• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kaldım kendimle başbaşa ....

Bence bu işi bir sinir krizi çözer ama çocuklar evde olmamalı...Bilmiyorum ciddi ciddi cinnet geçirmeli o an biriktirdiklerini kusmalı diyenlerdenim..

Korkarlar ailece..Varsın deli desinler zaten el birligiyle delirtmek üzereler..

Sizce kk ? Çünkü karşınızdakiler konuşmayla yola gelecek insanlar değil...Eski konularını takip etmeyenler ederse anlayacaklardır..

Katılıyorum.. Laftan anlayan insanlar değiller,belli. Çocuklar annenlere gitsin o sırada evde kıyameti kopar.. Adam belki anlar.. En azından psikoloğa gidersin,yardımcı olur. :31:

Çok dolmuşsun canım,böyle olmaz,sağlığın bozulur. Eşimi sevmiyorum demişsin.. Sevmiyorken birlikte yaşamak ne zordur.. Allah yardımcın olsun. :ssz:

Sadece konunuzu okudum yorumlari okumadim ama belki sorulmustur ailen halini hatrimi sormuyor demissiniz siz ne sklikla iniyorsunuz ailenizin yanina abinizi ne sklikla ariyorsunuz

Sadece konunuzu okudum yorumlari okumadim ama belki sorulmustur ailen halini hatrimi sormuyor demissiniz siz ne sklikla iniyorsunuz ailenizin yanina abinizi ne sklikla ariyorsunuz

canım ben aşağıyaa cok sık inersem annem surat asıyor ,çocukları istemıyor pek dagıtıyorlar dıye evı.. inmesem bu seferde bişe mi dediktee noluyor da inmiyorsun diyorlar.. yine suclu ben cıkıyorum.. abımı aramaya gelıncede eşim tam 2 ay oldu telefona kontör yuklemıyor.. yukelse bıle 1-2 tl çaldırmak ıcın.. ben onunla nasıl arayyım da halını hatrını sorayım :(

anlamadığım bi konu var neden kims eyok yanınızda yanlış anlamayın ama herkes mi kötü eşiniz hadi böyle lütfen yanlış anlamayın özür dilerim.Sizin adınıza çok üzüldüm ama merak uyandırdı bu bende herkesden yakınır haldesiniz o kadar akrabalarınız varmış hiç bir kimse yokmu sizin bu halinizi gören ki saclarınızın keceleşek kadar psikolojisi bozulmuş ken görmeyecek inanın tek iki küçük çoçuka sarılmak yetmiyor ben sizin yerinizde olsam hergün ev gezxmesine cıkarım gün yaparım insanlarla iç içe olurum akrabam bile olsa illa vardır kafa dengi umarım anladınız

anlamadığım bi konu var neden kims eyok yanınızda yanlış anlamayın ama herkes mi kötü eşiniz hadi böyle lütfen yanlış anlamayın özür dilerim.Sizin adınıza çok üzüldüm ama merak uyandırdı bu bende herkesden yakınır haldesiniz o kadar akrabalarınız varmış hiç bir kimse yokmu sizin bu halinizi gören ki saclarınızın keceleşek kadar psikolojisi bozulmuş ken görmeyecek inanın tek iki küçük çoçuka sarılmak yetmiyor ben sizin yerinizde olsam hergün ev gezxmesine cıkarım gün yaparım insanlarla iç içe olurum akrabam bile olsa illa vardır kafa dengi umarım anladınız

Offfff biton sey yazmistim cikis olmus hepsi gittiiii....neyse kisadan yazayim...bende aynisini düsünüyorum herkezmi kötü etrafinizda, yani en azinda derdinize derman olmasada sizi icten dinleyen anlayan icinizi döküp en azin rahat edecek birisi yokmu, cok tuaf...Neyse ben uzun uzun yazmistim ama simdi kisadan önerimi yazayim, haaa aslinda en dogrusu hepsine tekmeyi vurun ve arkaniza bakmadan gidin ama bunu yapamiyosunuz konularinizu okudum kendinizce haklisiniz tabiii...sizi budurma getirenler utansin...bence bi süre zor gelecek size ama elinizdekilerle yetinin ve en iyisini yapmaya bakin...yani cikmayin gezmeyin onlarin istedigi gibi zaten izin yok ama bu sizi üzmesin sindirmesin daha cok, aksine elinizdekilrle bakin kendinize, elinizdekilerle eniyi yemekleri yapin, elinizdeki "esle" en iyi cinsel iliskiyi yasayin ve elinizdeki bahcede cocuklarinizla güzel vakit gecirin ve bunlaari yaparken mutlu gözükün onlara inat, dik durun, sasirtin onlari en cokta esinizi, cünkü suan inanin sizi siyirmis biri olarak görüyolar ve istedikleri gibi yönetiyorlar bu sevinci yasatmayin onlar, en cokta esinizi avuc icine aldinizmi baya bi ferahlarsiniz...internette arastirin, yemekttir bakimdir cinsel hayattir iyice bi sasirsinlar sizdeki degisime...ne bileyim bence ise yarar en azindan kendinizi ezdirmezsiniz biraz özgüveniniz yerine gelince...cok üzüldüm halinize ama yazinizdanda anladigim kadariyla zeki ve akillisiniz kullanin bu...allaha emanet olun...

