• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

Yok canim algilamam m.etme kendini anlatiosun sonucda ;-)

Kuzuuum kıyamam sana. Başka bir tatmin yolu da bu mu? o_OSenin canın olabilmem için senin bir canlı olman gerekir. Sen de herhangi bir canlı kategorisine giremeyeceğine göre problem yok.:D

:KK70::KK70::KK70:
ahahaa Mune basar burayı son sözü söyler ağanın üstüne söz olmaz. Bir daha gelebileceğini de sanmıyorum..
Kazeni sahneye davet etmek istiyorum ben asıl...ee nede olsa eşi benzeri görülmemiş bir doğaüstü olaya tanıklık ediyoruz..yetkili birilerinin açıklama yapması önem arz ediyor:KK70::KK70::KK70:

seni direkt Kazene postalamak lazım.. geçen sefer ki konunu başın derde girmesin diye silmişler, bu sefer yakacak canını, tersi pistir demedi deme.. affetmez eşine kadar gider bunun ucu haberin olsun..

Ip numarasını zaten bulur o kolay iş ama adresini, eşinin adına kadar bulur çıkarır, konuşmalarını gösterir o zaman ayıklasın pirincin taşını sonra.

Kuzuuum kıyamam sana. Başka bir tatmin yolu da bu mu? o_OSenin canın olabilmem için senin bir canlı olman gerekir. Sen de herhangi bir canlı kategorisine giremeyeceğine göre problem yok.:D
Aa sen laf sokabilyomuydun yavrum benim

Ip numarasını zaten bulur o kolay iş ama adresini, eşinin adına kadar bulur çıkarır, konuşmalarını gösterir o zaman ayıklasın pirincin taşını sonra.

daha önce evinin adresine kadar çıkartmıştı bir üyenin.. sonra yalvarıyorlar ben ettim sen etme diye.. neyse ki 2. şansı harcayınca takmıyor kimse yalvarmasını..

Kazeni sahneye davet etmek istiyorum ben asıl...ee nede olsa eşi benzeri görülmemiş bir doğaüstü olaya tanıklık ediyoruz..yetkili birilerinin açıklama yapması önem arz ediyor:KK70::KK70::KK70:

Zaten Kazen paklar ancak onu bence el atacak da ve fena olacak kendisi için pişman edecek eminim ki. O zaman merak ediyorum açık kalsa biraz bari de görsek ona ne cevap verecek acaba..

he ya birazdan bu üyenin evi adresi telefon numarası hepsini geçtim kocasının numarasına kadar ulaşır kazen...:KK60:
bence ibreti alem olsun diye güvenlik gerekçesiyle sildiği konuyuda geri yüklesin bence..buraya erkeklerinde girdiğini düşünürsek konu sahibi an itibariyle üzüldüm ya la sana:KK36:

Agaya k..ek olmakta senin isin sanrm

Kendini yakıyorsun sus bence inan söylediklerin umurumda değil psikolojin bozuk çünkü senin. Buranın başı boş olduğunu sandım sanırım ama her ne haltsan artık inan Kazen burnundan fitil fitil getirecek bu sitede de kalmayacak söylediklerin ailen eşin herkes öğrenecek bundan emin olabilirsin bir daha gelmeye bile korkacaksın. Bir işim var çok şükür okudum mesleğimi yapıyorum senin gibi boş işler müdüresi değilim yapacak birşeyin olmayınca seviyesizleşmek senin işin tebrik ederim diploma vermek lazım sana..

Aa sen laf sokabilyomuydun yavrum benim

Yavru sensin daha küçük kız. Aklın bir şeye basmıyor. Hakarete dayalı olarak laf soktuğunu sanıyorsun. Bana sorduğun soruya gelince :) Sokamıyorum ben laf, kahretsin.:KK15:

Bu hamile halimle bana bunları yasattnzga allah sizi islah etsin... bi stres altinda bebegime birsey olursa sizin yuzunzden... ozman ben yapicam

Sizin yuzunzden sinirden kramplar giriyor karnıma dua edin bebegime bisey olmasın allah sahidimki olmasi

Back
X