Benim kvde de aynıydı.. yapar söyler karıştırır çekiliverirdi.. bigün gittim yanına senin derdin ne? Bi sorunun varsa gel yüzüme söyle.. arkamdan yalan yanlış doldurma kocamı dedim..
Oğlum o benim istediğim gibi doldurur boşaltırım istediğimi anlatırım sana mı sorcam dedi..
Bizi düşman ettin birbirimize.. evin içinde 2 yabancıyız selamlaşmıyoruz bile dedim.. o çeneni biraz tut ya da doğru konuş dedim.. nasıl bağırıyo bağırtısından ne dediğini anlamadım bile.. bende sen bizi boşatıcan belli oldu çekemem ben seni.. düğünden kalma kınalar var komodinin alt çekmecesinde alır yakarsın bi taraflarına dedim..
Aman ne laflar ben geçinmeye gelmemişim onun evlatları altın ben çamurmuşum.. bende siz çirkefsiniz tanıyan herkes yaka silkiyo dedim.. bi de çok nankörsünüz derken eşim girdi içeri baktı ortalık karışık hemen çıktı odadan.. kavgamız bitince alıp beni eve götürdü ve aramız düzeldi
Bence siz de bi açık açık konuşun.. ne zorları varmış bu kadar? O dinamit ellerinde patlasın da görsünler dünya kaç bucakmış