- 16 Şubat 2012
- 6.635
- 11.191
- 448
- Konu Sahibi peaceful16
- #1.421
Sana yasam koclugu yapmaya bile razıydım yardımcı olmak adına. Özelden sana birsürü akıl verdim, sadece 1 gün uyguladın adam seni seviyorum diye mesaj attı sana..Çünkü açtı huzurlu eşe...Sonra dedim ki aman bana bildir hareketinden önce bana yaz kendini tutamazsan aramaya kalkarsan lütfen önce bana yaz dedim...Bu işi parayla yapıyor burda millet...Ne olur tut kendini sen arama goruceksin o merak edecek dedim...Tamam dedin söz verdin...
Sonra birdaha bana yazmadın ve aldın işte mükafatını adam sonunda boşanmayı düşünür oldu...
Şu anda belki blöf yapıyor tam ciddi olduğunu düşünmüyorum ama ilerde ciddi hale gelir...
Ben artık 2 ihtimali düşünüyorum ya sen bu adamla ayrılmaktan korkmuyorsun bilinçaltında Çin den kurtulmak için boşanmayı zorluyorsun
ya da bu konu fake oynuyorsun bizimle
Kusura bakma kimse bu kadar sayfadan sonra aynı hataları ısrarla tekrarlamadı burda...Ayrıca baska topiklerde de aynı konun var...Artık dalga geçtiğini düşünmeye başlıycam
Adam müdür olucakmış sen hala köfte vs triptesin...Bu adam kendine bakan işinde başarılı ayrıca sabırlı da biri gördüğüm kadarıyla...Çocuk ta yok..Çabuk ta evlenir senden sonra demedi deme...Sanki boşanmayı zorluyorsun gibi geldi bana bilemiyorum belki de sen gercekten bu adamı istemiyorsun bence otur düşün...
Sizin yaptığınız iyi niyetli ama boşa bir çaba.Herkesin dilinde tüy bitti sonuç sıfır..Peace kocasına bağımlı takıntılı gibi kocasıda onu seviyordu yoksa şimdiye milyon kere ayrılmıştı ya da peace kötü birşeyler yapmıştı.Biz burda sinir küpü oluyoruz eşini düşünemiyorum.Sabır küpü adam.Son zamanlarda peace olan saygısı yok denecek kadar azalmış çünkü peace çok gurursuz davranıyor gerçekten kocam beni bırakacak diye ödü patlıyor.Sanki onsuz yaşayamazmış gibi
Sevgide bir yere kadar.Bu şekilde gerçekten ömür geçmez.Ya tedavisini olacak ya da adama yol verecek.Karısı diye adam onu seviyor diye adama bu şekilde hayat yaşatmaya hakkı yok.Resmen sevgisi hastalıklı ve eziyet haline dönüşmüş durumda.
Peace bilerek yapmıyor biliyorum kendini kontrol edemiyor bir yerde patlıyor.Normalde masum , bebeksi, sevimli ama bir yandan da takıntılı,ısrarcı,boğucu bu şekilde yaşanmaz.

Son düzenleme: