- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
- Konu Sahibi Pink_Women
-
pink dogum günün Kutlu olsun.
sen de akrep burcusun benim gibi.
inan bana 9 yil evliligimde cok sevdim esimi onun icin cok sey yaptim ama anlamadi anlayamadi.
hep ailesi ön plandaydi ben kacinci siradaydim bilmiyorum.
beni ayakta tutan, evliligimi devam ettirme nedenim, yalnizca benim sevgimdi.
eger o da olmasaydi evliligim coktan bitmisti - uzun zamandan sonra kendime sordum, bu sekilde nereye Kadar yasamayi düsünüyorsun diye ve nihayet bana yaptigi psikolojik siddetten kurtulmayi basardim - belki zor oldu ama kafamda bitmisti ve bosandim. ben bosanali 1 yil olacak - simdi cok daha iyiyim kendimi toparlamaya calisiyorum.
hayatimi ona odakli yasamisim, o ne ister, o ne sever, ne pisirsem, ne alsam, nasil mutlu etsem.
peki ya ben??? beni bunca yil yarimyamalak yasatan o degil miydi?
küsmeyi bilmeyen, hep alttan Alan, idare eden, affeden bendim.
simdi istedigi gibi yasasin iste ben yokum.
sana ne diyecegimi bilmiyorum okuyorum konularini ve cok üzülüyorum, cok iyi anliyorum seni su aralar gelgitler yasiyorsun. iki tarafida kaybetmek istemiyor gibi esin fakat uzun süre böyle gitmez.
ya ne istedigini bilecek ya da sen kafanda bitireceksin.
biliyorum sevince kopmak cok zor ama söyle düsün sen herkesten daha önemlisin ve mutlu olmaya hakkin var.
Yazıları okudukça burçların insanların kişiliğine etkilerini kafamda netleştiriyorum,
Su grupları genelde bu yazdıklarınız gibi sanırım,
bende akrebim, gidemem kolay kolay
soğuduğumda da bitiyor işte.
Anneme yengeç fedakar emektar,
Şimdi nasılsınız çocuk var mıydı ?
canim evet dedigin gibi cok cabalarim, kendimi unuturum, tüm benligimle ona odaklanirim, mutlu ederim yada ettigimi düsünürüm, elimden geldigini yaparim yani, tabi bunlari iyi seyler degil aslinda bizim yaptigimiz cünkü degerini bilmiyorlar.
yaptikcada daha fazlasini istiyorlar ve mecburiyete dönüsüyor. sanki benim görevimmis gibi.
cocuk yok. keske olsaydi simdiye büyümüs olurdu.
bir seyi bitirdiysem de dönüsü olmaz. sogudugumda uzatmalari oynuyordum zaten.
bide söyle bir sey var bende, basimi yastiga koydugumda keske dememeliyim, icim rahat olmali, vicdanim rahat olmali herseyden önce.
simdi cok daha iyiyim - daha önce vermeliydim bu karari, kendime deger vermeliydim.
yazdıklarınızda kendimi gördüm resmen,
eşinizin burcu neydi ?
bende yaklaşık 5 ay önce 4 yıllık evliliğimi bitirdim, hep bir oturmamışlık olduğu için bebe yapmaya cesaret edemedim, çok istememe rağmen, 31 yaşındayım inşallah bundan sonrası hepimiz için iyi olur canım
eşimi seviyorum evet ama öyle ağır oluyor ki tartışmalarsen bu adamla yalnızken mutlu musun Pink?
zamanında evliliğimin ilk zamanlarında benzer sıkıntılar yaşadım, yıllar geçtikçe aştık.
ama kimseye yaranamadığım doğrudur. ama adamı seviyordum ve onunla yalnızken mutluydum.
sonra ailesi de belirli bir kıvama geldi, çünkü hayatın neler getireceği belli olmadığından kıymetimizi anladılar.
senin durumunda ailede bu potansiyel var mı? senin arkanda duran sana sahip çıkan ailenden çekinirler mi?
eğer aşabileceğine inanıyodı rsan devam ama eşinin söylediği sözler hiç hoşuma gitmedi
bilmiyorumResmen iki uçta yaşatıyor sana evliliği..bi kendi ailem sen olsan da olur olmasan da,istersen boşan(bunu senin korkunu bilerek yapıyor üstelik) bi de sen benim hayatımın aşkısın,en kıymetlimsin(podyum gösterisi yapıyor sanki) ..bu adamda showman lik var mı???
valla bende bilemiyorum kieşiniz bipolar bence:))herkesin karakteri şuyı buyu farklı ama bence yapıp yapıp özür dilemenin hiç bir mantığı yok. madem özür dileyecek kadar katşıdakini haklı görüyorsun hatanı tekrarlamayacaksın.
bakın bende anlamıyorum ve kafam darma dağınık oluyorBu son yaptıgı şeyden sonra yine yumuşayacagınızı düşünüyorum ancak sizin eşinizden istediginiz şey güller değil, saygı görmek.
