Yine iş yeri problemi

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Selam kızlar, yakın zamanda iş yerinde yöneticimle ilgili yaşadığım sorunla ilgili bir konu açmıştım bilmeyenler için kısaca özetleyeyim geçen hafta bana hiçbir işe yaramıyormuşum gibi bir konuşma yaptı hiç haketmediğğm şeyler söyledi benimde moralim çok bozuldu ayrımcılık yaptığını söyledim ve gerekmedikçe kendisiyle konuşmuyorum şimdi de vardiya isteklerini sordu benim istediğim günlerden birini gerçekte hiçbir işe yaramayan herkesin yaka silktiği kız da istedi(benden sonra) o kıza o gün için izin vermiş benim istediğim iki gün için de kendisine izin yazmış herkesin isteklerini yapmış bir tek benimkini yapmadı çok sinirlerim bozuldu rapor almayı düşünüyorum bi taraftan da üç ay sonra evlenicem tazminatımı alıp çıkıcam sizce ne yapayım rapor mu alayım yoksa üç ay daha sabredip çıkayım mı? Bir pislik daha yapar mı?

Aynı durumdayız :) 3 ay sonra evleniyorum ve sevmediğim bir yerde çalışıyorum. İyi bir yer olana dek sabır diyorum sadece. Maalesef ki 1 senedir çalıştığım İçin adamakıllı tazminatım da yok
Çalıştığınız süre nedir ? Ne kadarlık bir tazminattan bahsediyoruz

Aynı durumdayız :) 3 ay sonra evleniyorum ve sevmediğim bir yerde çalışıyorum. İyi bir yer olana dek sabır diyorum sadece. Maalesef ki 1 senedir çalıştığım İçin adamakıllı tazminatım da yok
Çalıştığınız süre nedir ? Ne kadarlık bir tazminattan bahsediyoruz
Allah size de sabır versin özel sektör çok zor gerçekten🥲 nerdeyse yedi buçuk yıl oldu daha önce de böyle bir şey yaşamıştım kızıp rapor aldım bölümümü değiştirdiler gider ayak tazminatımdan da olmak istemiyorum ama napsam bilmiyorum bir şey yapabilirler mi?

Allah size de sabır versin özel sektör çok zor gerçekten🥲 nerdeyse yedi buçuk yıl oldu daha önce de böyle bir şey yaşamıştım kızıp rapor aldım bölümümü değiştirdiler gider ayak tazminatımdan da olmak istemiyorum ama napsam bilmiyorum bir şey yapabilirler mi?
Şimdilik sularına gidin. Veyahut nikah tarihini öne almaya çalışın. Ben olsam poker face olurdum. Asgari ücretle çalışan dahi olsanız işinize yarayacak bir miktar tazminatınız olacak ki evlenirken de maddiyat çok önemli maalesef .
Şöyle düşünün şuan onlar çıkarsa dahi tazminatı alır, işsizlik maaşı ile evlenene kadar rahatça takılırsınız :)

Şimdilik sularına gidin. Veyahut nikah tarihini öne almaya çalışın. Ben olsam poker face olurdum. Asgari ücretle çalışan dahi olsanız işinize yarayacak bir miktar tazminatınız olacak ki evlenirken de maddiyat çok önemli maalesef .
Şöyle düşünün şuan onlar çıkarsa dahi tazminatı alır, işsizlik maaşı ile evlenene kadar rahatça takılırsınız :)
Bir kişiyi müşteri şikayetin var diyerek tazminatsız çıkardılar bir kodla çıkarmışlar bir daha iş bulamadı. Benim istediğim günlere istemeyen kişilere bile izin yazmış çok sinir oldum rapor almak istiyorum ama bana da böyle bir şey yaparlar mı diye de korkuyorum ne yapsam bilemeden

Bir kişiyi müşteri şikayetin var diyerek tazminatsız çıkardılar bir kodla çıkarmışlar bir daha iş bulamadı. Benim istediğim günlere istemeyen kişilere bile izin yazmış çok sinir oldum rapor almak istiyorum ama bana da böyle bir şey yaparlar mı diye de korkuyorum ne yapsam bilemeden
Sayılı gün çabuk geçer bence sabredin. Sakıncası yoksa da nikâhı kıyın bence hemen?

Sayılı gün çabuk geçer bence sabredin. Sakıncası yoksa da nikâhı kıyın bence hemen?
Nişanlım da nikahı öne alalım diyor ama ben düğüne kadar çalışmak istiyorum iki ay daha maaş alsam on bin TL kardayım bu şerefsiz yüzünden iki maaşımı kaybetmek istemiyorum zaten ihtiyacımız da var

3 ay kalmış sabret poker face oyna. Muhtemelen tazminat alıp çıkıcağını tahmin ettikleri için üstüne geliyorlar kaç git ya da bi hata yap diye.
Ya da nikahı erken kıyın 3 ay sonra değil 1 ay sonra kıyın

Yöneticin laf ederse bir daha, hoşnut değilseniz çıkarabilirsiniz de. Çıkarılınca da aynı şekilde tazminat alıyorsun sonuçta. Böylece nikahı beklemeye gerek kalmaz.

yıldırma politikası yapıyor olabilirler, dayanamaz istifa verirsen tazminatsız sıyırmış olacaklar. evleneceğini biliyorlar mı?
zaten evlenince tazminat alıp çıkacaksın, 2 ay mı 3 ay mı ne kadarsa sık dişini, bekle, toplu para almış olursun ne güzel.

yıldırma politikası yapıyor olabilirler, dayanamaz istifa verirsen tazminatsız sıyırmış olacaklar. evleneceğini biliyorlar mı?
zaten evlenince tazminat alıp çıkacaksın, 2 ay mı 3 ay mı ne kadarsa sık dişini, bekle, toplu para almış olursun ne güzel.
Bilmiyorum belki de yıldırma politikası ama aklıma şu ihtimal de geliyor adama yalakalık yapmıyorum diğerleri gibi arkasından konuşup yüzüne abi abi diye peşinden koşmuyorum iş yerinde politik olmak çok önemli biliyorum ama olamıyorum işte😕 dediğiniz gibi iki ay daha sabredip paramı alıp çıkmak en mantıklısı…

Yöneticin laf ederse bir daha, hoşnut değilseniz çıkarabilirsiniz de. Çıkarılınca da aynı şekilde tazminat alıyorsun sonuçta. Böylece nikahı beklemeye gerek kalmaz.
O zaman ortalık çok karışır olay baya büyür. Yeri geldiğinde ne kadar kötü ve çirkef olabileceklerini biliyorum

3 ay kalmış sabret poker face oyna. Muhtemelen tazminat alıp çıkıcağını tahmin ettikleri için üstüne geliyorlar kaç git ya da bi hata yap diye.
Ya da nikahı erken kıyın 3 ay sonra değil 1 ay sonra kıyın
Erken nikah bizimde aklımıza geldi ama paraya ihtiyacımız var malum çok fazla gider var😕

Back
X