hayırr asla yanlış anlamıyorum , herkesin düşüncesine saygım var.. ama yemine derım ne akrabalarımdan , nede cevremden kafama göre kimse yok.. herkes bir birini koruyor burda.. kimse kimseye laf söyletmıyor.. kimi kime anlatıcam ki.. diyorumyaa saf dışıyım ben bu ailede.. kendı ailem bile benı bır kenara attı kimse sahıplenmezkı..saçlarımıda kazıdım evet ama kimseye söylemedım..biliyorumkı kımse nıye yaptın demez.. güler ,üstünede dalga gecerler..eşime o kadar tembih ettım ama ablasına söledı.. resmen dalga gectı başımı zorla açtırıp baktılar :(

Offfff biton sey yazmistim cikis olmus hepsi gittiiii....neyse kisadan yazayim...bende aynisini düsünüyorum herkezmi kötü etrafinizda, yani en azinda derdinize derman olmasada sizi icten dinleyen anlayan icinizi döküp en azin rahat edecek birisi yokmu, cok tuaf...Neyse ben uzun uzun yazmistim ama simdi kisadan önerimi yazayim, haaa aslinda en dogrusu hepsine tekmeyi vurun ve arkaniza bakmadan gidin ama bunu yapamiyosunuz konularinizu okudum kendinizce haklisiniz tabiii...sizi budurma getirenler utansin...bence bi süre zor gelecek size ama elinizdekilerle yetinin ve en iyisini yapmaya bakin...yani cikmayin gezmeyin onlarin istedigi gibi zaten izin yok ama bu sizi üzmesin sindirmesin daha cok, aksine elinizdekilrle bakin kendinize, elinizdekilerle eniyi yemekleri yapin, elinizdeki "esle" en iyi cinsel iliskiyi yasayin ve elinizdeki bahcede cocuklarinizla güzel vakit gecirin ve bunlaari yaparken mutlu gözükün onlara inat, dik durun, sasirtin onlari en cokta esinizi, cünkü suan inanin sizi siyirmis biri olarak görüyolar ve istedikleri gibi yönetiyorlar bu sevinci yasatmayin onlar, en cokta esinizi avuc icine aldinizmi baya bi ferahlarsiniz...internette arastirin, yemekttir bakimdir cinsel hayattir iyice bi sasirsinlar sizdeki degisime...ne bileyim bence ise yarar en azindan kendinizi ezdirmezsiniz biraz özgüveniniz yerine gelince...cok üzüldüm halinize ama yazinizdanda anladigim kadariyla zeki ve akillisiniz kullanin bu...allaha emanet olun...

zaten canım o son yazdıklarını yaptıgım için bu yıllara gelebıldım .. evlılıgımı 4.5 senedır yurutuyorum.. ama artık oda tükendii.. artık oda kar etmıyor.. millet aksınee dıyorkı "tmm kabullendı bızlerı , bizim istedıgımız gibi yaşıyorr.. gıtmıyor, gezmıyor, ne varsa onu yıyor, n varsa onu gıyıyor. ne dersek yapıyor" bu onların daha cok ısıne geldı.. halbukı ben elımdekılerle mutlu olmaya calıyordum...ama artık bana dünyalarıda verseler yok gözümde..Allah'ım evlatlarım ve ben başkada kımsem yok ..

Son düzenleme:

aslında calışmayan tüm kadınlar evde oturuyor hergün dışarda gezmiyor eee tüm kadınlarda calışmadığına göre demekki evde mağaza gezeyen partilere gitmeyen nice insna var.Öncelikle kendinize bi uğraş bulmalısınız lifle olmaz kendinizi ödüllendireceğiniz bişey olmalı daha sonra asla ama asla kendinize bakımı ihmal etmeyin sürün sürüştürün bunu kendiniz için yapın ilk önce kendiniz icin yaşayın daah sonra sevdikleriniz için cevrenizde konu komşu ile iç içe olmaya calışın arkadaş edinmeye mesela beş cayı kısır günü eminim çok iyi gelecek bunlarada eşinzi aileniz kızacak değilya yada sadec lif değilde daha geniş bakın bu işe örgüler yapın yani kendinize bu şekilde arkadaş edinmeye calışın illaki vardır rahatlatıyor benim bir tane komşum var onada ne zorluklarla gidebiliyorum benim eşimd eizin vermiyo kıskanclığından ama ona veriyo ve her gittiğimde o kadar rahatlıyorum ki aslında o kadarda takmama gerektiğini daha iyi anlıyorum kendinizi eleştirmeyi denyin birzada cinsellik her erkeğin ihtiyacı öle yada böle eşinizi dışarı teşvik edici hallerde bulunmayın onu evde tutmaya calışın kaçırmayın evden bi yol bulun zira başak care bulamıyorum ben ... hepimiz zamn zamn buhram geciriyoruz ne yapalım kimsenin eşi dört dörtlük değil yaha maddi durumu süper değil ne yapalım ölelimmi ailede bi yere kadar ...

