Yine kalbim paramparça

kendimden bildiğim için yazmıştım.hasta gözüyle bakarsanız eşinize karşı daha yumuşak olursunuz

derler tabii demezler mi
onların kendilerinden başka umurlarında olan kimse yok
bir tek kendileri var

ben bunu desem var yaa öyle şirretler ki
asla başa çıkamam
yalan da var ailesinde
bide böyle acındırma huylarıda maşaallah
o yüzden zaten eşim üzerinde böyle etkililer
Ah canım benimkiler de bin beterdi.. kaç defa evi terkettim.. boşanmanın kıyısından döndük hep.. anası ortalığı ayağa kaldırırdı hatta bi defa polis gelmişti evimize.. eşimin kalbi sıkıştı hastaneye zor yetiştirdim.. olayın hemen ardından kp eşimle konuşmuş.. hayatında ilk defa beni tutmuş ve "oğlum eşin doğru konuşuyo ablanla annen kafa kafaya verip yalan yanlış ortalığı karştırıyolar. Sen kendi karına yuvana sahip çık demiş.. bu benim içün milat gibi bi şey oldu..

Yoksa o dolduruşlara kp im de gelir dangalak dangalak davranırdı bana.. hatta bi konu açmıştım orda da yazıyodu kamil şakir diye sesleniyo bana

evet ben zaten hep böyle baktım ama bu ona benide hasta etme hakkını vermiyor ki
hayatınızı başka taraflara çekin.hayatınızda tek onlar olmasın.renklendirin gezin yiyin için.tamam arıyorlar ama onları düşüneceğime yarınki yapacağım şunu düşünüp mutlu olayım demelisin

en büyük yük kocası. önce ondan kurtulması lazım

bende doğruyu görecek tek vicdan sahibi yok malesef
hepsi öyle en büyüğünden en küçüğüne kadar

ee ama bu aile gelip uzun uzun kalmak aylarca filan mesela sülale boyu yerleşmek istiyorlar?
bunu nasıl gözardı edecek?
asıl mesele bu ki.
aramaları değil

ee ama bu aile gelip uzun uzun kalmak aylarca filan mesela sülale boyu yerleşmek istiyorlar?
asıl mesele bu ki.
aramaları değil
buna izin vermeyecek o kocada yiyecek lafı oturacak istediği kadar boşanacağım desin boyun eğmeyecek

bu arada siz kendinize ne çözüm öneriyorsunuz yani nasıl çözülecek sizin bu işler sizce ? evet aileai kötü kültürel farklılıklar var eşiniz bir birey değil bunları günlerce konuşabiliriz ama çözüm ne ?nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz

bilmiyorum inanın
önce kv arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum
daha sonra kardeşlerini her yerden engellemeyi
eve gitmek ve herşeyi alt üst etmek kırmak dökmek
ve kırgınlığımı görmesini
zaten ortada kalan birşey yok
ne kaldıysa geriye bitip gitmesini istiyorum

zamanında cesur davranıp evlenen sensin. şimdi rest çekmen lazım. ya ailen ya ben de ve eşinin cevabına göre hayatına yön ver.
eşim ailem diyecektir
o yüzden soruyu sorupta tekrar tekrar yıkılmanın ne gereği var ki

asıl mesele bu ki.
aramaları değil
zaten ben en minumum düzeyde onlarla muhattabım
onlar istiyor ki canları istediğinde gelsinler istedikleri kadar kalsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…