- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
yok canım bu kk tarihinde görülmemiş bir vaka baştan sona okumayı denersen anlayacaksın zatenNe olmuş burda? her konu açana bu tepki mi veriliyor ,yeniyim ben.. takipde edemedim de gerçi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bu kk tarihinde görülmemiş bir vaka baştan sona okumayı denersen anlayacaksın zatenNe olmuş burda? her konu açana bu tepki mi veriliyor ,yeniyim ben.. takipde edemedim de gerçi.
Ne olmuş burda? her konu açana bu tepki mi veriliyor ,yeniyim ben.. takipde edemedim de gerçi.
arkadaşlar siz niye cvp yazıyosunuz ki onu anlamadım ? kadının zaten huyu pis onu anladıkta sizde cvp vermeyin çok uzadı bu konu.
Nerden biliosun kocam dovdgunde birsey olmadigini nerden kanammam oldu dun biriki damla onunla konsmadgm icn doktra bile gtmedim dusuk hapi octim... buraya geldim derdimi anltmaya lanet olsnki hersye muhalfet oln insanlar gordm burda su andadasinirden kasiliyorum bitsey olursaa cocguma ozaman gorusrsnz
Yok direk yatirip kesiyoruz canim.sorgusu sualsiz kurban ediyoruz.takip et sonra goruselim
Konu sahibesi sinirden çok fena kalp çarpıntım başladı,eğer bana birşey olursa avukatlarımızla muhattap olmaya hazırlanın.Nerden biliosun kocam dovdgunde birsey olmadigini nerden kanammam oldu dun biriki damla onunla konsmadgm icn doktra bile gtmedim dusuk hapi octim... buraya geldim derdimi anltmaya lanet olsnki hersye muhalfet oln insanlar gordm burda su andadasinirden kasiliyorum bitsey olursaa cocguma ozaman gorusrsnz
Kesinlikle:)Anladigim su ki konu sahibi biraz yalancı te biraz da ezik olduğu icin duygu sömürüsünu seviyor..ama sakinleşmek gerek öyle mi?
Vallaha mieşim ve ablam konusu aktif arkadaşlar bırakın şu eziği![]()
Evet hepsi bir oldu hamiledr kafsina takar demeden bir olup demdgni brakmdlar ben cevap verince tek basima sNe olmuş burda? her konu açana bu tepki mi veriliyor ,yeniyim ben.. takipde edemedim de gerçi.
Iyi dwgilim zaten bosver :-(Konu gercek arkadaşlar
Gecende konu acmisti arkadas ve boy boy fotolarini koymustu esiyle eside ekrandan bi cok kisinin belkide tanidigi kisi burda soylemeyecegim çünkü gecen baya ugrasmistim taninmamasi ve konunun silinmesi icin.
Byby arkadasim bak burda herkes sana yardimci olmaya çalıştı ama sen onlara saldiriyorsun.bu şekilde cevap vermesen senin icin çok olumlu ve işine yarayacak yorumlar gelirdi.kimse seni üzmek için konusmuyor ama sen kışkırtıcı yorumlarinla insanları çileden çıkarmışsin.lutfen biraz sakin ol bebegin için
Yok direk yatirip kesiyoruz canim.sorgusu sualsiz kurban ediyoruz.takip et sonra goruselim
Evet hepsi bir oldu hamiledr kafsina takar demeden bir olup demdgni brakmdlar ben cevap verince tek basima s
Iyi dwgilim zaten bosver :-([/QUOT hamileysen seni stres e sokan herseyden uzak dur canım . yorumları hep okumadım ama stres varsa bu form da uzak dur. illaki herkese ters gelen birşey olmuştuyoksa herkes bu kadar tepkili olmaz ama artık sakinlesn tavsiyem