• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kaldım kendimle başbaşa ....

bilmiyorum senin konularını sürekli okuyorum ne eşten ne de aileden yana şansın yok maalesef :50:iki taraf da çok hayırsız ve anlayışsız:19:sen hayatını çekilir yapmak için elinden geleni yapmışsın sinir krizleri bile geçirmişsin ama umursayan olmamış:20: ne diyeceğimi bilemiyorum Allaha sığın bol bol dua et canım

bugun görümceme gittim ,aklımda yoktu cocukları parka götürdüm evde kimsecikler yokken.. cok sıcaktı ordan görümceme gectık ev yakın diye..bugunde cumartesı cocuklar evdedır oynarlar dedim.. neyse konu konuyu açtıı zayıflık mevzusuna geldı

kaç kilo verdın dedi bende 7 dedim.. hiç belli olmuyor sadece belin incelmiş dedi..
bende evet dedım etim sıkı bellı olmuyor ama ben farkedebılyıorum , bu eşorfmana sıgmıyordum eskıden falan dedım..

heemn ordan atladıı bende 7 kilo verdım dedi.. 1 haftada vermişş..bilmem nee benı çatlatmaya alıyor.. sen dıyor 2 ayda verebıldıgını ben istedıgım an verebılyıroum dedi.. bende dedim.. sen verdıgın gıbı anında da alabılıyorsun.. benım de o şansım var dedim.. ne kadar yesemde kilo aldıgım bellı olmuyor dedım.. eskıden 75 kiloydum millete sordugumda 65 gibisin diyorlardı dedim..

neyse yıne konu konuyu açtıı bir tane tohum varmış "acı çehre "adında..tuttu onu getırdı ben bundan içiyorum dedi, bağırsakları boşaltıyor dedi.. bende cok zor tuvalete cıkan bırıyım yanıı bağırsaklarım çalışmıyor fazla..
bir tane verde yiyeyim dedim..

yararsa bende aldırrım dedim.. yok efendım cok pahalıymısta alamazmısım.. ne kadar dedim.. uafcık kutuda oluyormus 10 tl miş.. tmm dedim aldırrım yarıcakmı bir tane verdedim..
neyse içtimm çay falan yaptı yedık içtik.. tam eve gıderken ..zorlaa 3 tane dahaa verdı...ya dedim cok olmazmıı

normalde ilk defa için biri gunde 3-4 tane alması gerek dedı ..iç iç bişe olmaz dedi..

bende aldım içtim güvendim yanı nerden bıleyım..
eve geldımm aradıı,ne yaptın dıyee..
çok afedersınız tuvaleettn cıkamıyorum yaa :(

güldüü ,kahkahalar atarak gulduu.. ben işte adamı bölee altınaa s.... dedi :(

bu nasıl terbiyesizliktir yaa.. ne kadar zoruma gitti.. ben senın gelınınden öte amcanın kızıyımm .. sırf dalga gecmek ıcın böle birşey yapılmamalı..

salaklık bendekı bılmedıgım bır şeyii nasıl yiyebiliyorumkı..

iştee güvendimm...belkıde kalbınde bir kötülük yok ama gülmesine anlam veremıyorum ... şakayla karışıktaa o lafı söyleyindee..bozuldum epeyy...
gerçekten siz söyleyın ben mi çok safım..

ne zor bı hayat..ınsan bı farklılık arıo.bende oyle tek takılıoum tek basıma..bu dünyanın gecıcı olduğuna ınanıorum..ama bazı ınsanlar gerçekten dünyaya sanslı olarak doguo..yalnızız canım hepımız zaten..herkes tek basına mücadele verıo yaşamında sadece etrafta bı kalabalık oluo..cunku değer gormeyınce o ınsanların olmasıda hıc bıse ıfade etmıo..mesela sana sadece yemek yap ev ısı yap gözüyle bakılması..ee bu koca hayatında olmasada yapıosun bunları..hayat telasesı ıste..rabbme dua et.budasenın ımtıhanın olsun..bu dünyanın bırde dıer tarafı var..

bugun görümceme gittim ,aklımda yoktu cocukları parka götürdüm evde kimsecikler yokken.. cok sıcaktı ordan görümceme gectık ev yakın diye..bugunde cumartesı cocuklar evdedır oynarlar dedim.. neyse konu konuyu açtıı zayıflık mevzusuna geldı

kaç kilo verdın dedi bende 7 dedim.. hiç belli olmuyor sadece belin incelmiş dedi..
bende evet dedım etim sıkı bellı olmuyor ama ben farkedebılyıorum , bu eşorfmana sıgmıyordum eskıden falan dedım..

