haftada 1 diye zorluyorum valla haklisin, hani biraz yorulsak 2 hafta ust uste cikip dolasmis olsak diger hafta evde kalalim ama onun disinda evde bogucu geliyo esimi de zorluyorum.. neyse bu haftasonu kendide cok bunalmis gezmek istiomus cok sevincliyim

aynen esimde bunu soylemisti: bazen haftada 3 cikariz bazen hic cikmayiz bana kurallar koyma rahat yasayalim, gunler oncesinden planlar yapmana gerek yok ben kocanim zaten benle randevulesmene gerek yok , kafamiza eser bi cikalim mi dersin cikariz. demisti. ama nedense esimde bu kadar spontane cikacak modu goremiyorum , belkide ben hic denemedigim icin bilmiyorum. evet sıkıcı gunler oncesinden haftasonu ne yapicaz planlari.. dogru da degil biliyorum.. ama sanki plan yapmazsak evde gecircez gibi geliyo bende bunu istemedigim icin onceden konusmaya basliyorum, dogru degil yapmamaya calisacagim.
dogum gunu icin sadece heves etmis merak etmistim ya amacim sıkmak degildi
kendimi hakli gormuyorum valla, hakli gordugum tek sey var gezmek istemem burada kimsemiz olmadigi icin bunaliyorum ve esimle degisik bisiler yapmak istiyorum, bu konuda haksiz oldugumda cok fazla zorlamam ve bunaltmam biliyorum... iyiki yaziyorsunuz zaten cok tesekkur ederim, sizlerden yorum almasam gercekten sorunun esimde oldugunu dusunurdum kendimi hakli gorurdum, ama goruyorumki herkes onun normal benim davranislarimin abartili oldugunu soyluyor insallah degistirebilirim. taktik gibi geldi basta cunku isteyipte yapmamam gerekiyor ya, kendimi tutunca oyle geliyo, ama bunu hep yapmam gerekecek...