Anladım cnm. Yani dediğin gibi yurtdışında birbirinize destek oluyorsunuz, sosyal hayat daha kısıtlı. İnsanlar yabancı, komşuluk az vs. vs. Ama yine de yalnız başına da olsan birşeyler yapmaya çalış. Zaten çalışıyorsun, vaktinin çoğu işle geçiyor. Aslında eşinle bu kadar uğraşmaman gerek. Ben çalışırken, çoğu şeye vakit bulamıyordum. Gezip tozma, iş, alışveriş vs. derken kafamı kaldıramazdım. İşi bırakınca da vakitsizlikten yapamadığım şeyleri yapmaya başladım, eşimi hiçbir zaman didiklemedim, kendime ait bir hayatım var her zaman...
Anladım, bak eşinin daha başka alanları var kendine ait. Mesela arkadaşlar, maç, takılma gibi. Normal olan da bu zaten. Sen ona bile bozuk atmışsın canım :) Ben olsam memleketime dönüyorum mesela, ohoo oo eşim düşüneceğim son şey olurdu herhalde. Aileme, arkadaşlarıma kavuşuyorum, gezilecek özlediğim yerler var... Hergüne bir plan yapardım, eşimle zaten her zaman beraberim ama memleketimle değil
Ne güzel işte, koca derdi olmadan ailemle bol bol vakit geçirirdim, sabaha kadar oturup sohbetler, sevdiğim yemekler, özlediğim insanlar... Bence süper bir rahatlık...