- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
Evlenmek ve dipdibe olmak aynı şey mi cnm? Adama niye öyle dedin?
O ev seninmiş de adam da senin bir kedin bir köpeğin vs. evcil hayvanınmış gibi davranıyorsun. Ki evcil hayvanların bile kendine ait bir yaşamı oluyor evin içinde. Onların bile alanları var evde. Ama senin eşinin yok. Herşey suç. Robot gibi sürekli seninle konuşmak, seninle ilgilenmek zorunda. Evlendik diye yapışık ikiz mi olmak lazım? Bunun kadını erkeği yok. Ne erkek bunaltsın ne kadın.
Eşim bana böyle yapsa valla cinnet geçiririm. Birşey izlemek istiyorum ama yoook önce onunla bir konu yaratıp konuşmak zorundayım hem de süreli, en az 1 saat. Sonra o da uygun görürse dizimi izleyebilirim. Hem de bir gün iki gün değil, ömür boyu. Ayy valla çok yorucu: )
dedimki evlendik sen kendin istiyodun hep yanyana olalim diye gun sayiyodun o da evet ama boyle surekli yapisik olmak anlaminda degildi yani yanyana olabiliriz ama surekli konusmak veya bisi yapmak zorundamiyiz bazen bisi izlemek bisi dinlemek kendi kendime bisi yapmak istiyorum dedi.
oyle hissederek , dusunerek yapmiyorum aslinda, ben seviyorum yanyana olmayi birlikte bisey yapmayi diye onunda sevecegini varsayarak yapiyorum ama ozellikle son 1 aydir sanki onun alanini ihlal edermisim gibi bir
haklisin soyleyince baya fena, bende istemezdim herseyime karissin o karar versin vs. ben alismisim galiba evlendigimizden beri boyleydik diye tam gaz devam ediyodum ama esim acikca bunun mumkun olmadigini gosteriyo bana. bende degismeye kendimi torpulemeye calisiyorum.
bugun olan seyi de paylasmak istiyorum: biraz daha buyukce ev bakiyoruz butcemiz nerdeyse ayni cok az daha ustune cikabiliriz, burada kiralar cok pahali zaten. neyse bugun daha onceden baktigimiz eve baktik o zaman evi tutmamistik duser kiralar diye, bugun bi baktik %40 artmis kiralar ben baya bi uzuldum begendigim bi yerdi isime yakin, ev baya buyuktu. ama suanda imkansiz yani fiyat cok yuksek. esime dedimki baksana nolmus fiyatlar saka gibi tutucaktik o zaman hata ettik keske tutsaydik falan dedim o da o zaman da butcemizin biraz ustundeydi ondan tutmadik bekledik dedi bende olsun biraz daha ustune cikip boyle buyuk ev mantikli olurdu burda fazla yok sonucta dedim, oda baya bi bozuldu ben beceremedimmi aptalmiyim yani, benim param bu kadar butcem bu kadar napayim, ben sikayet ediyomuyum buyuk eve gidemiyoruz diye neyim var yok koyuyorum napayim daha, gecekonduda yasamiyoruz gayet guzel bi evimiz var suandada olmuyosa daha iyisi napayim sartlarim bu , sen cok biliyosan bul bize tut o zaman ver ustune parayi tutalim, yoksa da ukalalik yapma falan neler dedi.