Yine iran mevzusu kizlar

Geçen gün açtığınız konunuzu da okudum.
Daha bir ilişki içerisinde bile değilsiniz. Şimdiden kimin nereye yerleşeceğini düşünmek veya adamın seninle yaşamak istiyorum demesi vs. için biraz erken değil mi?
Şahsi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bazen hızlı gitmek duvara toslamaya sebep oluyor. Sindire sindire yaşamanızı öneririm bazı şeyleri.

Hak veriyorum bizim frekansimiz cok iyi tuttu.ve yineliyorum kulturel olarak cok acik goruslu bir adam.adam ulkesinde unlu de biri.tv programlarina cikmis klipleri var.yani bana bunu diyen herhangi biri degil ki

Yanlis ifade ediyorum ben kendimi onu anladim.elbette yavas ilarleyecek.ama mesafe cok olunca gorusme ihtiyaci doguyor.eger birlikte olacaksak birbirimizle vakit gecirmeliyiz.bu nedenle o gelecek ben gidecegim.ben de bi gidip gezip doneyim diyorum hem merak ediyorum fars kulturunu eserlerini.simdi birlikte yasamak icin erken elbette bu onun dusunceleri ilerisi icin

Kendinizi ona açıklamışsiniz. Umut vermemişsiniz. O gelsin o zaman.

Bu ısrar tedirgin edici açıkçası.

Ben bu kadar iyi sohbet edebildigim anlasabildigim birini niye engelleyeyim daha neler cozum bulmaya calisiyorum

Neye çözüm bulmaya çalışıyorsunuz?
Evinize yerleşecekti, kabul etmediniz, tamam. Şimdi gel sen yerleş diyor. E bunu da kabul etmeyin istemiyorsanız. Gidip göreyim diyorsanız gidip görün. Bence siz önemsemeniz gereken esas şeyleri önemsemiyor, çözümü çok basit şeyleri büyütüyorsunuz. Sorun muhabbetse, arkadaşlıksa internetten de ediliyor.

İranda yaşamakmi? Hic tavsiye etmem. Orda kurallar cok kati. Arkadasim, akrabalarim filan gitmisti İrana. Tavsiye etmem (((

Gidip gezip gel ama geri gelebilir misin bilmiyorum.
Kizim olmadan asla kitabını yarisina kadar da olsa oku

İran görülmesi gereken bir yer ve kültür detaylıca bakın uymanız gerekenleri bu bahaneyle de gidip görün bence. ilişkinizin akıbetine zamanla karar verirsiniz.

Once i gelsin sonra ben gidrim diye dysundum

Ben İranlı, afganistanli, Azeri insanlar tanıdım. Çoğu Türkiye'ye yerleşmek istiyor. Bunun için de burdan biriyle evlenmek istiyorlar. Bu adamın derdinin de bu olduğuna eminim. Şimdilik istersen sen gel demesine bakmayın. Bence bu adamla iletisiminizi keserseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz.

Yerlesmesine yardimci olurum.ben iran a gitsem de evlenmeyecegim su asamada ona da bunu en bastan soyledim zaten.ki ben iran a da yerlesmeyi dusunmuyorum.gezip donerim ileride beraber bir hayat kurarsak o yerlessin turkiye ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…