Anlamadysanz hemen cevaplim... cunki daha once tlfnda bi kac kere bunun ilersinde brseyler izledgni gormusdum... bana soz verdi... yanimda izlemesine taviz veremem yüz almasin... diye duracagi yeri bilmesi icindi tepkim
Şimdi de beddua ya başladıkSadece laf olsun diye saldırıp konuşan arkadaşlar... aynı şey başınıza geldiginde çaresiz kalıp bunları yaşadgnızda... aklınıza ben gelim !
Sadece laf olsun diye saldırıp konuşan arkadaşlar... aynı şey başınıza geldiginde çaresiz kalıp bunları yaşadgnızda... aklınıza ben gelim !
Senin çok iyi bildiğin TÜRKÇE bu mu ??Uslub alkisi yok hanfendi nabza gore serbet .... turkceyi cok iyi bilseydnz af buyur'un yanina ünlem isareti konuldgnuda bilirdiniz.... neyse
ağzın bal yisinkocanı bılmem de,sen bana hıc normal gelmedin
Üstüne gitme vallahi bıçağı kapar gelir şimdi. .....Senin çok iyi bildiğin TÜRKÇE bu mu ??
Cok biliyosun sen , ya siz nasıl insanlarsınız oyle uzaktan ahkam kesmeler iki yazıya hemen birbirini destekleyen... herkes yaşadıgnı bilir burada iki yorum atmakla.. benim hauatımı çözmüş olmuyosun... ve benide ..kocanı bılmem de,sen bana hıc normal gelmedin
Senin de ne taraf olduğun belli değil. .ağzın bal yisin
UzaÜstüne gitme vallahi bıçağı kapar gelir şimdi. .....
Bunlar boledir bunların canı 7/ 65 e bakıyoSenin de ne taraf olduğun belli değil. .
Oradan zilgit i yiyin hemen saf değiştirdin. .
ya allasen ne dedim ben sana genç kızdır hamur gibidir yoğuralım şekillendirelim,mübareğin elinde merdane bıçak var geleni geçeni açıyor zaten..beni geç profu gelse adam edemez..kıssadan hisse taraf mı soruyon ana karadanım bacım ben anakaradanSenin de ne taraf olduğun belli değil. .
Oradan zilgit i yiyin hemen saf değiştirdin. .
bak seeen 7.65 ide bilirmiş..bıçak bitti tabancaya mı geldi..psikolojin yerinde mi hatun senin..Bunlar boledir bunların canı 7/ 65 e bakıyo
pokunla dovuşuyorsun,kımseyı desteklemedim,dırek konuyu okuyup,yorumumu yaptım..herkes hem fıkırse,sorun kımde?Cok biliyosun sen , ya siz nasıl insanlarsınız oyle uzaktan ahkam kesmeler iki yazıya hemen birbirini destekleyen... herkes yaşadıgnı bilir burada iki yorum atmakla.. benim hauatımı çözmüş olmuyosun... ve benide ..
Lutfen yorum yapmayin... insanliktan cikmissiniz hepinizbak seeen 7.65 ide bilirmiş..bıçak bitti tabancaya mı geldi..psikolojin yerinde mi hatun senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?