ahmet kural’ ın sıla’ ya uyguladığı şiddetten bihabersiniz sanırım ya da muhterem nur’ un röportajlarını hiç okumadınız?Hak veriyorum bizim frekansimiz cok iyi tuttu.ve yineliyorum kulturel olarak cok acik goruslu bir adam.adam ulkesinde unlu de biri.tv programlarina cikmis klipleri var.yani bana bunu diyen herhangi biri degil ki
Bu kişiyi kaç yıldır ne zamandan beri tanıyorsun ki bu kadar emin konuşabiliyorsun onun hakkında.Ilk konuyu bilmeyenler icin ozet geceyim.turist olarak ulkemize gelen bur iranliyla sosyal medyadan gorusneyi surdurduk.turkiye ye gelip benimle yasamak istedigini soyledi.sizlerle de paylasmistim.hayir dedim net bir sekilde fakat bu sefer benim iran a gidip onunla yasamam konusunda israr ediyor.ona turkiye ye gelebilecegini ama benim ona bir soz vermeyecegimi evlilik ya da iliski icin vaad veemedigimi sadece yerlesmesi icin yardimci olabilecehimi soyledim.bu sefer sen iran a gel bir gor belki sen burada yasamak istersin benimle demeye basladi.
Sizce ne yapmaliyim ya hu akil akildan ustundur.fikirlerinize ihtiyacim var.bi kac gunlugune gitsem otelde kalsam.iran da yasayanlar bi el ativerin
Macera mı arıyorsunuz anlamıyorum ki.
Gidin sonra müge anlıda görürüz herhalde.
Ben tesettürlü olduğum halde irana gitme fikri aklımı oynattırıyor, siz öylesine gidip bi kaç gün otelde “tek” başınıza kalacağınızı ve oradan sapasağlam döneceğinizi mi zannediyorsunuz? Orada resmi nikah şartı bile yok. Adam ben dini nikah yaptım bu benim karım yollamıyorum der sonra sürünürsün, konsolosluk bile araya girse buraya geri dönemezsin. neler var hiç mi okumuyorsunuz?
Ne kadar kiricisiniz ya bu nedir velev ki evet ilk defa talibim cikti ve buyuttum bunu boyle asagilayarak soylemek ne kadar cirkin nasil kalbiniz kararmis yaNe İranmış yahu, ilk defa mı bir talibiniz çıkıyor? Bu abuk teklifi ciddi ciddi düşünecek kadar vahim mi durumunuz nedir?
Izledim.Surekli kalmak istemiyor iki ay kalabilirmis en fazlaSen bu adamın kliplerini programlarını izledin mi? Kendi ülkesinde meşhur olan biri neden başka bi ülkede kalmak istesin ki.
Bide bu kadar güven fazla değil mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?