YİNE INSTAGRAM SORUNU

Ben zaten bunlarla ilgileniyorum. Ve bir kişi değil emin olun o aklıma geldi onu örnek verdim. Emin olun fazlası var. Yani bunu yapan sadece halk değil ünlüler de yapıyorlar hani oha bilmemkaç bin takipçisi var sana mı bakcak dediğimiz arkadaşımızın bi ünlüyle instagramdan tanışıp 1 ay gayet takıldıklarına sevgili olduklarına şahit olduktan sonra ben böyle şeyler masum göremiyorum.

olayi cok farkli bi yere cekiyorsunuz sanirim siz ewet dememi duymak istiyorsunuz ama bunu yapan bi insan eşim olmamali zaten ben farkli birseyden bahsediyorum siz anlamak istemiyorsunuz sanirim olayi anlamak istediginiz yere cekiyorsunuz
Olayı farklı yere çekmiyorum ki olay bu zaten. Evet cevap bu olmalı bu arkadaşa verilen cevaplar sanki sevgilisnin yaptığı normalde bu kızın yaptığı anormal çocukca filan gibi olmuş.

seda sevgili mi yapmış kesin çıtırdır

tabi ki ayrılırım ama konu sahibi ayrılmak yerine saçmalamayı tercih etmiş.sevgilisi ne diyor yaptığım normal bakarım ederim sana ne diyor.bunun karşılığı olarak konu sahibi ne diyor ben de etek giyerim o zaman

Heh işte olay buu ama burda kimse bunu yazmayıp direk kıza yüklenmiş haksızmışcasına
canım bak . dua etsin ki evli değil .
asıl şimdi bunun farkındaysa o arkadaşını sepetlemesi lazım. olaylar bunu gerektirir.
eğer kızın yaptığı basit bi kıskançlık değil ise. erkek aldatıyorsa.

Ahahah ben de geçen öğrendim ona göre çıtır tabi bayadır da beraberlermiş.

Evet konu sahibi sana uymuyorsa kız takip etmesi etek giyerim demek yerine. Ben bi düşüniyim demeliydin :)

Olayı farklı yere çekmiyorum ki olay bu zaten. Evet cevap bu olmalı bu arkadaşa verilen cevaplar sanki sevgilisnin yaptığı normalde bu kızın yaptığı anormal çocukca filan gibi olmuş.

yazdigim hic bir yorumda kiz haksiz arkadasi haksiz demedim ben genelleme yaparak konusuorum bana gore gereksiz bos isler diyorum gencler neden boyle bos seylerle ugrasiyor diyorum umarim bu sefer anlatabildim

o da onların basitliği.
tek yapmak istedikleri elde edilmek o zaman ünlüler tarafından 1-2 ay kullanılmak . kenara atılmak.
neden insanlar bilgiyi elde etmek için bu kadar uğraşmıyor ve hazıra kolay yoldan varmak istiyor olabilir. kendilerine ve mesleklerine güvenmiyorlardır . ve hazır olana konmak istiyorlardır.
bunu da her kadın ya da erkek hazmedemez . mide lazım.
aklı olan da kendini bu duruma düşürmez .

Aldatmak nedirin tanımı çok değişiyor herkese göre bence mesela instadan kız ekleyip foto beğenmesi aranmaktır. Aldatmaya zemindir. Buna tepki göstermek sizce basit bir kıskançlık mıdır ? Gerçekten merakkmdan soruyorum belki ben çok geri kafalıyımdır bu da bir ihitmal :)

Katılıyorum. Ben uyardım arkadaşımı ama çok da karışmadım kıskanıyor durumuna düşmemek için ama kendisi de gördü.

Saçmalık bence de. Konu sahibesi neden böyle bir saçmalığı kabul etsin ki ben olsam midem almazdı. Bütün gün kadın resimlerine bakıp salya akıtan bir abaza, iğrenç.

