- Konu Sahibi peaceful16
aynen benimde istegim haftada 1 (15te 1 az) dedigin gibi gezilecek gorulecek yerleri ben arastircam surat asip beklemektense daha etkili olur
sen baya bi arastiriyosun sanirim heheh super esine fazla is dusmuyor
kahvaltiyi yaptik bugun esim hazirladi, guzeldi valla benimde hosuma gitti sabah sohbet edip biseyler yemek 2 cay icmek birlikte. aynen bugun bende dedim aksamdan tost hazirlayim sabah direk makineye koyariz cayla meyve suyuyla yer cikariz oda tamam illa kahvaltilik aramiyor tercihi yok yani. 2 gun yapalim bakalim. bulasiklarida biraktim ayni aksam gidince yikicam.
pogaca yapsam diye dusundum pazar gunu yarisini yesek, yarisini buzluga koysam ama hic denemedim daha once sen buzlukta pogaca tutuyomusun hic? baktim kk'da herkes yaziyor cikarip isitinca yeni pismis gibi oluyormus oyle mi cidden?
oda pratik olur..
Duruma göre cnm, bazen haftada 2-3 olur bazen 15te 1. Tamamen o anlık gelişiyor çıkma durumu bence :) Ben gezme, görme hastasıyım. Yeni yerler görmek, keşfetmek en büyük hobim, eşime bırakmıyorum o yüzden
Oo süper işte, kahvaltı tercihi olmaması çok iyi. Akşamdan tost da hazırlarsın, hatta kahvaltılıkları da akşamdan hazırlayıp streçleyebilirsin tabaklara. Buzdolabından çıkartmak kalır bir tek. Ben o şekilde hiç yapmadım poğaça falan, hiç bilmiyorum cnm. Ama yapan çok kişi var, araştırabilirsin internetten