Yine kalbim paramparça

pink dogum günün Kutlu olsun.
sen de akrep burcusun benim gibi.
inan bana 9 yil evliligimde cok sevdim esimi onun icin cok sey yaptim ama anlamadi anlayamadi.
hep ailesi ön plandaydi ben kacinci siradaydim bilmiyorum.
beni ayakta tutan, evliligimi devam ettirme nedenim, yalnizca benim sevgimdi.
eger o da olmasaydi evliligim coktan bitmisti - uzun zamandan sonra kendime sordum, bu sekilde nereye Kadar yasamayi düsünüyorsun diye ve nihayet bana yaptigi psikolojik siddetten kurtulmayi basardim - belki zor oldu ama kafamda bitmisti ve bosandim. ben bosanali 1 yil olacak - simdi cok daha iyiyim kendimi toparlamaya calisiyorum.
hayatimi ona odakli yasamisim, o ne ister, o ne sever, ne pisirsem, ne alsam, nasil mutlu etsem.
peki ya ben??? beni bunca yil yarimyamalak yasatan o degil miydi?
küsmeyi bilmeyen, hep alttan Alan, idare eden, affeden bendim.
simdi istedigi gibi yasasin iste ben yokum.
sana ne diyecegimi bilmiyorum okuyorum konularini ve cok üzülüyorum, cok iyi anliyorum seni su aralar gelgitler yasiyorsun. iki tarafida kaybetmek istemiyor gibi esin fakat uzun süre böyle gitmez.
ya ne istedigini bilecek ya da sen kafanda bitireceksin.
biliyorum sevince kopmak cok zor ama söyle düsün sen herkesten daha önemlisin ve mutlu olmaya hakkin var.

Yazıları okudukça burçların insanların kişiliğine etkilerini kafamda netleştiriyorum,
Su grupları genelde bu yazdıklarınız gibi sanırım,
bende akrebim, gidemem kolay kolay
soğuduğumda da bitiyor işte.

Anneme yengeç fedakar emektar,

Şimdi nasılsınız çocuk var mıydı ?

canim evet dedigin gibi cok cabalarim, kendimi unuturum, tüm benligimle ona odaklanirim, mutlu ederim yada ettigimi düsünürüm, elimden geldigini yaparim yani, tabi bunlari iyi seyler degil aslinda bizim yaptigimiz cünkü degerini bilmiyorlar.
yaptikcada daha fazlasini istiyorlar ve mecburiyete dönüsüyor. sanki benim görevimmis gibi.
cocuk yok. keske olsaydi simdiye büyümüs olurdu.
bir seyi bitirdiysem de dönüsü olmaz. sogudugumda uzatmalari oynuyordum zaten.
bide söyle bir sey var bende, basimi yastiga koydugumda keske dememeliyim, icim rahat olmali, vicdanim rahat olmali herseyden önce.
simdi cok daha iyiyim - daha önce vermeliydim bu karari, kendime deger vermeliydim.

yazdıklarınızda kendimi gördüm resmen,
eşinizin burcu neydi ?

bende yaklaşık 5 ay önce 4 yıllık evliliğimi bitirdim, hep bir oturmamışlık olduğu için bebe yapmaya cesaret edemedim, çok istememe rağmen, 31 yaşındayım inşallah bundan sonrası hepimiz için iyi olur canım

bende 31 yasindayim 32 olacagim iste, dedigin gibi bende cesaret edemedim cünkü oturmamislik vardi.
bi oluyor gibiydi bi yine olmuyordu.
30 a Kadar anne olayim derken 35 de bile zor olacagim bu gidisle.
esim tipik balik burcudyu, memnuniyetsiz, karamsar, mutsuz, sorumsuz, güya Romantik bi burc derler ama ben görmedim.
her seyi yanlis anlayan, kafasinda kurup duran, kendimi anlatmaya calissam yok sen söylesin, yok böylesin demeler.
böyle yani...