heemn ordan atladıı bende 7 kilo verdım dedi.. 1 haftada vermişş..bilmem nee benı çatlatmaya alıyor.. sen dıyor 2 ayda verebıldıgını ben istedıgım an verebılyıroum dedi.. bende dedim.. sen verdıgın gıbı anında da alabılıyorsun.. benım de o şansım var dedim.. ne kadar yesemde kilo aldıgım bellı olmuyor dedım.. eskıden 75 kiloydum millete sordugumda 65 gibisin diyorlardı dedim..

neyse yıne konu konuyu açtıı bir tane tohum varmış "acı çehre "adında..tuttu onu getırdı ben bundan içiyorum dedi, bağırsakları boşaltıyor dedi.. bende cok zor tuvalete cıkan bırıyım yanıı bağırsaklarım çalışmıyor fazla..
bir tane verde yiyeyim dedim..

yararsa bende aldırrım dedim.. yok efendım cok pahalıymısta alamazmısım.. ne kadar dedim.. uafcık kutuda oluyormus 10 tl miş.. tmm dedim aldırrım yarıcakmı bir tane verdedim..
neyse içtimm çay falan yaptı yedık içtik.. tam eve gıderken ..zorlaa 3 tane dahaa verdı...ya dedim cok olmazmıı

normalde ilk defa için biri gunde 3-4 tane alması gerek dedı ..iç iç bişe olmaz dedi..

bende aldım içtim güvendim yanı nerden bıleyım..
eve geldımm aradıı,ne yaptın dıyee..
çok afedersınız tuvaleettn cıkamıyorum yaa :(

güldüü ,kahkahalar atarak gulduu.. ben işte adamı bölee altınaa s.... dedi :(

bu nasıl terbiyesizliktir yaa.. ne kadar zoruma gitti.. ben senın gelınınden öte amcanın kızıyımm .. sırf dalga gecmek ıcın böle birşey yapılmamalı..

salaklık bendekı bılmedıgım bır şeyii nasıl yiyebiliyorumkı..

iştee güvendimm...belkıde kalbınde bir kötülük yok ama gülmesine anlam veremıyorum ... şakayla karışıktaa o lafı söyleyindee..bozuldum epeyy...
gerçekten siz söyleyın ben mi çok safım..
biraz fazla alınganlık ediyosun bana kalırsa konuşma tarzı öyle olabilir bid ebu tafadan bak olaya

O seyden esimde kullandi uxun sure kullanmaman gerek bi haftayi gecirme bagirsaklaelrina hasar verir

Seni konularından hatırlıyorum :(
Her konunda, üye isminde bile bir kararsızlık, bir içe kapanıklık, bir isyan var...
Türk kadını işte; kan kusar ama kızılcık şerbeti içtim der.
Ama her insanın bir sabrı var, bunlar sabırlı kadın gördükçe yüklenmişler...
İçim acıdı inan.
Saçını bile kazımıştın; bu bile ailenin hadi aileni geçtim kocanın bir çok şeyi anlamasına yeter..
Anlayan insanlar değiller sanırım.
Bunalımdasın, ve bir yardım alman gerek. Bunun artık lamı cimi yok.
Doktora gitmene de mi izin yok Allah aşkın ya :(
İzin yoksa, alacan randevunu gidecen arkadaşım, böyle yaşanır mı....
Seni geçtim; çocukların var.
Onlar senden besleniyorlar her konuda. Sen böyle olursan onlara nasıl faydalı olacaksın, nasıl büyüteceksin onları?
Bunları düşün, mantıklı ol biraz, kendine gel...
Ne zaman konuşmak istersen de bize yaz, kendini salma ...

bazı şeyleri ezilen üzülen kadına sonradan çocukları yaşatır , bu hayatın 2.perdeslndede bütün aile
ailedeki babayı hiçe sayar onu ezer, bak sen annemi insan yerine koymadın yıllarca der ve intikam alır ,babayı duygusal olarak ezer, ailenin kadını bunu özellikle yapar, var böyle aileler , bu adamdan boşanamazsın , napcan .çekcen, .çocuklar büyüyünce ona gününü göstereceksin,kim ne yaparsa yanına kar kalmıyor

diğer konularınla alakalı bi konuya aklım takıldı
eşinin seni aldattığından şüphelerin vradı o olay hala ölemi
ki öle ise ... eşin ondanda boşluyor olabilir,
herkes seni pasif görüyo gibi sanki çünkü sen vermişsin bu izlenimi onlara
çaresiz kalmak çok zor eşini takma kendine ve yavrularına bak ve başkalarına sinirlenip kendini heba etme

