Turkiyedeyken tanistik gorustuk yaniBu adamla yüzyüze görüşmüşmüydünüz hiç, yoksa sadece İnternetten mi tanıyorsunuz?
Uzagiz cok akisina birakirsak ne kadar yuruyecek girusmedenBöyle bir karar verecek olsam son yapacağım beni hayatımı hayattan ne beklediğimi bilmeyen insanlara bunu sormak olurdu. Kendin ne istiyorsun ilişkiniz ne boyutta bunlar önemli
Bir de akışına bıraksan diyorum neden pat diye karar vermek zorundasın?
Turkiyedeyken tanistik gorustuk yani
Ben bu kadar iyi sohbet edebildigim anlasabildigim birini niye engelleyeyim daha neler cozum bulmaya calisiyorumÖnceki konunuzda sayfa sayfa yorum yazıldı. Hiç birini beğenmeyip " ama ben başıma bela olur mu olmaz mı, onu soruyorum, bana bunu deyin" diye tutturmuştunuz.
Tebrik ederim. Artık nur topu gibi bir baş belanız olmuş.
Telefonuna çıkmazsınız, ordan buradan engellersiniz olur biter. İzinizi bilmiyor, yolunuzu bilmiyor yani.
Gormek adina nerede yasiyor vs diye.o benim on yargimi kirmak icin gorusmek icin cagiriyor.begenirim belki diye sonucta ulkesinde kariyeri olan biri.gerci yaptigi muzik iyi degil bence.ama iran muzikal anlamda pek bana hitap etmiyor da olabilir ebi falan dinledim yok yani pek begenmedim.yani muzisyen olmak turkiyede ki kadar populer bir is mi bilmiyorumBen olsam kesinlikle gitmezdim hadi türkiyeden bir şehirde olsa neyse ama İran..
Bilemiyorum ama size kalmış, tamamen güveniyorsanız gidin.
Benim hayatim olmaz mi var elbette.ama bu kadar iyi anlastigim birini mesafeye kurban vermek istemiyorumAdam gelip size yerleşmeyi teklif etti, kafanız karıştı. Şimdi buraya gel, burada yaşa diyor, yine kafanız karışık. Sizin kendi hayatınız, düzeniniz yok mu? Niye bu kadar ciddiye aldınız, tanımadığınız, etmediğiniz bir insanın tekliflerini? Ben burada takılı kaldım.
Yani turkiye de onu evime almayacagimi net bir sekilde anlattim.sizlerin fikirlerini dikkate aldim elbette ondan yeniden baska bir konuyu soruyorumSiz kesin kararlısınız bu adamla bir yakınlığa. Önceki konuda sayfalarda yazıldı çizildi ama siz vazgeçmemişsiniz. Duymak istediğinizi söyleyim : Madem öyle gidin bari
Gormek adina nerede yasiyor vs diye.o benim on yargimi kirmak icin gorusmek icin cagiriyor.begenirim belki diye sonucta ulkesinde kariyeri olan biri.gerci yaptigi muzik iyi degil bence.ama iran muzikal anlamda pek bana hitap etmiyor da olabilir ebi falan dinledim yok yani pek begenmedim.yani muzisyen olmak turkiyede ki kadar populer bir is mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?