- Konu Sahibi Pink_Women
yani şöyle diyeyim şimdi çok da yazamıyorum vay sen kürtlere bişey mi diyorsun diye çullanırlar üstüme bazılarısizin konuların hepsini biliyorum yorumlarınızı da takip ediyordum
eşim beni anladı artık diyordunuz ama ben anladığını hiç düşünmedim
konunuzu görmeden hemen önce de aklımdaydınız kk yı actım konunuzu gördüm ...
burada ne bileyim bazı üyelere sempati duyuyorum siz de onlardan birisiniz.
şimdi ben diyeceğim ama biliyorum taşlanacağım
eşiniz doğulu ama siz değilsiniz değil mi ? ve daha önceki yorumlarınızda eşinizin ailesinin türkçe bile bilmediğini yazmıstınız
malesf o insanların kültürü bu şekilde , tek aile şeklinde ve gelinlerin söz hakkı bile yok zaten kadının söz hakkı yok
sadece yaşlı başlı olanlar ana kraliçe şeklinde ana , ata olarak yönetici görevinde ortalıkta huzur bozuyorlar
bence bu tipte insanlar kendi memleketlerinden evlenseler daha iyi olur
olmuyor işte ne yapsanız bu anlayışta büyümüş biri de değişmesi imkansız
kim ne derse desin ama benim görüşüm bu , ha kendi milletinden evlenince illaki herkes mutlu mu derseniz tamam o zaman da sorun çıkabilir ama bence bu kadar çıkmaz
aileniz hani evlenmenizi istememişler ya bu yüzden mı istemediler?
yani nasıl diyeyim siz ailesi daha Türkçe konuşmayı bilmeyen bir insanla evlenmeye korkmadınız mı ? ben bunların içine nasıl girerim diye korkmadınız mı ?
ya burda Kürtçe konusuyorlar dıye degıl bu millet ne bileyim başka bir millet de olabilirdi Kürtlere lafım yok yani çullanmasınlar üstüme de
yani bakın eşiniz annesini aramış anlatmış falan dillerini de bilmiyorum ki yazmışsınız
eşiniz anasıyla kürtçe mi konuşuyor sizin yanınızda ?
niye sebep ne ?annesi sonuçta biraz da olsa türkçe de konusabılıyor oyle demiştiniz degil mi ?
yani dilini bile bilmiyorsunuz ne konustukları belli degil korkmadınız mı ?
aileniz haklıymış açıkcası ben de kızmın başka milletten biriyle evlensin istemem , her adetleri farklı sonuçta
açıkçası bu gelip aylarca kalma adeti de kürtler de var tek aile olarak koloni şeklinde seviyorlar, bir ya da iki tane demirbaş oluyor ( kv,kp) diğerleri köle!