya kullanmayı bilmiyorsan kullanma birinin fotoğrafını beğenmek ona seninle yatmak istiyorum demek anlamına gelmiyor anladın mı
BEN:Bide bana bilmiyosan kullanma diyoben neyin ne oldugunu iyi biliyorum o sosyal medyada ne dolaplar var sende gayet iyi biliyosun
O: Eeee ne dolaplar olduğunu zaten biliyorum herkesin amacı kullanma şekli aynı değil
BEN: Duzgun bi kiz olsa belki yine bisey demicem
O:Evet kullanma. Gir bi bak bakalım kime soruyorsan da sor sosyal medya amacı neymiş
Ya orası beni ilgilendirir beniiiiiiiiiiii
Ortak hesap kullanmıyoruz
BEN: Seni ilgilendiren seyler benide ilgilendirmesi gerekmiyor mu
O:Her şey değil , anladın ! Evli değiliz aynı evde yaşamıyoruz bu neyin baskısı
BEN: Sanki sana suraya gitme sunla gorusme evden cikma diyorum bu baskimi be sen baski görmemissin instagramda kiz takip etme begenme dedik senden baska ne istegim oldu be
O:Başka yaptığım bir şey yok çünkü. Sanki biriler ile dışarı çıksam sürekli çeneni kapatacaksın. Bende sana diyorum ki bu milyonuncu defa olacak sosyal medya beni ilgilendirir ne dersen de ben ne biliyorsam onu yapıcam
BEN: Böyle devam edersen zaten bu yüzden biticek iliskimiz
Hic yumusak basli degilsin
O: Değilim
BEN: Bende degilim
Bu saatten sonra degilim
Etekte giyerim istedgmde arabasina binerim
O:Olacağına varır o zaman
BEN:Ben kendimi biliyorum
Varsın
Sen degilsen ben niye oluyorum
Salakmı var karsinda
O:Bende kendimi biliyorum
Kendini salak yerine koyma o zaman
BEN: Olacagina varırmiş ya
Varmamasi icin
Salak olmam lazim
O:Valla aklı başında olman yeterli aslında
Neyse ya valla tartışmak istemiyorum yoruldum ne istersen yaparsın kendini biliyormuşsun ya sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?