canım arkadasım
neden kendınıze bunları reva goruyorsunuz bır adım tek bır adım atın yapmanız gereken tek sey ıyı bır doktordan randevu almak ve gıtmek bu kadar eger ankarada yasıyorsanız ben sıze tavsıye ederım ozelden cunku benım yasantımı once rabbımın ıznıyle bu doktor degıstırdı bende tamamen degılse bıle kısmen sızın yasadıklarınızı yasadım esım benı sureklı asagılayıp ozguvenımı paspas yapmıstı resmen aldıgım terapıler ve kullandıgım ılac sayesınde( rabbım oncelıkle tabıı kı) ben hayata dondum sımdı benımle konusurken benden cekınen bır kocam var halbukı onceden ben sırf kavga cıkmasın dıye haklıyken bıle susar sen bılırsın derdım sımdı hersey ne kadar guzel benım ıcın bılıyor musun aldıgım terapılerle ben esımı hayatımın merkezı olmaktan cıkardım ve dogru olan buymus bunu yapamadıgımdanmıs sıkıntım bunu ogrendım dahası kılo olayına degınmeden gecemeyecegım bır seansda bana dedı kı doktorum ''sız kılo veremedıgınız ıcın depresyonda degılsınız depresyonda oldugunuz ıcın kılo veremıyorsunuz'' dedı o an beynıme cakıldı bu soz. vucudumun yasananlara verdıgı ben bunu hak etmıyorum tepkısıymıs bu kı esım hep asagıladı benı bır kac kılo fazlam yuzunden....ben kullandıgım o ılacla kıloda verdım ama gebe kaldıgım ıcın ılacı bıraktım 18 gunluk lohusayım suan yanı nerdeyse 10 aydır ılac ve terapı almıyorum ama hamdolsun cok ıyıyım keske daha evvel o doktoru bulabılseydım cok acı cektım tek guc kaynagım once rabbım ve sonra evlatlarımdı herseyı onlar ıcın yaptım ayaga onlar ıcın kalktım bana bakarak bana benzemelerı en buyuk korkumdu bu yuzden mucadele verdım sende yapabılırsın hıcc zor degıl ayaga kalk ve mucadele et rabbım yardımcın olsun

diğer konularınla alakalı bi konuya aklım takıldı
eşinin seni aldattığından şüphelerin vradı o olay hala ölemi
ki öle ise ... eşin ondanda boşluyor olabilir,
herkes seni pasif görüyo gibi sanki çünkü sen vermişsin bu izlenimi onlara
çaresiz kalmak çok zor eşini takma kendine ve yavrularına bak ve başkalarına sinirlenip kendini heba etme

o konu kapandı gitti canım ortaya bişde çıkaramadım..

canım arkadasım
neden kendınıze bunları reva goruyorsunuz bır adım tek bır adım atın yapmanız gereken tek sey ıyı bır doktordan randevu almak ve gıtmek bu kadar eger ankarada yasıyorsanız ben sıze tavsıye ederım ozelden cunku benım yasantımı once rabbımın ıznıyle bu doktor degıstırdı bende tamamen degılse bıle kısmen sızın yasadıklarınızı yasadım esım benı sureklı asagılayıp ozguvenımı paspas yapmıstı resmen aldıgım terapıler ve kullandıgım ılac sayesınde( rabbım oncelıkle tabıı kı) ben hayata dondum sımdı benımle konusurken benden cekınen bır kocam var halbukı onceden ben sırf kavga cıkmasın dıye haklıyken bıle susar sen bılırsın derdım sımdı hersey ne kadar guzel benım ıcın bılıyor musun aldıgım terapılerle ben esımı hayatımın merkezı olmaktan cıkardım ve dogru olan buymus bunu yapamadıgımdanmıs sıkıntım bunu ogrendım dahası kılo olayına degınmeden gecemeyecegım bır seansda bana dedı kı doktorum ''sız kılo veremedıgınız ıcın depresyonda degılsınız depresyonda oldugunuz ıcın kılo veremıyorsunuz'' dedı o an beynıme cakıldı bu soz. vucudumun yasananlara verdıgı ben bunu hak etmıyorum tepkısıymıs bu kı esım hep asagıladı benı bır kac kılo fazlam yuzunden....ben kullandıgım o ılacla kıloda verdım ama gebe kaldıgım ıcın ılacı bıraktım 18 gunluk lohusayım suan yanı nerdeyse 10 aydır ılac ve terapı almıyorum ama hamdolsun cok ıyıyım keske daha evvel o doktoru bulabılseydım cok acı cektım tek guc kaynagım once rabbım ve sonra evlatlarımdı herseyı onlar ıcın yaptım ayaga onlar ıcın kalktım bana bakarak bana benzemelerı en buyuk korkumdu bu yuzden mucadele verdım sende yapabılırsın hıcc zor degıl ayaga kalk ve mucadele et rabbım yardımcın olsun

canım benım Allah razı olsun .. cok cok sagol erinmeden ,üşenmeden uzun uzun yazmışsın. Rabbim senıde kurtarmış bu buhrandan ,inşallah aynı şeyleri bir daha yaşamazsın.. en kısa zamanda gıdecem canım doktora.. artık ihtiyacım ciddi anlamda varr ..

yazını okudum ve bende senin gibi yalnızım yaş olarak
belki aynı yaşta değilizdir ama istersen arkadaşlık kurabilir vakit geçirebiliriz
yalnızlığın ne demek olduğunu bilirim çünkü
şehşr olarak ankaradayım farklı şehirlerdeysen bile msn yada mesajlaşarak
benimle paylaşabilirsin.
erkek gibi yazmışım resmen :D:D
ama bu yazdıklarımda ciddiyim...

