Yine iran mevzusu kizlar

kusura bakmada yaş kac? 15 mi....

Iranada bir hafta kal sonra Turkiyeye donuste ucaktan iner inmez havaalaninda yeri opeceksin..

Tecrube.

Ben sana bu kadar diyim sen gerisini anla

Iranada bir hafta kal sonra Turkiyeye donuste ucaktan iner inmez havaalaninda yeri opeceksin..

Tecrube.

Ben sana bu kadar diyim sen gerisini anla
En fazla bir hafta kalirim zaten bir beraberlik omursa o turkiye ye gelsin.tanisma asamasinda ben once o gelsin sinra ben giderim bakaruz duruma diye dusundym

Adam sizi hapsetse zorla evlense ondan izinsiz ulkeyi bile terkedemezsiniz .
Sanki erkek yok yahu .
Boyle seyler soylendiginde korkuyorum yani tanimiyirsun7z neticede.ben de yeterince tanimiyorum elbette.belki adam hasta ruh hastasi takintili takti bilemeyiz su asamada.ama ben bu kadar iyi anlastigim birini sirf vesveseleeimle kaybetmeyi de makul bulmuyorum.o gelir turkiye de kalir sonra ben giderim bi hafta falan kalirim.hem cok merak ediyorum orayi.
Bi gariplik varsa anlaeim zaten.bir de ulkesinde daha once de tlyazdim taninmis biri google a yazinca adini cok kayit var.tv programlarina katilmis klipleri var.muzisyen pek cok iranli sarkic8nin aranjorlugunu yapmis.yani birini kapatmayi goze alamaz zaten.haksiz miyim?ve hic ole biri degil cok kulturlu ve modern biri.bahsettigim kisi iran da yasayan dar goruslu bir adam degil.modern ve cok kulturlu bi adam.bu adami vesveselerimle kaybetmek istemem

Tmm da bu tarifte biri burdan bi ev tutar biraz taniyalim birbirimizi der .Bu durum garip bence .

Sehir degisikliginde şaftım kaydi.Ülke degisikligi nasil bir cesaret ? Bu adami ne kadar taniyorsunuz? Kendinize gelin hata yapmayin.

Adam neden sen gel diyor söyleyeyim sen yüz vermedin ya evimde kal falan.Bakti sen caktin kullanılmak olayını sen gel diyerek seni şaşırtmayı amaçlamıyorsa ben de tulipa degilim

Adam neden sen gel diyor söyleyeyim sen yüz vermedin ya evimde kal falan.Bakti sen caktin kullanılmak olayını sen gel diyerek seni şaşırtmayı amaçlamıyorsa ben de tulipa degilim
Benim gitmeyecegimi biliyor zaten ben sadece gezmekn8cin gidebilecegimi soyledim.ortak bir gelecegimiz olmasini istemiyorsu dedi
Yeterince tanismiyoruz dedim.zamanla taniyacaksin dedi.surekli turkiye ye yerlesemezmis.eninde sonunda ven inu taniyinca iran a dobmeliymisiz.ailem de onay verecekmis onu taniyinca.iki ay turkiye d3 on ay iran da yasarmisiz.

Onun amaci evlilik mi yani.

Yoksa uzun sureli birlikte mi yasamak istiyor.

Ya da kisa sureli birlikte olmak istiyor.

Yada sapik manyak, otelde kalarakta olur bu isler sonucta tanisma gezme tozma.

Yani sohbeti guzel ancak karsinizdaki sizden ne istiyor onu biliyormusunuz
Ben anlamadim hicbisey..

Ya hu ben orada yasayanlar8n orali insablar8n fikrini almak icin act8m.hatta orada yasayan varsa adini ozelden paylasirim tanidik vs dir belki ne bileyim ben anlasmaya gonulluyum.ben turkiye de bu kadar konusabildigim birini bulamadim.beni bu kadar begenen.zeki bulan..

Evlilik

Evlilik vaadi var hic taninmayan birine.
Ancak tanismadan hemen birlikte yasayalim diyor.
Amac cinsellik sonra sen yoluna ben yoluma. Sizin icin sorun olmayabilir ama bizim ve oranin kulturune gore genel olarak sorun oldugu icin sizi oltaya takmaya calisiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…