- Konu Sahibi Pink_Women
-
kendimden bildiğim için yazmıştım.hasta gözüyle bakarsanız eşinize karşı daha yumuşak olursunuzeşim küçük yaşta babasını kaybetmiş
sonra kv başkası ile evlenmiş
eşim gurbete gelmiş olsada her gün sanki eşim zorla evlendirmiş gibi şu oldu bu oldu diye ağlamış
o yüzden böyle eski hali kalmadı ama daha etkililer
yani tedavi görüyor şuan
derler tabii demezler miköle olmadın diye. iki sene itaatkar gelin ve eştin. sen mutsuz olsan da onlar mutluydu. şimdi ayrılar ve mutsuzlar. suçlu kim? sensin.
eşin seni sevmiyor. sevse de ailesini daha çok seviyor.
boşanmaktan korktuğunu bildiği için sen bilirsin diyor.
evlenince ailen kırılsa da alıştılar değil mi? boşanmana da alışacaklar.
sen bu evliliği devam ettirdikçe hastalık sahibi olacaksın. kv ve eşin zaten hastaydı diyecek kadar pişkinler eminim.
onlar başta kızarlar ama evlatsın. sarıp sarmalarlar.
evet ben zaten hep böyle baktım ama bu ona benide hasta etme hakkını vermiyor kikendimden bildiğim için yazmıştım.hasta gözüyle bakarsanız eşinize karşı daha yumuşak olursunuz
o halde onları birbirine bırak ve aradan çekil. sen fazlalıksın.derler tabii demezler mi
onların kendilerinden başka umurlarında olan kimse yok
bir tek kendileri var
Ah canım benimkiler de bin beterdi.. kaç defa evi terkettim.. boşanmanın kıyısından döndük hep.. anası ortalığı ayağa kaldırırdı hatta bi defa polis gelmişti evimize.. eşimin kalbi sıkıştı hastaneye zor yetiştirdim.. olayın hemen ardından kp eşimle konuşmuş.. hayatında ilk defa beni tutmuş ve "oğlum eşin doğru konuşuyo ablanla annen kafa kafaya verip yalan yanlış ortalığı karştırıyolar. Sen kendi karına yuvana sahip çık demiş.. bu benim içün milat gibi bi şey oldu..ben bunu desem var yaa öyle şirretler ki
asla başa çıkamam
yalan da var ailesinde
bide böyle acındırma huylarıda maşaallah
o yüzden zaten eşim üzerinde böyle etkililer
hayatınızı başka taraflara çekin.hayatınızda tek onlar olmasın.renklendirin gezin yiyin için.tamam arıyorlar ama onları düşüneceğime yarınki yapacağım şunu düşünüp mutlu olayım demelisinevet ben zaten hep böyle baktım ama bu ona benide hasta etme hakkını vermiyor ki
gerçekten öyleyimo halde onları birbirine bırak ve aradan çekil. sen fazlalıksın.
en büyük yük kocası. önce ondan kurtulması lazımhayatınızı başka taraflara çekin.hayatınızda tek onlar olmasın.renklendirin gezin yiyin için.tamam arıyorlar ama onları düşüneceğime yarınki yapacağım şunu düşünüp mutlu olayım demelisin
bende doğruyu görecek tek vicdan sahibi yok malesefAh canım benimkiler de bin beterdi.. kaç defa evi terkettim.. boşanmanın kıyısından döndük hep.. anası ortalığı ayağa kaldırırdı hatta bi defa polis gelmişti evimize.. eşimin kalbi sıkıştı hastaneye zor yetiştirdim.. olayın hemen ardından kp eşimle konuşmuş.. hayatında ilk defa beni tutmuş ve "oğlum eşin doğru konuşuyo ablanla annen kafa kafaya verip yalan yanlış ortalığı karştırıyolar. Sen kendi karına yuvana sahip çık demiş.. bu benim içün milat gibi bi şey oldu..
Yoksa o dolduruşlara kp im de gelir dangalak dangalak davranırdı bana.. hatta bi konu açmıştım orda da yazıyodu kamil şakir diye sesleniyo bana
ee ama bu aile gelip uzun uzun kalmak aylarca filan mesela sülale boyu yerleşmek istiyorlar?hayatınızı başka taraflara çekin.hayatınızda tek onlar olmasın.renklendirin gezin yiyin için.tamam arıyorlar ama onları düşüneceğime yarınki yapacağım şunu düşünüp mutlu olayım demelisin
bilemiyorum kendi bileceği bir şeyen büyük yük kocası. önce ondan kurtulması lazım
buna izin vermeyecek o kocada yiyecek lafı oturacak istediği kadar boşanacağım desin boyun eğmeyecekee ama bu aile gelip uzun uzun kalmak aylarca filan mesela sülale boyu yerleşmek istiyorlar?
bunu nasıl gözardı edecek?
asıl mesele bu ki.
aramaları değil
zamanında cesur davranıp evlenen sensin. şimdi rest çekmen lazım. ya ailen ya ben de ve eşinin cevabına göre hayatına yön ver.gerçekten öyleyim
ben fazlalığım eşimin hayatında
e eniştenizede deyin gitme diyeablamla 5 dakikalık mesafede oturuyoruz
eniştemle acayip iyi eşim ben gitsem
eniştemde onun yanına gider
yani benim ailemle böyle bir tepki koymak çok zor
bilmiyorum inanınbu arada siz kendinize ne çözüm öneriyorsunuz yani nasıl çözülecek sizin bu işler sizce ? evet aileai kötü kültürel farklılıklar var eşiniz bir birey değil bunları günlerce konuşabiliriz ama çözüm ne ?nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz
eşim ailem diyecektirzamanında cesur davranıp evlenen sensin. şimdi rest çekmen lazım. ya ailen ya ben de ve eşinin cevabına göre hayatına yön ver.
bu yıkıntıları daha ne kadar taşıyacaksın?eşim ailem diyecektir
o yüzden soruyu sorupta tekrar tekrar yıkılmanın ne gereği var ki
zaten ben en minumum düzeyde onlarla muhattabımee ama bu aile gelip uzun uzun kalmak aylarca filan mesela sülale boyu yerleşmek istiyorlar?
bunu nasıl gözardı edecek?
asıl mesele bu ki.
aramaları değil
bilmembu yıkıntıları daha ne kadar taşıyacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?