- Konu Sahibi yasemin010103
-
Ben zaten bunlarla ilgileniyorum. Ve bir kişi değil emin olun o aklıma geldi onu örnek verdim. Emin olun fazlası var. Yani bunu yapan sadece halk değil ünlüler de yapıyorlar hani oha bilmemkaç bin takipçisi var sana mı bakcak dediğimiz arkadaşımızın bi ünlüyle instagramdan tanışıp 1 ay gayet takıldıklarına sevgili olduklarına şahit olduktan sonra ben böyle şeyler masum göremiyorum.akıllı insanların yapmayacağı bi iş .
ben bu insanları ezik görüyorum.
herkes böyle değil. siz etrafınızdakileri herkes görüyorsunuz .
etrafınızdakiler yapıyor diye böyle bi genelleme yapmanız çok komik.
seda sayan üstelik yaptı diye bu kıstas mıdır.
bi arzum onan yapmış mı.
kaç tane sanatçı yapmış.
1 tane örnek buldunuz diye hayret bi şey . azıcık bilim ile ilgilenin.
kitap okuyun. dünya ile ilgilenin. dünyada ne oluyor . ortadoğuda ne oluyor . sosyal meyda da sevgili koşturup birbirlerini beğeninceye kadar .
Heh işte olay buu ama burda kimse bunu yazmayıp direk kıza yüklenmiş haksızmışcasınaböyle aptas saptal kızların peşinde olup , ekleyip aval aval onlara bakacak kocayı almam .
he sonradan böyle avallaşırsa da boşarım. gözünün yaşına bakmam. uyuşmayız , mümkün değil .
Olayı farklı yere çekmiyorum ki olay bu zaten. Evet cevap bu olmalı bu arkadaşa verilen cevaplar sanki sevgilisnin yaptığı normalde bu kızın yaptığı anormal çocukca filan gibi olmuş.olayi cok farkli bi yere cekiyorsunuz sanirim siz ewet dememi duymak istiyorsunuz ama bunu yapan bi insan eşim olmamali zaten ben farkli birseyden bahsediyorum siz anlamak istemiyorsunuz sanirim olayi anlamak istediginiz yere cekiyorsunuz
E yani ayrılırsınız di mi ? Bişey olmamış gibi devam etmezsiniz. Burada en ufak bişey de ayrıl diyen insanların bu konuda konu sahibine saçmalıyosun demesi aşırı şaşırttı beni ya :) bir de şu var hani iş yerinde bir kadına asılsa herkes ayrıl der ama artık bu işler zaten sosyal medyadan yürüyor ve biraz yaşı büyük olanlar belki olayı henüz kavrayamadı ama 15-25 arası gayet buralardan takılıyor sevgili buluyor. Seda sayan bile şuanki sevgilisini twitterdan bulmuş. Adam karısını çocugunu bırakıp sedaya kaçmış. Devir böyle
canım bak . dua etsin ki evli değil .Heh işte olay buu ama burda kimse bunu yazmayıp direk kıza yüklenmiş haksızmışcasına
Ahahah ben de geçen öğrendim ona göre çıtır tabi bayadır da beraberlermiş.seda sevgili mi yapmış kesin çıtırdır
tabi ki ayrılırım ama konu sahibi ayrılmak yerine saçmalamayı tercih etmiş.sevgilisi ne diyor yaptığım normal bakarım ederim sana ne diyor.bunun karşılığı olarak konu sahibi ne diyor ben de etek giyerim o zaman
Olayı farklı yere çekmiyorum ki olay bu zaten. Evet cevap bu olmalı bu arkadaşa verilen cevaplar sanki sevgilisnin yaptığı normalde bu kızın yaptığı anormal çocukca filan gibi olmuş.
o da onların basitliği.Ben zaten bunlarla ilgileniyorum. Ve bir kişi değil emin olun o aklıma geldi onu örnek verdim. Emin olun fazlası var. Yani bunu yapan sadece halk değil ünlüler de yapıyorlar hani oha bilmemkaç bin takipçisi var sana mı bakcak dediğimiz arkadaşımızın bi ünlüyle instagramdan tanışıp 1 ay gayet takıldıklarına sevgili olduklarına şahit olduktan sonra ben böyle şeyler masum göremiyorum.
canım bak . dua etsin ki evli değil .
asıl şimdi bunun farkındaysa o arkadaşını sepetlemesi lazım. olaylar bunu gerektirir.
eğer kızın yaptığı basit bi kıskançlık değil ise. erkek aldatıyorsa.