Ozel mesaj atamiyorum ama dediklerimde ciddiyim ben seni dinleyecek birinin olmasi bile insana keyif veriyo kimsenin mutsuz olmasini istemem ozellikle senin gibi bi annenin bas tacisin...

bilmiyorum senin konularını biliyorum.
ablam yaşındasın okudukça fenalık geliyor bunlar nasıl insanlar diye . ne desem bilemedim gece gece içime oturdu. Allah sana sabır versin, yardımcın olsun.

bilmiyorum senin konularını biliyorum.
ablam yaşındasın okudukça fenalık geliyor bunlar nasıl insanlar diye . ne desem bilemedim gece gece içime oturdu. Allah sana sabır versin, yardımcın olsun.

Allah razı olsun canım , ah keşkee bu yazdıklarımla sınırlı kalsaydı herşey.. maleseff çokk fazla şey yaşadımm ...artık yazmaya ,konu açmaya utanıyorum... kimse inanmayack biliyorum..

bir Allah'ım 2 de evladım varr ....

.....................

Oy okurken benim içim sıkıldı.. Allah size sabır vermiş arkadaşım bu ne böyle..
Okuduklarımdan anladığım evladınız için devam ediyorsunuz bu evliliğe, beklenti sıfır, maddiyat sıfır. Boşanma fikride yok gördüğüm kadarı ile.. Aile desek hepten ayrı telden çalıyor..

Kendiniz kurslara gidemez misiniz? Faaliyet olur, çevre olur. Halk eğitim açtığı kurslar var ahşap boyama, hat vb.. size de iyi gelebilir belki?

canım benım ne yazıkkı yok izin mizin yok.. yalvarıyorum çalşısayımm bişelrle ugrasayım dıyee ama yok yok yokk...

dün sırf pazara gıttım diye babam saydırmışş yine..

benımı çalıştıracak bu adam :(

ALLH YARDIMCIN OLSUN CANIM TEK SUÇLU EŞİN BENM BABAMDA BENM HERŞEYİME KARIŞIRDI AMA BEKARKEN ŞİMDİ KOCAM VAR KİMSE KARIŞAMAZ KARIŞTIRMAZZ NEDİYEYİMKİ ÇEVRENDEKİ İNSANLAR ÇOK BAĞNAZMIŞ SENİDE GARİB BULMUŞ ÇÖKÜYOLAR TEPENE allhtan çocukların var yalnız değilsn birde onlar olmasa ozaman naparıdn şükrettt yinede dua et başka çaren yokk gibi görünüyor ailenn huyunu suyunu bilp neden onların üstkatına oturdunki sendeeee çocuklarını alıp parka gezmeye git babanda söylensin durrrsun takma ben evde sıklıyorm çocuklarımdaaa bunalıyoruz gezmek benmde hakkım de seni öldürecek değil ya neden korkuyorsunki

Hiç boşanmayı düşündünüz mü?

en son 1 hafta önce boşanıyorum sandım ciddi anlamdaa ama babam sagolsun yıne arkamda durmadı.. eşime inandı :(

ALLH YARDIMCIN OLSUN CANIM TEK SUÇLU EŞİN BENM BABAMDA BENM HERŞEYİME KARIŞIRDI AMA BEKARKEN ŞİMDİ KOCAM VAR KİMSE KARIŞAMAZ KARIŞTIRMAZZ NEDİYEYİMKİ ÇEVRENDEKİ İNSANLAR ÇOK BAĞNAZMIŞ SENİDE GARİB BULMUŞ ÇÖKÜYOLAR TEPENE allhtan çocukların var yalnız değilsn birde onlar olmasa ozaman naparıdn şükrettt yinede dua et başka çaren yokk gibi görünüyor ailenn huyunu suyunu bilp neden onların üstkatına oturdunki sendeeee çocuklarını alıp parka gezmeye git babanda söylensin durrrsun takma ben evde sıklıyorm çocuklarımdaaa bunalıyoruz gezmek benmde hakkım de seni öldürecek değil ya neden korkuyorsunki

babam eskıden böyle degıldi.. böyle degıldık .. en azından bu kadar kötu degıldık.. buraya geldıı adam degıstı.. korkmuyorum ondan saygı duyuyorum.. yapamıyporum.. aldıgım terbıye müsade vermıyorr..

Back
X