- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
Bende 2 yıllık evliyimKendi eşim dahil olmak üzere böyle aileye bağımlı adamlara çok sinir oluyorum. Aynı şekilde bizde de konu ailesi olunca en ufak lafta kadın gibi tırnaklarını çıkartıyor ve bizim evliligimiz de tek sorun ailesi onun dışında problemimiz yok. Senin hissettiklerini ben de yaşıyorum mesela bugün iyiyiz diyorum biraz daha iyi olmak için cabaliyorum kendimce sonra pat onlarla ilgili bir şey çıkıyor ve direk derinden etkiliyor bizi yani eşimi etkiliyor gereksiz yere sonra bana yansıyor bu kadar şeyin içinde nasıl oluyo bilmiyorum hep ben suçlu çıkıyorum. İş eşinde basliyo eşinde bitiyo bence biz 2 yıllık evliyiz son 1 senede eşim kaç kere dile getirdi bu boşanma işini anlatamam en sonunda tamam deyip kabul ettim hemen korkup geldi yaklaştı bana. Ama kendi hislerinde inan eşinden hiç bir şey bekleme yoksa yine sen üzülüceksin kendimden biliyorum onlar bizim gibi ince düşünen hassas yapıda biri değil bazıları o yüzden sıkma canını ben bu şekilde düşünerek kafaya taktım da noldu 22 yaşımda antidepresan kullandım 1 sene ama durumlar hala ayni kimse degismiyo malesef. Üzme kendini ama istersen bi yardımda alabilirsin ilaç kullanmak için değil konuşup rahatlamak için gerçekten çok iyi geliyo.
1.5 yılı yaklaşık olarak ailesi ile geçti
Ben ona dedim ki sen tek başına birey değil misin.
Boşanma kararını aldıysan ne demeye anneni arıyorsun
Sonrada bana annem seni neden aramıyor diyorsun
Neden beni arasınlar ki neden beni sevsinler ki şu durumda dedim
Eee.zaten senin sevilecek neyin var ki diyor
Ailemin seni sevmesi için ne yaptın ki diyor
Ben ne diyeyim ki bu adama