- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
- Konu Sahibi peaceful16
Yanında olmasının kıymetini bil bence. Ne kaprisi arkadaş ya. Allah için sev şükret ve yaşa. Ben 1 seneyi aşmış zamandır tayin bekliyorum az kıymet bilin şükredin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanında olmasının kıymetini bil bence. Ne kaprisi arkadaş ya. Allah için sev şükret ve yaşa. Ben 1 seneyi aşmış zamandır tayin bekliyorum az kıymet bilin şükredin.
Sakın yanlış anlamayın beni siz zaten çok üzülüyorsunuz ki hatalarınızla yazmışsınız ama aynı şeyler size yapılsa sizde tahammül edemezsiniz doktora gidin o en güzel tedavi yolunu önerirbiliyorum cok zorluyorum, esim cok sinirleniyo bu davranislarima kufur kiyamet cok kavga ettik, ben hic kufur hakaret etmem ama o cok sinirlenince ediyo bu noktalara geldik yani sabretti hep, ama bu sekilde ..
biliyorum en sonunda ehh yeter be olcak sonu boyle giderse.. ben takintim oldugunu mu dusunuyosunuz neden ?
esim dunya senin etrafinda donuyo, sana tapmak icin evlendim ben vs boyle cok sey soyluyo, sizin boyle bi yorum yapmaniz ilgimi cekti o yuzden..
aynen piknige de gidecegiz yakin zamanda, ben evde hazirlarim, bide tavuk et aliriz mangal yakariz esim heves etti :)
cok yogun calisiyor, eve 8-8.30 geliyor ve neredeyse 2 ayda bir 1 hafta is seyahati var degisik ulkelere, hindistan , cin, bangladesh falan fabrika gezisi. geldiginde de yorgun oluyor 1-2 gun dinlenip kendine geliyor.
evet esim bu kavgalara dayanamiyo ve sonunda cok uzarsa kufur edip iceri gidiyo. kesinlikle uzatmak konusmak istemiyo. basta tamam bosver kavga etmeyelim tartismayalim askim la basliyo ben cozmeden kapamayi sevmedigim icin konusuyorum yarim saatin sonunda kufur kiyamet bitiyo konu.
surat asmamak cok zor geliyo. esimin yerinde olsam, ne kadar mutsuz ediyorum karimi napiyorum bu kadar diye dusunurum. onun yerinde olmakta zor.
flort donemini guzel gecirdik biz. eger erkek arkadasin simdi gezmeyi sevmiyorsa evlenince de sevmeyecek, daha bi sevmeyecek hatta cunku zaten yaninda olacaksin. :) simdi seni gormek icin disari cikiyor bulusuyorsunuz.
esimin dedigi suanda artik cikmiyoruz nasilsa birlikteyiz evde de vakit gecirebiliriz , cok evcil evi asiri seviyor.
esimde plan yapmaz ki yaa nadir yani 10 planin 1 ini belki. siz alttan alip idare ediyorsunuz o zaman, siz yonlendiriyorsunuz yani ?
evet erkekler cidden cok farklilar, aslinda cok duzler, cok bi beklentileri yok. yemek, ilgi, huzur bu kadar. ama oyle detayli planlar, romantizm falan yok yani.. inanki cok deniyorum, su halim var ya ilk evlendigime gore 100 bin kere iyi. ama hala tam olarak duzelmis degilim. sorun olarak goruyorum bunu kendimde.
merhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
Mesela diyorsunuz ya sorunu çözmeden rahat edemiyorum diye, size yemin ederim bende aynı şekildeydim. Ama baktım olmuyor, adam susmak bilmiyor ben susmayınca iş iyice büyüyor tamam diyip susmasını öğrendim. Kavga edeceğimizi anladığım zaman tamam kavga etmek istemiyorum kapat konuyu sakinleşince konuşuruz diyorum. İnanın siz de rahat ediyorsunuz böyle. O konu çözülmeden rahat uyuyamazdım içim içimi yerdi. Lütfen kendinizi biraz bu konuda geliştirin. Öbür konunuzdan daha iyi durumda olduğunuzu görüyorum zaten fazla üzerine gitmiyorsunuz bu bile bi adım sizin için.
