- 14 Şubat 2011
- 346
- 84
- 318
- 42
- Konu Sahibi bayram_043
eşimle 3 gün öncesinden başlayan gerginlik dün akşam patlak verdi.3 gün önce saat 9 gibi geldi eve ben de hiç aramadım çünkü arayıp haber vermesi gereken o. hiç bir şey olmamış gibi geldi. neden geç geldin dediğimde kıyamet koptu sehpayı devirdi. ben ona hesap soramazmışım nerde olduğunu bildiğim halde inadıma sorup problem çıkartıyormuşum. (eşim yerel bir takımın futbol antrenörü). ertesi gün oldu yine takımın yemeği var dedi ben işten çıkıp gidesiye giyinip çıkmış gece 12 de geldi. En son dün akşam çalıştığı yerdeki müdürü yemeğe çağırmış. oraya gidicem deyince film koptu. Ben ona tam bir bekar hayatı yaşadığını söyledim. O bu peşpeşe yemeklerin tamamen bir tesadüf olduğunu ama artık benim baskımdan bıktığını bunaldığını falan söylemeye bağırmaya başladı. Çok ciddi bir kavga ettik ve çıktı gitti. gece geldiğinde saat 12 olmuştu. içkiliydi. salonda yattı. Ben bu adamla artık uğraşamaz oldum. En ufak bir şey söyledğimde bunalıyorum daralıyorum demeye başlıyor. Artık ne yapacağimı şaşırdım. boşanmayı bile düşünür oldum. Sizce nasıl davranmam gerek...