Yine iran mevzusu kizlar

Ne işin var iranda be kızım. Yani çok sevdin ölüyosan git dene derimde bi iki görüştüğün birine ne gerek var böyle fedakarlığa. İranlı bir müşterim vardı sürekli ülkesinin şartlarının me kadar kötü olduğundan bahsederdi. Ben olsam bulaşmazdım yani.

Bakın o ülkedeki kadınların içinde yaşadığı şartları iyi araştırın derim.
Örneğin Suudi Arabistan'da bir kadın kendine ait bir banka hesabı açamaz. Sinemaya gidemez. (ülkelerinde sinema bile yoktu, yasaktı, şu an da yalnızca erkekler gidebiliyor) Kadın kasası olmayan restorandan yemek bile sipariş edemez. Kendi isteği ile bosanamaz.

İran'ı da iyi araştırın derim.

Hak veriyorum bizim frekansimiz cok iyi tuttu.ve yineliyorum kulturel olarak cok acik goruslu bir adam.adam ulkesinde unlu de biri.tv programlarina cikmis klipleri var.yani bana bunu diyen herhangi biri degil ki
ahmet kural’ ın sıla’ ya uyguladığı şiddetten bihabersiniz sanırım ya da muhterem nur’ un röportajlarını hiç okumadınız?
müslüm gürses ve ahmet kural’ da ünlü hem de bayağı ünlü yani ve türk bir iranlı’ ya göre daha medenidirler diye düşünüyorum.
adamın ünlü olması popüler olması onu güvenilir kılmaz.

Okul mulakatinda yabancı uyruklu 4 kişi vardı ve 3ü İranlıydı ve kadındı. Branşlarından da farkli bir alandı, kendi kendime haydaa bir de bilimsel hazırlık mı okuyacaklar nasıl yapacaklar demiştim. Meğer Türkiye'de kalmak için alanlarindan farklı okumaya bile razılarmış. Ne olursa olsun burada kalmaları lazımmış. Bilmem anlatabildim mi? Madem öyle o gelsin siz gitmeyin

Vaktiniz bu kadar kıymetsiz mi?
Sosyal medyada konuştuğunuz adam size önce ben geleyim diyor kafanız karışıyor burası asla diyor sizde “kesin” bir dille reddediyorsunuz sonra o gel dedi diye yine kafanız karışıyor
Millet yüzyüze görüşüyor aylarca yine kolay güvenemiyor siz tanımadığınız adam için İran’a gideyim mi diyorsunuz
Bence kendinize kıymet verin ne işim var tanımadığım adamın yanında başıma bişey gelse ailem sevdiklerim ne yapar
Adama ne kadar güveniyorsunuz da gidip memleketine kalacaksınız Allah akıl fikir versin

Aman aman sakın gıtme geçen ıkı kadın turıstın kafasını kestıler

Gercekten enteresan insan ayni sehirde yasayip aylarca gorustugune bile guvenmior ayni evde kalmayi birak gorusmeye bile korkuyor cunku dunyanin civisi cikti. Siz bir iranliya guvenip gitme potansiyelindesiniz. Birde ne kadar basit goruorki sizi gel bende yasayalim.yada ben sende yasayim. Bune rahatlik gercekten sizin adiniza uzuldum 30 yasina gircem kimsenin benimle bole.konusmasina izin vermezdm kim.oluorda gidicem kalicam kim oluorda o bende kalicak . Ben evliyim suan da, ama nisanliyken bile nisanlim tek yasiordu onda kalmadm izin vermediler civisi cikmis dunyanin

Bu kişiyi kaç yıldır ne zamandan beri tanıyorsun ki bu kadar emin konuşabiliyorsun onun hakkında.
Peki madem o kadar kafan karışık buraya konu açıyorsun yorum yapınca da yok gideceğim yok ünlü sanatçı vs diyorsun o zaman neden konu açıyorsun.
Gitmek istiyorsan git ama Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.

Irak deseydin daha farklı konuşurdum. Iran da eskinin,ortadoğudaki en cafcafli en gece hayatina düşkün yeriydi. Bak ortadogu diyorum. Türkiye de 1 2 disko varken ora nasıldı ohooo ama şimdi... bence büyük risk. Uzak dur başını yakma

Macera mı arıyorsunuz anlamıyorum ki.
Gidin sonra müge anlıda görürüz herhalde.
Ben tesettürlü olduğum halde irana gitme fikri aklımı oynattırıyor, siz öylesine gidip bi kaç gün otelde “tek” başınıza kalacağınızı ve oradan sapasağlam döneceğinizi mi zannediyorsunuz? Orada resmi nikah şartı bile yok. Adam ben dini nikah yaptım bu benim karım yollamıyorum der sonra sürünürsün, konsolosluk bile araya girse buraya geri dönemezsin. neler var hiç mi okumuyorsunuz?

Hay agzina saglik ❤ uzulerek soyluyorum ama bu kadar guvenmeyin insanlara.

Hayatiniz kararsin istiyorsaniz gidin tabi, tercih sizin. Ama iranda adam sizi zorla tuttugu zaman sokaga cikamayip onun izni olmadan ucaga binip donemediginiz zaman kafanizi coook duvarlara vurursunuz. Bu nasil bir ozguven anlayamadim dogru duzgun tanimadan etmeden irana gitmekten bahsediyorsunuz avrupaya degil. O ulkenin sartlarini bilmiyorsaniz biraz arastirin isterseniz. Basiniza tum bunlarin gelme ihtimali varken vesveselerle iliskimi bitirmek istemiyorum diyorsunuz. O zaman dört nala yasayin iliskinizi. Ama sonra aglamayin ben nasil böyle bi hata yaptim diye. Sizinkisi bile bile lades cunku

Ortadogu'da en cok estetik operasyonun yapildigi, gunluk nikahlarin kiyildigi ama idamin, caydirici cezalarin oldugu degisik bi ulke Iran.
Arkadasim gecen sene gitti, bayila bayila geri dondu, benimde en cok gitmek istedigim yerlerden.
Ama bi adamin pesine takilir gider miyim?
Cikss.. gitmem.
Yani tanimadigim birinin pesine takilip komsu ilceye bile gitmem, bunun irkla alakasi yok.
Bu arada Iranlilar Arap degil, Farsiler.
Devrimden once bugunun Turkiyesinden binlerce kat modern olan bi ulke..
Bi Iranliyla evlenir miydim?
Cevabim hayir..

Sen bu adamın kliplerini programlarını izledin mi? Kendi ülkesinde meşhur olan biri neden başka bi ülkede kalmak istesin ki.
Bide bu kadar güven fazla değil mi ya?

Ne İranmış yahu, ilk defa mı bir talibiniz çıkıyor? Bu abuk teklifi ciddi ciddi düşünecek kadar vahim mi durumunuz nedir?
Ne kadar kiricisiniz ya bu nedir velev ki evet ilk defa talibim cikti ve buyuttum bunu boyle asagilayarak soylemek ne kadar cirkin nasil kalbiniz kararmis ya

Sen bu adamın kliplerini programlarını izledin mi? Kendi ülkesinde meşhur olan biri neden başka bi ülkede kalmak istesin ki.
Bide bu kadar güven fazla değil mi ya?
Izledim.Surekli kalmak istemiyor iki ay kalabilirmis en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…