Yapma lütfen artık.Simdi kavga ettik yine.. Sebep tv izliyorduk bi standup actin bende merak ettim bu adam evlimiydi bosanmisti sanki falan soru sordum esimde bagirdi ya tamam artik izleyelim diye bende cok alindim acikcasi neden cikisiyo direk sordum falan hep ne zaman bisi izlesek boyle yapiyomusum uzattim neden bagiriyosun ne sordum sanki falan konu uzadi kavgaya dondu esim sustu hep sus dedi bana bendehayir konusmak istiyorum ufacik bi konuyu bile cozemiyoruz dedimben konusurken hala telefonuna bakti yuzunu cevirdim sinirlendi iyice telefonu elinden aldim bu kadar umrundadegilmiyim bisey konusuyorum seninlededim oda insan gibi konusmuyosun havliyosun suanda icindekileri kusuyosun dedi kabalasti yine uzadikca uzadi iyice cirkinlestik el kol itmeler beni dinlemedikce umursamayip sustukca baska yere baktikca ben sinirlendim durttum telefonu aldim bunlari yaptikca o daha sinirlendi alev aldi. Boyle aptalca sebepten. Ben sustum sonunda kalktim.
Aramizda ne bi seviye ne bisey kalmadi yine.
Boyle sacmaliktan geldigimiz nokta bu
Yapma lütfen artık.
Uzaklaş bu adamdan.
Sessiz ol.
Bak canını yakacak, Allah'ım korusun, lütfen izin ver o özlesin, o yanaşsın...
Bıktırdın çünkü...Odaya geldim o icerde.
Yine hataliyim dimi uzattigim icin? Minnacik birseyden bagirdi ben sordum niye diye uzadi uzadi alev aldi. Huzurla bi bardak su icemiyomus artik hergun hergun napcaz boyle dedi.
Cok bozuldum neden bagiriyor bana cocukmuyum ben.
Kavga için bahanemi arıyorsunuz kıvılcım yetiyor sanki uzak dur bir süre ilgilenmeOdaya geldim o icerde.
Yine hataliyim dimi uzattigim icin? Minnacik birseyden bagirdi ben sordum niye diye uzadi uzadi alev aldi. Huzurla bi bardak su icemiyomus artik hergun hergun napcaz boyle dedi.
Bıktırdın çünkü...
Kavga için bahanemi arıyorsunuz kıvılcım yetiyor sanki uzak dur bir süre ilgilenme
Bende öyleyim eşim hep susar sinir olurum içinde ne varsa söylesin isterimKavga olsun diye baslamiyo hic , esim direk kavgaya donecegini hissettigi an susuyo bosver sonra konusalim falan gecistiriyo ben usteliyorum, niye konusamiyoruzki.. Bende susamiyorum o konusmasa falan bile konustum yani yarim saat boyunca
Cocuklara diyolarya cok zaman degil kaliteli zaman atni o mantik bence evlilikte tabi bir anda elinizi cekerseniz fazla ozgurlugune duser aman dikkatbence esimle kavga edicegimizi hissettigimiz an kisa keseyim kalkip etrafi toplayayim hem evimde toplanmis olur dimi
bizim sonumuz arkadaslariniza benzemez insallah
basta buyuk olay yarattim beni beklemeden basladi diye kendimi garson gibi hissediyodum neyse simdi yiyo ama yemiyo gibi davraniyo en azindan. onceden beni beklemeden kalkiodu sonuna yakin. simdi bekliyo yani bu kadarda yapsin artik.
evet o biseyle ilgilenirken acarim burayi takilirim, veya evi toparlarim kitap okurum falan. ayri da vakit gecirmeyi ogrenmemiz lazim bu bizim eksigimiz , cok kavga ediyoruz bu yuzden belki daha az vakit gecirsek ve ben daha az zorlasam ikimizde kendimize vakit ayirsak belki daha mutlu huzurlu oluruz, degeri olur birlikte gecirdigimiz zamanin, belki bende surat asmam o zaman.. mantikli mi ?
çocuk değilsin ama öyle davranıyorsun.Odaya geldim o icerde.
sonra konuşun işte. adam sakin ortam bekliyor, sen körüklüyorsun.Kavga olsun diye baslamiyo hic , esim direk kavgaya donecegini hissettigi an susuyo bosver sonra konusalim falan gecistiriyo ben usteliyorum, niye konusamiyoruzki.. Bende susamiyorum o konusmasa falan bile konustum yani yarim saat boyunca