Amin insallah senin icinde hersey güzel olsun

eşimi seviyorum evet ama öyle ağır oluyor ki tartışmalar
uzun zaman alıyor atlatmam
ya ailesi vardı ya kavgalıydık diyebilirim
aramız iyiyken çok çok mutluyuz
ya bizim bir ortamız yok

bilmiyorum
bazen bende onu çok sorgularım
beni göstermelik seviyor diye
yani anlamıyorum ki inanın
yani kimse görmüyor ki bunu hani saçmalıyor desem
valla kafam almıyor artık

valla bende bilemiyorum ki
kafam karma karışık oluyor
onun bu dengesiz tavırları benim psikolojimi alt üst ediyor
bence kendisini haklı görüyor ama o özel günü boşta geçmek istemiyor

bakın bende anlamıyorum ve kafam darma dağınık oluyor
yalnızca yaptıkları için teşekkür ettim
başka tek bir kelime dahi konuşmadım
geçtim odama
bende o kelimeyi unutmayacağım ömrüm boyunca
kv ararsa oğlunuz söyledi sevmediğiniz birini aramanıza gerek yok bu saatten sonra diyeceğim
Bir anda alınır belki bu karar ama ben bir anda yakamıyorum gemileri
evet psikoloğuma devam etmeliyim

teşekkür ederim
ya aslında bende sürekli eşimi mutlu etmek için
özel şeyler yapan biri değilim
onun için pek bir çabam yok
tek yapabildiğim bir akşam yemeği
onun dışında o bana nasılsa bende öyleyim
ama şu ailesinden kendi elleriyle nefret ettirdi
insanlarına adına konuştu ama ben asla unutmayacağım
hepsi nankördü zaten ama bu saatten sonra artık zerre umrumda değiller
eskiden zor anları olsa hep yanlarında olurdum ama şimdi eşim gibi onlarda bitti

hiç bir şey sormadım canım
konuşmadım da yani

valla bende bilemiyorum ki
kafam karma karışık oluyor
onun bu dengesiz tavırları benim psikolojimi alt üst ediyor
bence kendisini haklı görüyor ama o özel günü boşta geçmek istemiyor

İlgi istiyorum diyordun ya ilgilendiğini göstermek istiyor.Özel günlerde fırsat..

Onca şeyden sonra tavrını koyduğun iyi olmuş.Ortalığı ayağa kaldır sonra bi çiçekle gönlünü al.

Psikolog konusunda haklısın kafan çok karışık bazı şeyler kafanda netleşir .

Eğer "o cümleyi ilk defa duydum ve şimdiye kadar beni hoş tutmuşken sinirle canımı yakmak için söyledigi tek bir sözle bir anda karar vermek zor geliyor" deseniz anlarım.

Fakat bu söz bence sizin geçmiş problemlerinizin, yaşadıgınız tüm haksızlıkların, her türlü şiddetin ve dengesizliginin temelini oluşturuyor.
Tepkisizliginiz ise eşinizin kaybetmeme korkusunu güçlendirerek daha da kırılmanıza neden oluyor.

Eşiniz sevdigini iddia etse de size saygı duymuyor ki bunlar birbiriyle direkt baglantılı şeylerdir. (Kaldı ki iddiası da sevilmeyeceginiz üzerine idi)
Sizin şahsınızı degil; belki de bir kadını sevmiş olmayı seviyor, kendi hayalindeki şeyleri göstermelik yaparak tatmin saglamaya çalışıyor olabilir.

Siz yanan bir geminin içerisindesiniz zaten.
O adımı atmakta zorlansanız da ya o gemiyle beraber kül olacak ya da son tahta kalana dek ugraşıp sonra yine denize atlamaya çalışacaksınız... Olan geçen zamanınıza olacak. Yıllarınızı bir hiç ugruna (size hiçmişsiniz gibi hissettiren birşey ugruna) harcamaya değer mi?

Mesele eşinizin ailesini seçmesinden ibaret degil. Ancak siz eşinize olan haklı öfkenizi gösterirseniz sonunda ayrılmak gerektginin farkında oldugunuz için mi bilmiyorum sorunları ailesine yükleyerek suçluyor ve bu durumunuzu sürüncemede bırakmayı seçiyorsunuz.

Eşiniz sizi en zor zamanlarınızda yalnız bıraktı mı? evet.
Hatta zorlayıcı olup daha da üzdü mü? yine evet.
Size ailesiyle ilgili konularda destek çıkmaktan bahsetmiyorum "adil" davrandı mı? hayır.
Şiddet egilimi var mı? var.