Vallah ozaman size tek secenek bikac arkadasin dedigi ibi cinnet gecirmek kaliyor, yani iyi olunca kabillendi oluyosunuz, kötü davransaniz buseferde belki siddet gircek isin icine, cikamadim isin icinden...ya cinnet yada ayni tas ayni hamam devam...üzgünüm...

eğer eşiniz var ya kadın ruhundan anlamayan bi ö. z olsaydı çok özür diliyorum bağışlayın ama sizi mağada calışan kızla aldatmazdı kıza takılmazdı vardır şirinlikleri emin olun (HANİ GÖRÜMCENİZ BAŞINIZI ZORLA ACMIŞYA ONA ÇOK ÜZÜLDÜM YANİ SİZİ O DUYGUYA SOKTUĞU İÇİN )

Saçma bir aile,saçma bir eş...Sabır dileyeyim diyorum zaten sabırlısın...Acaba diyorum delirip durduk yere bir cinnet mi geçirsen hani böyle çocuklarının evde olmadıgı bir gün cinnet geçirmişsesine içini boşaltsan ne var ne yok döksen eve..Eşin de o ana şahit olsa...Değişir mi birşeyler ?

Manyadım mı ne..:ssz:

Ama bu dediğimi dediğimi bir aradaşım yapmıştı eşi çok korkmuştu :9: Doktora felan götürdüler

aslında söylediginiz çok mantıklı bu durumda en iyi çözüm diyebiliriz...

şimdi bunada inamayacaksınız biliyorum..
ama ben o cinneti kaç bin defa gecırdım..

3-5 gün susuyorlar.. sonra 10 katı fazlasıı baskı uyguluyorlar..

psikologa gıtmedım ,gitmek istedım doktor gitmiş ,yenısı de gelecekmiş ama ben gitmedim bir dahada.. bir de depresyon haplarıyla butun gun uyumak istemıyorum :(

şimdi bunada inamayacaksınız biliyorum..
ama ben o cinneti kaç bin defa gecırdım..

3-5 gün susuyorlar.. sonra 10 katı fazlasıı baskı uyguluyorlar..

psikologa gıtmedım ,gitmek istedım doktor gitmiş ,yenısı de gelecekmiş ama ben gitmedim bir dahada.. bir de depresyon haplarıyla butun gun uyumak istemıyorum :(

Ciğerim 3-5 gün susup tekrar baskı uygulamaya kalktıklarında sen de 3-5 günde bir geçir...Yıldır..Bilerek yap ama..Zaten el birligiyle delirtmek üzereler...Onlar o hale getirmeden sen ciddi ciddi koy artık agırlığını masaya..

Eşin o an sana mı vuracak ? Ayy Karım neden cinnet geçiriyor bir döveyimde rahatlayayım mı diyecek ? Ya da baban bırakın bir köşede cinnetini geçirsin mi diyecek ? Alttan fazla almışsın bunları alıştırmışsın bilmiyorum...Az diri ol diril hatta inan bana yakınmakla çözüme kavuşmuyor hiçbirşey...Tükendim diyorsun tükenmişlik sendromu yaşıyorsun...Doktorunu ihmal etme ama artık ipleri eline almanın vakti geldi ha ne dersin ?

Ciğerim 3-5 gün susup tekrar baskı uygulamaya kalktıklarında sen de 3-5 günde bir geçir...Yıldır..Bilerek yap ama..Zaten el birligiyle delirtmek üzereler...Onlar o hale getirmeden sen ciddi ciddi koy artık agırlığını masaya..

