- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
- #1.701
her yeni evli borç öder bu çok büyük bir sorun değil. sevdiğiniz yerler illa pahalı yerler mi olmak zorunda, ben de eşimle zor zamanlar geçiriyorum ama canımız dışarı çıkmak istediğinde burger king e bile gidip mutlu oluyoruz çocuklar gibi. veya evde yiyoruz dışarda 5 tl ye bir çay içiyoruz. avm geziyoruz bedava:) sosyalleşmek istedikten sonra para çok önemli değil
evet kendini düzelt eşinin kıymetini bil. adam sana dert anlatmak istesin, senin derdini dinlemesin. huzur bozan değil huzur veren ol. evlilikte en önemlisi bu sevgi aşk vs bir yere kadar.
adam tamam aşkım boşver deyince üstüne gitme herşeyi sürekli sürekli üst üste sorma sırf haklı çıkmak için sırf kendi egolarını tatmin etmek için.
Biz Cinde yasiyoruz burda yokki oyle gidebilecegimiz yerler hep cinli yemekleri onlarida sevmiyor, bende bayilmiyorum cidden guzel degil. birer kucuk pizza yesek iki icecek, pizza hut gibi fast food yerinde 160 tl ye denk geliyor, neden cunku " yabanci " yer ondan yerli Cinli olmayan hersey pahali. istanbulda olsak bizde aynen oyle burger king, cay simit hersey yapabilirdik burda tek sansimiz evde hazirlayip piknige gidebiliriz veya nadiren iste ayda 1 kere yemege gideriz.
Turkiyedeki keyfi vermiyor burasi, belkide aramizda nane cok kavga edip atistigimiz icin dahada keyifsiz geliyor..
pek yolu kalmadi zaten , davranislarimda yanlis biraz fedakar olmayi emek vermeyi ogrenmeliyim.