Allah size de sabır versin özel sektör çok zor gerçektenAynı durumdayız :) 3 ay sonra evleniyorum ve sevmediğim bir yerde çalışıyorum. İyi bir yer olana dek sabır diyorum sadece. Maalesef ki 1 senedir çalıştığım İçin adamakıllı tazminatım da yok
Çalıştığınız süre nedir ? Ne kadarlık bir tazminattan bahsediyoruz
Şimdilik sularına gidin. Veyahut nikah tarihini öne almaya çalışın. Ben olsam poker face olurdum. Asgari ücretle çalışan dahi olsanız işinize yarayacak bir miktar tazminatınız olacak ki evlenirken de maddiyat çok önemli maalesef .Allah size de sabır versin özel sektör çok zor gerçektennerdeyse yedi buçuk yıl oldu daha önce de böyle bir şey yaşamıştım kızıp rapor aldım bölümümü değiştirdiler gider ayak tazminatımdan da olmak istemiyorum ama napsam bilmiyorum bir şey yapabilirler mi?
Bir kişiyi müşteri şikayetin var diyerek tazminatsız çıkardılar bir kodla çıkarmışlar bir daha iş bulamadı. Benim istediğim günlere istemeyen kişilere bile izin yazmış çok sinir oldum rapor almak istiyorum ama bana da böyle bir şey yaparlar mı diye de korkuyorum ne yapsam bilemedenŞimdilik sularına gidin. Veyahut nikah tarihini öne almaya çalışın. Ben olsam poker face olurdum. Asgari ücretle çalışan dahi olsanız işinize yarayacak bir miktar tazminatınız olacak ki evlenirken de maddiyat çok önemli maalesef .
Şöyle düşünün şuan onlar çıkarsa dahi tazminatı alır, işsizlik maaşı ile evlenene kadar rahatça takılırsınız :)
Sayılı gün çabuk geçer bence sabredin. Sakıncası yoksa da nikâhı kıyın bence hemen?Bir kişiyi müşteri şikayetin var diyerek tazminatsız çıkardılar bir kodla çıkarmışlar bir daha iş bulamadı. Benim istediğim günlere istemeyen kişilere bile izin yazmış çok sinir oldum rapor almak istiyorum ama bana da böyle bir şey yaparlar mı diye de korkuyorum ne yapsam bilemeden
Nişanlım da nikahı öne alalım diyor ama ben düğüne kadar çalışmak istiyorum iki ay daha maaş alsam on bin TL kardayım bu şerefsiz yüzünden iki maaşımı kaybetmek istemiyorum zaten ihtiyacımız da varSayılı gün çabuk geçer bence sabredin. Sakıncası yoksa da nikâhı kıyın bence hemen?
O zaman sabırNişanlım da nikahı öne alalım diyor ama ben düğüne kadar çalışmak istiyorum iki ay daha maaş alsam on bin TL kardayım bu şerefsiz yüzünden iki maaşımı kaybetmek istemiyorum zaten ihtiyacımız da var
Bilmiyorum belki de yıldırma politikası ama aklıma şu ihtimal de geliyor adama yalakalık yapmıyorum diğerleri gibi arkasından konuşup yüzüne abi abi diye peşinden koşmuyorum iş yerinde politik olmak çok önemli biliyorum ama olamıyorum işteyıldırma politikası yapıyor olabilirler, dayanamaz istifa verirsen tazminatsız sıyırmış olacaklar. evleneceğini biliyorlar mı?
zaten evlenince tazminat alıp çıkacaksın, 2 ay mı 3 ay mı ne kadarsa sık dişini, bekle, toplu para almış olursun ne güzel.
O zaman ortalık çok karışır olay baya büyür. Yeri geldiğinde ne kadar kötü ve çirkef olabileceklerini biliyorumYöneticin laf ederse bir daha, hoşnut değilseniz çıkarabilirsiniz de. Çıkarılınca da aynı şekilde tazminat alıyorsun sonuçta. Böylece nikahı beklemeye gerek kalmaz.
Erken nikah bizimde aklımıza geldi ama paraya ihtiyacımız var malum çok fazla gider var3 ay kalmış sabret poker face oyna. Muhtemelen tazminat alıp çıkıcağını tahmin ettikleri için üstüne geliyorlar kaç git ya da bi hata yap diye.
Ya da nikahı erken kıyın 3 ay sonra değil 1 ay sonra kıyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?