yine kavga yine dövüş.. :-(

okulda telefon taşımayı yasaklamalılar böyle çocukların maskarası oluyoruz sonra.

Eşinizin! düzeleceğini pek sanmıyorum. Atalarımız can çıkar, huy çıkmaz diye boşuna dememişler. Kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünün. Çok da normal bir evde büyümeyecek. Bir de; siz çok küçükmüşsünüz keşke evlilik ve çocuk içim bu kadar acele etmeseydiniz.

Psikoloji gitmiş bunun ya 7/ 65 miş nesin sen maganda mı ahahahaaa hiç güleceğim yoktu onu bunu fırlatmak az gelmiş yakında çekersin tabancayı vurursun da sen. Acil yardım lazım sana kızım..

Psikoloji gitmiş bunun ya 7/ 65 miş nesin sen maganda mı ahahahaaa hiç güleceğim yoktu onu bunu fırlatmak az gelmiş yakında çekersin tabancayı vurursun da sen. Acil yardım lazım sana kızım..
kocaya acıdım ben şimdi gitse başka bir kadına neden gittin de denmez...

Cok bliyosun sen ama herseyi bilme bence haddini bilmen yeter

neyse çok BANcımtrak bir konu polemiğe çok ta alet olmamak lazım kenara çekileyim tartışmaya devam edeceklere saygılarımı sunayım..

Hiç bir konuda bu kadar kib yapmamıştın hangi sözünü kibleyeceğimi şaşırdım.. Keşke gerçek hayatta bu insanların toplum içinde gezdiğini gerçeğiyle yüzleşmesek ama maalesef var işte biz kibleriz gider çevresindekiler ne yapacak yazık.

Kızlarr cevap yazmayın şuna artık yazsın dursun kendi başına sanırım böyle tatmin oluyor kendisi oyun arıyor kendine oyuncak bebek alsın da oynasın alıştırma yapmış olur. İnadına yapıyor şu anda. Kibledik zaten yönetim gerekeni yapar kendi kendine konuşsun terbiyesiz ne evli ne hamile insanları kandırıp prim yapmaya çalışıyor aklınca.

Ayy ayıp ya.
Yavrum neden evlendin bu yasta.
Ah ah.
Boşanmak istemiyordum galiba.
O zaman susup kalican

Nolur yaz.. uyuyamam gece

sen kocanı darp ediyorsun da onun sana karşılık vermesi mi anormal geliyor?
televizyonda çıplak kadın çıktı diye kocana "kapaatt " diye bağırman mı gerekiyor? kabloyu kesmekle tehtit etmişssin sanki bunlar çok normal şeyler !
telefonu fırlatıyorsun yok bıçak alıp gidiyorsun filan bunlar hiç normal şeyler değil kalkmış birde kocan sana kumanda fırlattı diye üzülüyorsun! e aynısını sen yapıyorsun ama !!!!!

bunları hangi kadın yapsa kocası bir şekilde tepki gösterir doğal olarak!

önce kendi öfkeni bir kontrol et sonra et sonra kocanı kontol et sonra da bebeğinizi sağlıklı büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…