- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
kusura bakmada yaş kac? 15 mi....Ilk konuyu bilmeyenler icin ozet geceyim.turist olarak ulkemize gelen bur iranliyla sosyal medyadan gorusneyi surdurduk.turkiye ye gelip benimle yasamak istedigini soyledi.sizlerle de paylasmistim.hayir dedim net bir sekilde fakat bu sefer benim iran a gidip onunla yasamam konusunda israr ediyor.ona turkiye ye gelebilecegini ama benim ona bir soz vermeyecegimi evlilik ya da iliski icin vaad veemedigimi sadece yerlesmesi icin yardimci olabilecehimi soyledim.bu sefer sen iran a gel bir gor belki sen burada yasamak istersin benimle demeye basladi.
Sizce ne yapmaliyim ya hu akil akildan ustundur.fikirlerinize ihtiyacim var.bi kac gunlugune gitsem otelde kalsam.iran da yasayanlar bi el ativerin
Hayur orada yasamayacagum elbetteOranım koşullarına ayak uydurabilecek misin ?
En fazla bir hafta kalirim zaten bir beraberlik omursa o turkiye ye gelsin.tanisma asamasinda ben once o gelsin sinra ben giderim bakaruz duruma diye dusundymIranada bir hafta kal sonra Turkiyeye donuste ucaktan iner inmez havaalaninda yeri opeceksin..
Tecrube.
Ben sana bu kadar diyim sen gerisini anla
Boyle seyler soylendiginde korkuyorum yani tanimiyirsun7z neticede.ben de yeterince tanimiyorum elbette.belki adam hasta ruh hastasi takintili takti bilemeyiz su asamada.ama ben bu kadar iyi anlastigim birini sirf vesveseleeimle kaybetmeyi de makul bulmuyorum.o gelir turkiye de kalir sonra ben giderim bi hafta falan kalirim.hem cok merak ediyorum orayi.Adam sizi hapsetse zorla evlense ondan izinsiz ulkeyi bile terkedemezsiniz .
Sanki erkek yok yahu .
Avrupa ülkelerinden biri olsa neyse de İran deyince bir düşünmek lazım.Hayur orada yasamayacagum elbette
Tmm da bu tarifte biri burdan bi ev tutar biraz taniyalim birbirimizi der .Bu durum garip bence .Boyle seyler soylendiginde korkuyorum yani tanimiyirsun7z neticede.ben de yeterince tanimiyorum elbette.belki adam hasta ruh hastasi takintili takti bilemeyiz su asamada.ama ben bu kadar iyi anlastigim birini sirf vesveseleeimle kaybetmeyi de makul bulmuyorum.o gelir turkiye de kalir sonra ben giderim bi hafta falan kalirim.hem cok merak ediyorum orayi.
Bi gariplik varsa anlaeim zaten.bir de ulkesinde daha once de tlyazdim taninmis biri google a yazinca adini cok kayit var.tv programlarina katilmis klipleri var.muzisyen pek cok iranli sarkic8nin aranjorlugunu yapmis.yani birini kapatmayi goze alamaz zaten.haksiz miyim?ve hic ole biri degil cok kulturlu ve modern biri.bahsettigim kisi iran da yasayan dar goruslu bir adam degil.modern ve cok kulturlu bi adam.bu adami vesveselerimle kaybetmek istemem
B7nu soyledim ben iran da yasayalim diye tutturdu bu sefer deTmm da bu tarifte biri burdan bi ev tutar biraz taniyalim birbirimizi der .Bu durum garip bence .
Benim gitmeyecegimi biliyor zaten ben sadece gezmekn8cin gidebilecegimi soyledim.ortak bir gelecegimiz olmasini istemiyorsu dediAdam neden sen gel diyor söyleyeyim sen yüz vermedin ya evimde kal falan.Bakti sen caktin kullanılmak olayını sen gel diyerek seni şaşırtmayı amaçlamıyorsa ben de tulipa degilim
EvlilikOnun amaci evlilik mi yani.
Yoksa uzun sureli birlikte mi yasamak istiyor.
Ya da kisa sureli birlikte olmak istiyor.
Yada sapik manyak, otelde kalarakta olur bu isler sonucta tanisma gezme tozma.
Yani sohbeti guzel ancak karsinizdaki sizden ne istiyor onu biliyormusunuz
Ben anlamadim hicbisey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?