"senin sevilecek neyin var ki?" cümlesini ben bir ömür unutamazdım sanırım.
Mutsuzluga alışılmıyor da kabullenilmiyor da demişsiniz ancak siz alışmaya çalışmayı seçiyorsunuz.
Evlenilmemesi gerektigini söylediginiz kişilerle neden evli kalınsın? Bu çelişkiyi anlayamıyorum.
Size boşanın/boşanmayın yazmayacagım çünkü bunun için geçmişten bugune fazlasıyla yeterli nedeniniz olmasına ragmen devam etmekte ısrarcısınız, birden bire fikrinizin değişecegini de sanmıyorum.
O yüzden siz de terapiye gidin bence. Kendinizi yeniden keşfetmek, korkularınızdan sıyrılmak, bahaneler arkasına sıgınmamak, daha güçlü durup tepkilerinizi daha net verebilmek ve kendinize olan saygınızı korumak için gidin.
teşekkür ederimpink dogum günün Kutlu olsun.
sen de akrep burcusun benim gibi.
inan bana 9 yil evliligimde cok sevdim esimi onun icin cok sey yaptim ama anlamadi anlayamadi.
hep ailesi ön plandaydi ben kacinci siradaydim bilmiyorum.
beni ayakta tutan, evliligimi devam ettirme nedenim, yalnizca benim sevgimdi.
eger o da olmasaydi evliligim coktan bitmisti - uzun zamandan sonra kendime sordum, bu sekilde nereye Kadar yasamayi düsünüyorsun diye ve nihayet bana yaptigi psikolojik siddetten kurtulmayi basardim - belki zor oldu ama kafamda bitmisti ve bosandim. ben bosanali 1 yil olacak - simdi cok daha iyiyim kendimi toparlamaya calisiyorum.
hayatimi ona odakli yasamisim, o ne ister, o ne sever, ne pisirsem, ne alsam, nasil mutlu etsem.
peki ya ben??? beni bunca yil yarimyamalak yasatan o degil miydi?
küsmeyi bilmeyen, hep alttan Alan, idare eden, affeden bendim.
simdi istedigi gibi yasasin iste ben yokum.
sana ne diyecegimi bilmiyorum okuyorum konularini ve cok üzülüyorum, cok iyi anliyorum seni su aralar gelgitler yasiyorsun. iki tarafida kaybetmek istemiyor gibi esin fakat uzun süre böyle gitmez.
ya ne istedigini bilecek ya da sen kafanda bitireceksin.
biliyorum sevince kopmak cok zor ama söyle düsün sen herkesten daha önemlisin ve mutlu olmaya hakkin var.
hiç bir şey sormadım canım
Ne yapmaya çalıyorsun dedin mi? Bir gün öyle bir gün böyle.Bu kadar değişkenliği bünyem kaldırmazdı.
Aniden öfkelenip ağzına geleni söyleyip sonra da pişmanlık mı duyuyor nedir.Ee ne oldu şimdi madem yoluna güller dökecekti ne diye anasını aradı ortalığı velveleye verdi.Çocuk oyuncağımı bu
Barıştınız mı?hiç bir şey sormadım canım
konuşmadım da yani
valla bende bilemiyorum ki
kafam karma karışık oluyor
onun bu dengesiz tavırları benim psikolojimi alt üst ediyor
bence kendisini haklı görüyor ama o özel günü boşta geçmek istemiyor
bakın bende anlamıyorum ve kafam darma dağınık oluyor
yalnızca yaptıkları için teşekkür ettim
başka tek bir kelime dahi konuşmadım
geçtim odama
bende o kelimeyi unutmayacağım ömrüm boyunca
kv ararsa oğlunuz söyledi sevmediğiniz birini aramanıza gerek yok bu saatten sonra diyeceğim
Bir anda alınır belki bu karar ama ben bir anda yakamıyorum gemileri
evet psikoloğuma devam etmeliyim
Yok canım barışmadıkBarıştınız mı?
