- 7 Mart 2014
- 306
- 68
- 318
- 35
- Konu Sahibi papatya1993
Evet kizlar bir cok kayinvalide problemlerini okudum yorumladim hepsi de birbirine benziyor aslinda benim derdime gelecek olursak kayinvalidem sogudum sevmiyorum gormek bile istemiyorum onu iki aylik evliyim ve yapmadığını bırakmadı evlendik kapadokyaya gittik balayina 5 gün kaldik sureklei aradi gunde 5 defa aradi ordan bilmeliydim kişiliğini neyse evimize geri geldik gece 1 de aradı neden dönüşte ugramadiniz diye sesimi çıkaramadım çalışıyorum 8 de çıkıyorum isten markette çalışıyorum ve hâliyle cok yogun tempoda çalışıyorum hak verirsiniz ki yoruluyorum 1 ay sonra ayni çalışıyorum rahatsızlandım eve gittim kv de geldi bana dedim birsey icer misin anne yoj dedi ama nasıl hastayim bakin kafami kaldıramiyorum i gittim ihlamur yapmistim kendime ona da verdim içti k. Bakma anne ama uzancam kötüym dedim birsey demedi sonraa hadi kalk dugune gitcez dedi anne yapma etme hastayım isten dönüp geldim yok efendim neymiş gidilecekmis çalıştığım icin biryere gezdiremiyormus beni esimi aradi oglum ben boylr saygısız gelin görmedim karsimda yatiyo bi taraflarini ayirip ben boyle saygisuzliga gelemem dedi aradım esimi geldedim yok efendim benim evimde oturuyorsun her dedigimi yyapacaksın ben srni bana ve oğluma hizmet et diye aldim mecbursun vs vs aileme ağıza alınmayacak laflar etti ve o gunden sonra onun evine gitmedim 2 hafta esimi aradıgece ağladı bir suru gelmiyor gitmiyor dıye esim alttan al gidip gel ben arada kalıyorum dedi biraz sert ciktim esime o da bana sert cikti kavga ettik ayri yatiyoruz su anda evliliğim bitmek uzereçok mutsuzum çok