Eşin o an sana mı vuracak ? Ayy Karım neden cinnet geçiriyor bir döveyimde rahatlayayım mı diyecek ? Ya da baban bırakın bir köşede cinnetini geçirsin mi diyecek ? Alttan fazla almışsın bunları alıştırmışsın bilmiyorum...Az diri ol diril hatta inan bana yakınmakla çözüme kavuşmuyor hiçbirşey...Tükendim diyorsun tükenmişlik sendromu yaşıyorsun...Doktorunu ihmal etme ama artık ipleri eline almanın vakti geldi ha ne dersin ?

haklısın , büyük bir patlama yaşıcam az kaldı.. dananın kuyruğu ozaman kopacakk.. keşkee ahh keşkee dövsede, gözümü mosmor etsede, babam da bunu görse.. tmm artıkk yettii dese ,boşansammm.. yemın ederım bu duruma geldım artık.. dövsedee babamda görseeee...

benimde sinir olduğum nokta bu adam sana neden 2 ay kontör almıyor eminin her gün kendine sigara alıyordur ,sende talepkar değilsin herhalde, herşeyi olduğu gibi kabul edlyorsun, hiç şikayetlenmiyorsun, adamda bunu kötüye kullanıyor

benimde sinir olduğum nokta bu adam sana neden 2 ay kontör almıyor eminin her gün kendine sigara alıyordur ,sende talepkar değilsin herhalde, herşeyi olduğu gibi kabul edlyorsun, hiç şikayetlenmiyorsun, adamda bunu kötüye kullanıyor

hergün diyorum ,kontör yükle telefona kapanacak artık diye.. bişe olsa evde çağrı düşecek tlm bile yok.. kendınee her hafta alırr bittikçe yükler.. ben hep ödemeli atıyorum ona.. oda anında dönmüyor zaten 1 saat sonraa arıyorr, ne var ödemelı atmışsın dıyor.. gelde çıldırmaa..zaten numaram kımsede yok.. verdırmıyor.. kafayı yemek üzereyimm artık

hergün diyorum ,kontör yükle telefona kapanacak artık diye.. bişe olsa evde çağrı düşecek tlm bile yok.. kendınee her hafta alırr bittikçe yükler.. ben hep ödemeli atıyorum ona.. oda anında dönmüyor zaten 1 saat sonraa arıyorr, ne var ödemelı atmışsın dıyor.. gelde çıldırmaa..zaten numaram kımsede yok.. verdırmıyor.. kafayı yemek üzereyimm artık

bosansan ne olacakkı aılen sana nasıl sahıp cıkacak yanı ne yapacaksın en azından evın ayrı cocukların yaramazlık ettıgınde annen konusmuyor
baban senın yıllardır aynı gıydıgını getırrse yedıgını bılmıyormuda nasıl yanı basında bunlara goz yumuyor

kocan az kazanıyor olabılır ama aylık 100 tl baban elıne para veremıyormu?
yada bosanınca ne degısecekkı

Bu sitede yurt dışındaki bir arkadaşa yardımcı olmuştu bir arkadaş.. Birisi eşinizi veya babanızı arasa aile ve sosyal politikalar bakanlığından arıyorum hakkınızda temel hak ve özgürlükleri kısıtlama dolayısıyla işlem başlatılmıştır falan diye :) çok mu ağır olur yada işe yarar mı? korkarlarmı acaba :)

bosansan ne olacakkı aılen sana nasıl sahıp cıkacak yanı ne yapacaksın en azından evın ayrı cocukların yaramazlık ettıgınde annen konusmuyor
baban senın yıllardır aynı gıydıgını getırrse yedıgını bılmıyormuda nasıl yanı basında bunlara goz yumuyor

kocan az kazanıyor olabılır ama aylık 100 tl baban elıne para veremıyormu?
yada bosanınca ne degısecekkı

ben babamdan ne bekarlığımda nede evlendıkten sonra 5 kuruş görmedim.. kız kardeşim lisede okuyor ona bıle harçlık vermez..polis memuru emeklisi.. ama annem isteyıncee bulur buluşturur verır.. başınada cok akakr ama sonraa...babam kıyafetlerıme falan dıkkat ermez.. daha dogrusu kıyafet onlar içinn aşırıd erecede fuzuli bir masraf.. ben babamı bir gün değişik giyindiğni gömedim.. bır gunde farklı bir pijamayla görmedım.. hep aynı kıyafetler.. hep aynı tarzz.. değer vermıyorlar dış görünüşe.. hiç bir zaman..

ben babamdan ne bekarlığımda nede evlendıkten sonra 5 kuruş görmedim.. kız kardeşim lisede okuyor ona bıle harçlık vermez..polis memuru emeklisi.. ama annem isteyıncee bulur buluşturur verır.. başınada cok akakr ama sonraa...babam kıyafetlerıme falan dıkkat ermez.. daha dogrusu kıyafet onlar içinn aşırıd erecede fuzuli bir masraf.. ben babamı bir gün değişik giyindiğni gömedim.. bır gunde farklı bir pijamayla görmedım.. hep aynı kıyafetler.. hep aynı tarzz.. değer vermıyorlar dış görünüşe.. hiç bir zaman..

siz nerde yaşıyosunuz kuzum yaaa walla aklım almadı siz< en iyisi kadın sığınma evine gidin bence çünkü orası bile kendi öz ailenizden daha çok önemser düşünür tek yol bu...

Back
X