bakın bende anlamıyorum ve kafam darma dağınık oluyor
yalnızca yaptıkları için teşekkür ettim
başka tek bir kelime dahi konuşmadım
geçtim odama
bende o kelimeyi unutmayacağım ömrüm boyunca
kv ararsa oğlunuz söyledi sevmediğiniz birini aramanıza gerek yok bu saatten sonra diyeceğim
Bir anda alınır belki bu karar ama ben bir anda yakamıyorum gemileri
evet psikoloğuma devam etmeliyim
Yorumunuzun tamamına %100 katılmakla birlikte bu kısmın altına imzamı atıyorum..kesinlikle bu adam pink in şahsını sevse saygı duyar..bir biblo ya davranır gibi,nesneymiş gibi(afedersin pink;( davranıyor resmen..olmaz olsun öyle süprizli,güllü kutlama falan[QUOTE="stepanova, post: 48619292, member: 777791]
Sizin şahsınızı degil; belki de bir kadını sevmiş olmayı seviyor, kendi hayalindeki şeyleri göstermelik yaparak tatmin saglamaya çalışıyor olabilir...
Beni sevdi veya sevmedi inanın bunu söylemek çok güçEğer "o cümleyi ilk defa duydum ve şimdiye kadar beni hoş tutmuşken sinirle canımı yakmak için söyledigi tek bir sözle bir anda karar vermek zor geliyor" deseniz anlarım.
Fakat bu söz bence sizin geçmiş problemlerinizin, yaşadıgınız tüm haksızlıkların, her türlü şiddetin ve dengesizliginin temelini oluşturuyor.
Tepkisizliginiz ise eşinizin kaybetmeme korkusunu güçlendirerek daha da kırılmanıza neden oluyor.
Eşiniz sevdigini iddia etse de size saygı duymuyor ki bunlar birbiriyle direkt baglantılı şeylerdir. (Kaldı ki iddiası da sevilmeyeceginiz üzerine idi)
Sizin şahsınızı degil; belki de bir kadını sevmiş olmayı seviyor, kendi hayalindeki şeyleri göstermelik yaparak tatmin saglamaya çalışıyor olabilir.
Siz yanan bir geminin içerisindesiniz zaten.
O adımı atmakta zorlansanız da ya o gemiyle beraber kül olacak ya da son tahta kalana dek ugraşıp sonra yine denize atlamaya çalışacaksınız... Olan geçen zamanınıza olacak. Yıllarınızı bir hiç ugruna (size hiçmişsiniz gibi hissettiren birşey ugruna) harcamaya değer mi?
Mesele eşinizin ailesini seçmesinden ibaret degil. Ancak siz eşinize olan haklı öfkenizi gösterirseniz sonunda ayrılmak gerektginin farkında oldugunuz için mi bilmiyorum sorunları ailesine yükleyerek suçluyor ve bu durumunuzu sürüncemede bırakmayı seçiyorsunuz.
Eşiniz sizi en zor zamanlarınızda yalnız bıraktı mı? evet.
Hatta zorlayıcı olup daha da üzdü mü? yine evet.
Size ailesiyle ilgili konularda destek çıkmaktan bahsetmiyorum "adil" davrandı mı? hayır.
Şiddet egilimi var mı? var.
Yani problemleriniz 1 tane değil ki. Bunların her biri şuanki gibi hissetmenizin nedeni olabilecekken hepsi birarada olmasına ragmen siz "neden ailene boşanmayla ilgili laf yetistirdin" diyerek ayrılmamanız için hesap soruyor, beklentileriniz karşılanmadıkça tekrar tekrar kırılıyorsunuz...
Yorumunuzun tamamına %100 katılmakla birlikte bu kısmın altına imzamı atıyorum..kesinlikle bu adam pink in şahsını sevse saygı duyar..bir biblo ya davranır gibi,nesneymiş gibi(afedersin pink;( davranıyor resmen..olmaz olsun öyle süprizli,güllü kutlama falan[QUOTE="stepanova, post: 48619292, member: 777791]
Sizin şahsınızı degil; belki de bir kadını sevmiş olmayı seviyor, kendi hayalindeki şeyleri göstermelik yaparak tatmin saglamaya çalışıyor olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?