- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi peaceful16
- #1.721
Ne bileyim kari koca olarak ne yapiyoruzki aksamlari evde bulusuyoruz aksam yemegi sohbet sonra tv bisiler izliyoruz falan, yemek olmayinca paylasimda azaliyo , haftasonundan baslariz diyo aksam yemeklerine geri doneriz. Tamam dedim bisey demedim. Benden gec geliyo zaten ben yedim yemegimi erken yemis oldum, o da 7.30 gibi gelir direk tv sohbet vs ole.
Tamam , eger birsey olursa tepki vermeden dusunucem ve size yazicam , bu aradada o cok sinirli halimde gecmis olur.. en cok ben yipraniyorum zaten, kendime yapiyorum.
Insallah iyi geciniriz , ben mantikli davranirsam o zaman o hatali oldugunda beni suclayamaz artik veya surekli bi hatali konumunda olmam. Beni cok sindiriyormu yoksa ben kendime mi yapiyorum cidden..
biz burda bikaç aydır seninle konuşuyoruz, eşini bunalttığını söylüyoruz bize hak veriyorsun ama aynı şeyleri yapmaya devam edince kızıyoruz değil mi? e bunu eşin açısından düşünüyorum adam rahatsız oluyor, tamam değişeceğim diyorsun ama aynı şekilde devam ediyorsun, haklı olarak sinirleniyor haksız olarak da abartıp işi hakarete döküyor.
evet değişim karşılıklı olacak ama mevzunun bu hale gelmesinin sebebi sensin, fazla beklenti içerisindedisn adam yapmıyor daha çok şey bekliyorsun. bak hala yemek diyorsun mesela, adam yemek istemiyormuş, niye bu sebeple paylaşımınız azalsın ki? erken geliyormuşsun eve gelene kadar sen ya sonra da otur tv izle, o gelsin eve yemek isterse yesin istemezse yemesin bunu kafana dert etmene gerek yok ki.