• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine kavga yine dövüş.. :-(

arkadaşlar siz niye cvp yazıyosunuz ki onu anlamadım ? kadının zaten huyu pis onu anladıkta sizde cvp vermeyin çok uzadı bu konu.

Nerden biliosun kocam dovdgunde birsey olmadigini nerden kanammam oldu dun biriki damla onunla konsmadgm icn doktra bile gtmedim dusuk hapi octim... buraya geldim derdimi anltmaya lanet olsnki hersye muhalfet oln insanlar gordm burda su andadasinirden kasiliyorum bitsey olursaa cocguma ozaman gorusrsnz

Dün sabah ilişkiye girmiştin. Kanaman ondan olmuştur.:KK14:

:) çok güldüm
1381922_412058172249992_704977202_n.webp

Nerden biliosun kocam dovdgunde birsey olmadigini nerden kanammam oldu dun biriki damla onunla konsmadgm icn doktra bile gtmedim dusuk hapi octim... buraya geldim derdimi anltmaya lanet olsnki hersye muhalfet oln insanlar gordm burda su andadasinirden kasiliyorum bitsey olursaa cocguma ozaman gorusrsnz
Konu sahibesi sinirden çok fena kalp çarpıntım başladı,eğer bana birşey olursa avukatlarımızla muhattap olmaya hazırlanın.
Bu kadar basit değil insanlara hakaret etmek.
Yasal yollarla halletmek en iyisi,şimdi çarpıntım için hap içmem lazım.

Kızlar bu arada aklıma geldi
Öteki konuda çalışan bayanlar işyerinde strese girerler eşlerine iyi davranamaz evde sınırlı olur falan diyenler olmuştu.
Ahan da size uyumlu sevecen bir ev hanımı örneği. ..
Demekki çalışmakla falan ilgisi yokmuş karakter meselesi yaş.

eşim ve ablam konusu aktif arkadaşlar bırakın şu eziği ;)

Konu gercek arkadaşlar
Gecende konu acmisti arkadas ve boy boy fotolarini koymustu esiyle eside ekrandan bi cok kisinin belkide tanidigi kisi burda soylemeyecegim çünkü gecen baya ugrasmistim taninmamasi ve konunun silinmesi icin.
Byby arkadasim bak burda herkes sana yardimci olmaya çalıştı ama sen onlara saldiriyorsun.bu şekilde cevap vermesen senin icin çok olumlu ve işine yarayacak yorumlar gelirdi.kimse seni üzmek için konusmuyor ama sen kışkırtıcı yorumlarinla insanları çileden çıkarmışsin.lutfen biraz sakin ol bebegin için

Ne olmuş burda? her konu açana bu tepki mi veriliyor ,yeniyim ben.. takipde edemedim de gerçi.
Evet hepsi bir oldu hamiledr kafsina takar demeden bir olup demdgni brakmdlar ben cevap verince tek basima s
Konu gercek arkadaşlar
Gecende konu acmisti arkadas ve boy boy fotolarini koymustu esiyle eside ekrandan bi cok kisinin belkide tanidigi kisi burda soylemeyecegim çünkü gecen baya ugrasmistim taninmamasi ve konunun silinmesi icin.
Byby arkadasim bak burda herkes sana yardimci olmaya çalıştı ama sen onlara saldiriyorsun.bu şekilde cevap vermesen senin icin çok olumlu ve işine yarayacak yorumlar gelirdi.kimse seni üzmek için konusmuyor ama sen kışkırtıcı yorumlarinla insanları çileden çıkarmışsin.lutfen biraz sakin ol bebegin için
Iyi dwgilim zaten bosver :-(

Ne biçim evlilik bu yahu? Yazık o bebeğe.
Allah'ın işine karışılmaz ama nasıl anne baba olacağınıza kanaat getirip de hamile kalabildiniz siz?
Erkek şiddet uygulama konusunda haksız ama siz de konuşmayı bilmiyorsunuz.
Tepkilerinizin aşırılığa hamileliğe bağlanamaz problem sizi kişiliğinizde.

Açık sahnelerden rahatsız olmak normal ama eşin de oturup seyretmemiş atlayarak gitmiş bir taraftan.
Bu şekilde bu evliliğin sonu yok.

Evet hepsi bir oldu hamiledr kafsina takar demeden bir olup demdgni brakmdlar ben cevap verince tek basima s

Iyi dwgilim zaten bosver :-([/QUOT hamileysen seni stres e sokan herseyden uzak dur canım . yorumları hep okumadım ama stres varsa bu form da uzak dur. illaki herkese ters gelen birşey olmuştuyoksa herkes bu kadar tepkili olmaz ama artık sakinlesn tavsiyem

Back
X