Merhaba Peaceful,
Sana yazdığım son, sonucunda ban yediğim ilk mesaj olacak sanırım bu platformdaki.
Herhangi bir şey için özür dilemediğimi de şimdiden belirtirim.
Senin konularına ilk göz attığımda haline üzülmüştüm, bir ülkede tek başına, işkolik bir eş yüzünden bunalmış, iletişim becerileri düşük biri olarak düşünmüştüm seni.
Fikirlerimin çoğu değişti. Sen burada bile aynı soruları 1373926 kere soran (Haklı mıyım? Böyle de mi yapmayayım? Ama ben ne yaptım ki? Neden öyle dedi? vb), işine gelmeyeni kesinlikle anlayamayan, anlamak istemeyen, bencil, evlilik kurumunun ne olduğunu anlamamış, otokontrol, empati, kendine yetebilme becerilerinden yoksun, benim arkadaş dahi olmak istemeyeceğim bir insansın bana göre.
Çoğu üye aynı şeyi söylüyor "Hakareti hak etmiyorsun".
Eşin hayvan veya soytarı muamelesini hak ediyor yani öyle mi?
Evcil hayvan gibi evde yanında otursun, uyanınca bile sen kalkmadan yataktan çıkmasın, Tv izlemesin, seninle düzenli dışarı çıksın, fazla telefon ile ilgilenmesin.
Saray soytarısı gibi seni eğlendirsin, sohbet etsin, her haftasonu farklı etkinlik planlasın, doğumgününü aylar öncesinden senin kontrolünde ayarlasın.
Eşin bu hayatı hak etmiyor. Adama hak etmediği hayatı yaşatırsan evliliğiniz boyunca hak etmediğini düşündüğün hakaretlere maruz kalırsın.
Evdeki kedi bile azcık sıkıştırsan tırmalıyor yahu, insan bu be.
Sen yapınca "Değişmeye çalışıyoruuummmm", eşin yapınca "Ama bunu hak etmediiimmmm"
Eşin çok hak ediyor çünkü sürekli zangoç gibi tepesinde olmanı. Neyse...
Sen ve buradaki bazı hemcinslerimiz nalıncı keseri gibi kendinize yontmayı seviyor olabilirsiniz ama ben adalet seviyorum.
Sen adamın boğazına çök, gırtlağına bas. Ama sürekli bas. Başka bir sefer ayağını kaldırdığında yine boğacağını düşünüp, nefes almak için tırnaklarını ayağına geçirdiğinde "Ama hak etmediiimmmm".
Oldu o zaman.
Artık konularınızı açarken farklı meraklar içerisinde olacağım.