Saçmalık bence de. Konu sahibesi neden böyle bir saçmalığı kabul etsin ki ben olsam midem almazdı. Bütün gün kadın resimlerine bakıp salya akıtan bir abaza, iğrenç.
Ya ironi yapmadınız di mi sizinle aynı fikirde olduğuma aşırı sevindim çünkü :)

çocuklarımı mümkün mertebe spora yönlendiriyorum.
bilgisayara takılmalarına izin vermiyorum.

mümkün ise bilim belgeselleri veya onun benzeri vahşi doğada hayatta kalma belgeselleri , gezegenlerin ve evrenin durumu ve geleceği gibi onların ufkunu genişletecek şeyleri izliyoruz . ailecek. ilgimizi de fazlasıyla çekiyor böyle şeyler.
gerçek yaşam öyküleri üzerine belgeseller , kısa filmler izliyoruz . yine çocuklarla.
yıl başı gecesi yine çocuk macera filmi oturup izledik.
umarım böyle sosyal medyanın kuklası olan çocuklar yetiştirmemiş oluruz . akıllarını başlarına alan insanlar olurlar
kız arkadaşları da böyle onu niye beğendin . niye incikledin cincikledin diye kafalarının etini yemezler.

Ya keşke bu dedikleriniz yaptıklarınız bunlardan alıkoysa. Bir bilim insanı tanıyorum hani şu aydın dediklerimizden. 100 binlerce de takipçisi var. Peki üzücü olan ne kendisi instagramdan kız kovalıyor hayatımın şokuydu diyebilirim. Oha adam ne havalı bilmem ne bilmem ne okumuş araştırmacı zaten her dk yurt dışında filan sonrası şok sonrası iptal..

yok geri kafalısın demiyoruz tabi.

şimdi yine kaç yaşındasın bilmiyorum. belki benden büyüksün . 39 yaşındayım .

görüp geçirdiğim şeylerden söyleyeyim .

eğer sevgilinizi ya da eşinizi aldatmaya meyilli görüyor ve ona güvenmiyorsanız . zaten çıbanın başı burada.

eğer kadın ,pimpirik yapıp aslında aldatmayacak bi adamı , sosyal medyada sadece beğen yaparak art niyeti olmayan bi adamı incik cincik kurcalayıp , aldatıyorsun diye sıkboğaz ederse ya o erkek kaçar . seninle uğraşmaz . ya da eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürürsün . daha da azdıırırsın . beğenileri , eklediği kız sayıları artar

eğer kadın pimpirik yapmıyorsa, erkek ya kadını sadece kıskandırmak için yapıyorsa . kadını huzursuz ediyorsa . ezik olduğunu söyleyeceksin. basit işlerle uğraşıp egone olma diyeceksin. seninle işim olmaz diyeceksin. bi daha kıskandırmaya çalışmayacak. böyle erkekler de varmış . duydum .bilerek yapan

kadını böyle psikopat derecesinde kıskançlığa bilerek iten erkekler de var. uzak duracaksın.

ya da gerçekten pis gözlü . milleti ekleyen biri ise de sepetleyeceksin . uza ense traşını bi göriiiim diyeceksin.

Ya ironi yapmadınız di mi sizinle aynı fikirde olduğuma aşırı sevindim çünkü :)

Yok kız yazdım işte:)

Abazanın okumuşu hiç çekilmiyor. Yine de abazan olacaksa da okumuş abazan olsun (Yılmaz Güney filmine selam o sahnede çok gülüyorum)

demek ki içi boşmuş adamın . fos. içi boşlardan etmesin Rabbim inşallah.

Yaşınız kaç acaba ? Ya bn sosyal medya kullanmıyorum. Aktif kullanan biriylede olamam sanırım. Banane rahatım genişim demediğine göre baştaki tercihinide ona göre yapman doğru olur. Evet çok yaygın sosyal medya zamparalığı. Hatta bi masum sosyal hesabı bi de kızlara yürüdüğü hesapları olanlar varki en thlikelisi o.

Sana gelince çok yüz göz olmuşsunuz üzgünüm yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…