- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
Hak veriyorum bizim frekansimiz cok iyi tuttu.ve yineliyorum kulturel olarak cok acik goruslu bir adam.adam ulkesinde unlu de biri.tv programlarina cikmis klipleri var.yani bana bunu diyen herhangi biri degil kiİran'lı vs olmasını her şeyi geçtim o ayrı bir konu. Bu ülkeden bu topraklardan biri bile bu şekilde yoğun ısrarcı olsa şüphelenirdim. İlişki akışı içinde tanışırsın kaynaşırsın isterse dünyanın öte ucundan biri olsun güven oluşur. Ama bu adamıın tavrı hiç bana doğru gelmiyor antipati duyardım. Yani neden illa beraber yaşamak ısrarı bunu Avrupadan biri dese hadi derim gelenek görenek. İran'dan biri diyor yani farketmez Türkiye'den biri dese de aynı bu kadar zaman için.
Yanlis ifade ediyorum ben kendimi onu anladim.elbette yavas ilarleyecek.ama mesafe cok olunca gorusme ihtiyaci doguyor.eger birlikte olacaksak birbirimizle vakit gecirmeliyiz.bu nedenle o gelecek ben gidecegim.ben de bi gidip gezip doneyim diyorum hem merak ediyorum fars kulturunu eserlerini.simdi birlikte yasamak icin erken elbette bu onun dusunceleri ilerisi icinGeçen gün açtığınız konunuzu da okudum.
Daha bir ilişki içerisinde bile değilsiniz. Şimdiden kimin nereye yerleşeceğini düşünmek veya adamın seninle yaşamak istiyorum demesi vs. için biraz erken değil mi?
Şahsi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bazen hızlı gitmek duvara toslamaya sebep oluyor. Sindire sindire yaşamanızı öneririm bazı şeyleri.
Ben bu kadar iyi sohbet edebildigim anlasabildigim birini niye engelleyeyim daha neler cozum bulmaya calisiyorum
İranda yaşamakmi? Hic tavsiye etmem. Orda kurallar cok kati. Arkadasim, akrabalarim filan gitmisti İrana. Tavsiye etmem (((Ilk konuyu bilmeyenler icin ozet geceyim.turist olarak ulkemize gelen bur iranliyla sosyal medyadan gorusneyi surdurduk.turkiye ye gelip benimle yasamak istedigini soyledi.sizlerle de paylasmistim.hayir dedim net bir sekilde fakat bu sefer benim iran a gidip onunla yasamam konusunda israr ediyor.ona turkiye ye gelebilecegini ama benim ona bir soz vermeyecegimi evlilik ya da iliski icin vaad veemedigimi sadece yerlesmesi icin yardimci olabilecehimi soyledim.bu sefer sen iran a gel bir gor belki sen burada yasamak istersin benimle demeye basladi.
Sizce ne yapmaliyim ya hu akil akildan ustundur.fikirlerinize ihtiyacim var.bi kac gunlugune gitsem otelde kalsam.iran da yasayanlar bi el ativerin
Gidip gezip gel ama geri gelebilir misin bilmiyorum.Yanlis ifade ediyorum ben kendimi onu anladim.elbette yavas ilarleyecek.ama mesafe cok olunca gorusme ihtiyaci doguyor.eger birlikte olacaksak birbirimizle vakit gecirmeliyiz.bu nedenle o gelecek ben gidecegim.ben de bi gidip gezip doneyim diyorum hem merak ediyorum fars kulturunu eserlerini.simdi birlikte yasamak icin erken elbette bu onun dusunceleri ilerisi icin
Once i gelsin sonra ben gidrim diye dysundumNeye çözüm bulmaya çalışıyorsunuz?
Evinize yerleşecekti, kabul etmediniz, tamam. Şimdi gel sen yerleş diyor. E bunu da kabul etmeyin istemiyorsanız. Gidip göreyim diyorsanız gidip görün. Bence siz önemsemeniz gereken esas şeyleri önemsemiyor, çözümü çok basit şeyleri büyütüyorsunuz. Sorun muhabbetse, arkadaşlıksa internetten de ediliyor.
Boyle soyledim ben de aynen bunu yapacagim buna karar verdimadam turist olarak gelip otelde kalsın böyle görüşün bi süre sonra siz turist olarak gidip otelde kalırsınız
Yerlesmesine yardimci olurum.ben iran a gitsem de evlenmeyecegim su asamada ona da bunu en bastan soyledim zaten.ki ben iran a da yerlesmeyi dusunmuyorum.gezip donerim ileride beraber bir hayat kurarsak o yerlessin turkiye ye.Ben İranlı, afganistanli, Azeri insanlar tanıdım. Çoğu Türkiye'ye yerleşmek istiyor. Bunun için de burdan biriyle evlenmek istiyorlar. Bu adamın derdinin de bu olduğuna eminim. Şimdilik istersen sen gel demesine bakmayın. Bence bu adamla iletisiminizi keserseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?