yine kavga yine....

bayram_043

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
346
84
318
42
eşimle 3 gün öncesinden başlayan gerginlik dün akşam patlak verdi.3 gün önce saat 9 gibi geldi eve ben de hiç aramadım çünkü arayıp haber vermesi gereken o. hiç bir şey olmamış gibi geldi. neden geç geldin dediğimde kıyamet koptu sehpayı devirdi. ben ona hesap soramazmışım nerde olduğunu bildiğim halde inadıma sorup problem çıkartıyormuşum. (eşim yerel bir takımın futbol antrenörü). ertesi gün oldu yine takımın yemeği var dedi ben işten çıkıp gidesiye giyinip çıkmış gece 12 de geldi. En son dün akşam çalıştığı yerdeki müdürü yemeğe çağırmış. oraya gidicem deyince film koptu. Ben ona tam bir bekar hayatı yaşadığını söyledim. O bu peşpeşe yemeklerin tamamen bir tesadüf olduğunu ama artık benim baskımdan bıktığını bunaldığını falan söylemeye bağırmaya başladı. Çok ciddi bir kavga ettik ve çıktı gitti. gece geldiğinde saat 12 olmuştu. içkiliydi. salonda yattı. Ben bu adamla artık uğraşamaz oldum. En ufak bir şey söyledğimde bunalıyorum daralıyorum demeye başlıyor. Artık ne yapacağimı şaşırdım. boşanmayı bile düşünür oldum. Sizce nasıl davranmam gerek...

hakikatten çok bunalımış olabilirmisiniz. belki çok üstüne gitmişsinizdir. en ufak bir şeye bile tahammül edemiyordur artık. bilemiyorum

Eşinizin üzerine fazla gitmişiniz bana kalırsa...Kendisi tesadüf olduğunu söylemiş zaten demekki sürekli bu durumda değilsiniz...Doğru mu anlamışım acaba?

Gerçekden tesadüf olmuş olabilir,öncesini siz biliyorsunuzdur zaten..

Önceden bu tür alışkanlıkları yoksa biraz sakin olun ve anlayışlı davranın.

İşi ve sizin aranızda kalmasın.
Evde sorun çıkmasın diye yalan söylemeye başlamasın.

Uç günlük süren bir gerginlikden dolayı da boşanmayı düşünmeyin.

öncelikle eşinizin işi nedeniylee bu yemekler gayet normal ama öncelerıde varmıydı bu yemek olayları yoksa su 3 gun ıcınde sıklastımı bılemıcem yanı..sızı kuskuya dusurmek ıstemyıorum ama kadınlar hıssederr.. ne hıssedıyorsunuz eşinizi sız tanırsınız ..hal ve hareketlerı hep bu sekıldemıydı son zamanlardamaı böyle olduu ayrıcada sız boyle her zamanmı hesap sorarsınız yoksa sızınde bu hareketlerınız son gunlerdemı başladıı bunların cvbını bılmeden yorum yapmak yanlıs gelıyor

tek dıyebılecegım gözlemleyı hemen bagırıp cagırıp hesap sormayın bırakın bakalım serbest kalsın enınde sonunda cıkar ortaya bıse varsaa

bazen bende yanlız kalmak istemıyorum işi geregı nöbetı oluyor bunu bılıyorum ama kızıyorum ozmn bunaldım derse ustume gelme derse bır kac gun hiç yokmusum gibi davranıyorum ve sonra kendını toparlıyor uzak kalıyorum ondan aynı evde ıkı yabancı gibi ama aynı yatakda ve sarmas dolas konusmuyorum pek işim olmadıkca butun istedıgını yapıyorum ama sessiz kalıyorum sonra dank diyor kafaya kendısı buluyor arayı bunalınca farklı aktıvıteler yap kendıne mesela ben alısverıs yaparım param olmaz ama gezerim kafa dagıtırım kendınıde bu durumdan kurtar.

bu olaylar üstüste denk geldiyse ve hergün olmuyorsa siz çok abartmışsınız.
bence biraz rahat bırakıp sizde kafanıza göre takılın.

yorumları okudukça çok abarttığımı düşünmeye başladım ama inanın sanki tek başıma yaşıyorum. evde yemek dahi pişmiyor. 4 yıllık evliyiz bu hep böyle. Mesela hiç bi akraba eş dost oturması yok bizim hayatımızda onun hep çok işi var. hep biyerlerden çağırıyolar. ilk zamanlar takılmıyordum sizin söylediğiniz gibi davranıyordum ama artık tak dedi. sanki yalnız kalsa daha mutlu olacak. ona ayak bağı olduğumu düşünmeye başladım.

canım birgün onun gittiği o yemeğe kılık değiştirip gitsen arkalarda filan otursan? yada bir arkadaşın varsa onu yollasan oraya? başka bir isimle takımdan a ratıp sorsan yemek neredeymiş mesela... bir baksanız neler oluyor orada?

Back
X