- 14 Eylül 2014
- 21.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 105.773
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
- #1.141
Eger bu evlilik bittiyse, bitecekse, eninde sonunda kabul edecegim zaten. yani kacis yok bundan.
Ben kendi adima hatalarimi duzeltmek birde o zaman tekrar gormek istiyorum, acaba mutlu oluyormuyuz, onun dedigi gibi sebebi benim dirdirlarim, konulari uzatmam, ona alan tanimamam, ustelemem, robot gibi yonlendirmeye calismamsa onu boyle hircin yapan agzini bozan, ben bunu duzeltip denemeyi dusunuyorum. cunku evliyim zaten suanda nisanli veya flort doneminde degilimki.
bir de ben baska biriyle olsam da bu huylarimdan dolayi sikinti yasayacagimi dusunuyorum, kendimide hatali buluyorum.
ama esimin kufurlu konusmasina hakaret etmesine sebep olarak degil, kendimi hatali buluyorum sadece onu bu kadar yiprattigim icin, boyle bi iliski bu hale geldigi icin kendimi biraz sorumlu hissediyorum.
eger ben degistirsem bu yonlerimi, karsimda hala ayni insan varsa bana acimayan durduk yere boyle konusan. yapacak birsey yok zaten , ben ilimli, ona alan taniyan ustelemeyen biriysem o hala boyle devam ederse neden katlanayim ki.
susmam kendi hatalarimdan, az veya cok, duzelmek istememden.
Ya düzelmek istiyorum diye milyon kere dedin de o zaman daha bugün neden adam yemeğini ayrı pişirirken bize pişirdim ye dedin? Bu tam senlik bir hareket. Hem küfrüne alınmışsın hem de ama yemekten ye diye üstüne düşüyorsun ısrar ediyorsun. Sana ne b.k yesin isterse.
Adam bir lafına yemek yemiyor sen o kadar lafa benim yemeğimi ye diyorsun.
Açık diyorum değişim falan yok. Hatta değişimin D'si bile yok. Sen değişemezsin. Adam zaten saygısını kaybetti belli sana öküz gibi davranmasından yakında sevgi de biter.