Yani problemleriniz 1 tane değil ki. Bunların her biri şuanki gibi hissetmenizin nedeni olabilecekken hepsi birarada olmasına ragmen siz "neden ailene boşanmayla ilgili laf yetistirdin" diyerek ayrılmamanız için hesap soruyor, beklentileriniz karşılanmadıkça tekrar tekrar kırılıyorsunuz...

[QUOTE="stepanova, post: 48619292, member: 777791]
Sizin şahsınızı degil; belki de bir kadını sevmiş olmayı seviyor, kendi hayalindeki şeyleri göstermelik yaparak tatmin saglamaya çalışıyor olabilir...[/QUOTE]
Yorumunuzun tamamına %100 katılmakla birlikte bu kısmın altına imzamı atıyorum..kesinlikle bu adam pink in şahsını sevse saygı duyar..bir biblo ya davranır gibi,nesneymiş gibi(afedersin pink;( davranıyor resmen..olmaz olsun öyle süprizli,güllü kutlama falan
Çok yakın bir arkadaşım benzer bi evlilik geçirdi, neyse ki o kısa sürede kurtuldu..o deliler gibi süprizler yapan,kutlamalar yapan kocası nasıl bir hayvana dönüştü anlatamam,anlatmak da istemem..ama bi arkadaş yazmış "el iyisi ev ayısı" diye aynen öyle durum burda

Sizin şahsınızı degil; belki de bir kadını sevmiş olmayı seviyor, kendi hayalindeki şeyleri göstermelik yaparak tatmin saglamaya çalışıyor olabilir...
Yorumunuzun tamamına %100 katılmakla birlikte bu kısmın altına imzamı atıyorum..kesinlikle bu adam pink in şahsını sevse saygı duyar..bir biblo ya davranır gibi,nesneymiş gibi(afedersin pink;( davranıyor resmen..olmaz olsun öyle süprizli,güllü kutlama falan
Çok yakın bir arkadaşım benzer bi evlilik geçirdi, neyse ki o kısa sürede kurtuldu..o deliler gibi süprizler yapan,kutlamalar yapan kocası nasıl bir hayvana dönüştü anlatamam,anlatmak da istemem..ama bi arkadaş yazmış "el iyisi ev ayısı" diye aynen öyle durum burda[/QUOTE]

şanslı kızmış çabuk kurtulmuş
evlilik öncesi tanışma süreleri ne kadar dı ?

aslında evlenmeden önce sinyaller veriyor bu odunlar ama gözümüze inen perdeden göremiyoruz.

not: bunları yazan boşanmış bir kadındır.

Beni sevdi veya sevmedi inanın bunu söylemek çok güç
Belki sizin söylediğiniz gibi beni ben olduğum için değilde işte bir kadın olduğum için sevdi
Bende ona beklentilerini sunamadım belki
Ama benimle bir gün çok farklı konuşup diğer gün hakaret edercesine konuşması
Aklımı fikrimi duyguları mi düşüncelerimi alt üst ediyor
inanın ben artık mantığını kaybetmiş bir insanım
Özellikle evlendiğimden beri
Öyle çekiniyorum ki ailemden bir kez onları karşıma aldım bin pişman oldum yine alırsam yine pişman olacağım diye
eşim beni.bazen öyle acımasız eleştirdi ki direk böyle bir cümle kurmadı ama kırıldığım noktalarda olmadı değil ama bu kadar derinden ilk kez oldu

Sizin şahsınızı degil; belki de bir kadını sevmiş olmayı seviyor, kendi hayalindeki şeyleri göstermelik yaparak tatmin saglamaya çalışıyor olabilir...
Çok yakın bir arkadaşım benzer bi evlilik geçirdi, neyse ki o kısa sürede kurtuldu..o deliler gibi süprizler yapan,kutlamalar yapan kocası nasıl bir hayvana dönüştü anlatamam,anlatmak da istemem..ama bi arkadaş yazmış "el iyisi ev ayısı" diye aynen öyle durum burda[/QUOTE]
Bende kalbim kirikken öyle anlamsız geliyor ki bana
Dünya yi verse umrumda olmaz
Ama.kendince artık.ne.düşündüyse bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…