Katılıyorum. Ben uyardım arkadaşımı ama çok da karışmadım kıskanıyor durumuna düşmemek için ama kendisi de gördü.o da onların basitliği.
tek yapmak istedikleri elde edilmek o zaman ünlüler tarafından 1-2 ay kullanılmak . kenara atılmak.
neden insanlar bilgiyi elde etmek için bu kadar uğraşmıyor ve hazıra kolay yoldan varmak istiyor olabilir. kendilerine ve mesleklerine güvenmiyorlardır . ve hazır olana konmak istiyorlardır.
bunu da her kadın ya da erkek hazmedemez . mide lazım.
aklı olan da kendini bu duruma düşürmez .
Ya valla hayretle bakıyorum kusura bakmayın size sormak istedim şimdi konu sahibnin sevgilisini yaptığı şey normal mi yani ? Beğendiği kızlar arkadaşı filan değil yabancı yani tanımadığı kızlrı sürekli ekleyip beğeniyor. Bunun nesi normal ve kitap okudukça bu neden değişsin tamam ufku filan açılır da boynuzlanmayı kabul edicek bi ufuk açılması mı yaşasın ?
Ya ironi yapmadınız di mi sizinle aynı fikirde olduğuma aşırı sevindim çünkü :)Saçmalık bence de. Konu sahibesi neden böyle bir saçmalığı kabul etsin ki ben olsam midem almazdı. Bütün gün kadın resimlerine bakıp salya akıtan bir abaza, iğrenç.
Ya keşke bu dedikleriniz yaptıklarınız bunlardan alıkoysa. Bir bilim insanı tanıyorum hani şu aydın dediklerimizden. 100 binlerce de takipçisi var. Peki üzücü olan neçocuklarımı mümkün mertebe spora yönlendiriyorum.
bilgisayara takılmalarına izin vermiyorum.
mümkün ise bilim belgeselleri veya onun benzeri vahşi doğada hayatta kalma belgeselleri , gezegenlerin ve evrenin durumu ve geleceği gibi onların ufkunu genişletecek şeyleri izliyoruz . ailecek. ilgimizi de fazlasıyla çekiyor böyle şeyler.
gerçek yaşam öyküleri üzerine belgeseller , kısa filmler izliyoruz . yine çocuklarla.
yıl başı gecesi yine çocuk macera filmi oturup izledik.
umarım böyle sosyal medyanın kuklası olan çocuklar yetiştirmemiş oluruz . akıllarını başlarına alan insanlar olurlar
kız arkadaşları da böyle onu niye beğendin . niye incikledin cincikledin diye kafalarının etini yemezler.
yok geri kafalısın demiyoruz tabi.Aldatmak nedirin tanımı çok değişiyor herkese göre bence mesela instadan kız ekleyip foto beğenmesi aranmaktır. Aldatmaya zemindir. Buna tepki göstermek sizce basit bir kıskançlık mıdır ? Gerçekten merakkmdan soruyorum belki ben çok geri kafalıyımdır bu da bir ihitmal :)
Ya ironi yapmadınız di mi sizinle aynı fikirde olduğuma aşırı sevindim çünkü :)
Ya keşke bu dedikleriniz yaptıklarınız bunlardan alıkoysa. Bir bilim insanı tanıyorum hani şu aydın dediklerimizden. 100 binlerce de takipçisi var. Peki üzücü olan nekendisi instagramdan kız kovalıyor hayatımın şokuydu diyebilirim. Oha adam ne havalı bilmem ne bilmem ne okumuş araştırmacı zaten her dk yurt dışında filan sonrası şok sonrası iptal..
demek ki içi boşmuş adamın . fos. içi boşlardan etmesin Rabbim inşallah.Ya keşke bu dedikleriniz yaptıklarınız bunlardan alıkoysa. Bir bilim insanı tanıyorum hani şu aydın dediklerimizden. 100 binlerce de takipçisi var. Peki üzücü olan nekendisi instagramdan kız kovalıyor hayatımın şokuydu diyebilirim. Oha adam ne havalı bilmem ne bilmem ne okumuş araştırmacı zaten her dk yurt dışında filan sonrası şok sonrası iptal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?