- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Gitmez ki arkadaşım eşim kaç kere dedi gel götüreyim seni diye eşime dediği tek şey beni deli raporu alıp keyfinize bakacaksınız olduO nasıl bir kv ya oyle. Yırtık elbiselerle para alıyor. Doktora götürün kadini
Konu sahibinin yaptığı tabiki doğru değil keşke yapmasaymış ama bir insanı o hale getirene kadar neler birikti kim bilir. Benzer bir şey yaşadım konular farklı olsa da eşimin annesine gereken cevabı vermesini bekledim vermedi çünkü annesi cahil ne dediğini bilmiyor anası o nolacak kafasındalar. Bu olay hala içimde yara kendimi neden korumadım neden gereken cevabı vermedim diye bir süre sonra insan kocasına kin beslemeye başlıyor... Benzer bir şey olsa bir daha susmayacağım çünkü haddini bildirmek lazım oğlu kıyamıyorsa benim umrumda bile olmaz cahil diye oğlu ses etmiyor diye ağzına geleni söylüyorlar bu tipler o yüzden bazen anladığı dilden konuşmak gerekir böylelerine... Biraz kınama sezdim mesajınızda kınamayın gerçekten yaşamadan ölmüyor insan...Kv sana hayvan dedi, kocan olacak adam anasına ağzını açamayıp telefonu senin elinden almasına göz yumdu sen de telefonu alır almaz küfürler salladın. Bir insan muhatabından farklı bir edep, ahlak, dünya görgüsüne sahipse kesseler de o küfrü o yaştaki adama edemez. Üzgünüm, üçünüzde birbirinize çok yakışıyorsunuz zannediyorum.
hasta bence.. allah kolaylık versin.. okurken gözlerim büyüdüMerhabalar hanımlar bugün yine kayinvalidemle birbirimize girdik ben kendisini engellemistim çünkü sabah 8 de arıyor kalksana ne yatıyorsun ise gir çalış diye başlıyor akşama kadar 50 kere arayip neden evde bir taraflarını büyütüyorsun vs s diye yardiriyor yukarıda Allah var bende cevap veriyorum bugün akşam eşimi aradı bana para lazım dedi esimde anne nerden bulayım hem kira hem akşam lisesi vs dedi kayınvalidemi duyuyorum telefonda o hayvan yatacagina çalışsın dedi bende telefonu elime aldım ağzıma geleni saydım hiç etmeyeceğim kufurleri ettim kızlar belki beni ayiplayacaksiniz ama İstanbul Erenköyu bilen bilir ora yaşıyorlar kapı komşuları çok ünlü bir ve daha Erenköyde ve İstanbul'un çeşitli yerlerinde nice evleri var sürekli çocuklarından para istiyor kayinlarim tüm maaşlarını eve veriyor dünyanın kirasını alıyor birlikte yaşarken her sabah pazar arabasiyla camiye gönderirdi beni şişelere su koyup eve getirirdim çünkü damacana suya para vermezdi sürekli yırtık elbiselerle insanlardan yardım alıyor basinizi sisirdiysem helal
edin vallahi çok rahatladım
Çok doğru yazmışsınız tebrikler bana hayvan diyecek ben susup oturacağım benim ailem bana hayvan desinler diye mi büyüttü beni bana hayvan diyenin ağzının payını daha beter veririmYahu kardesim yine sinirlendim bak mune takipte zaten bi daha ban yemekte istemiyorum o yuzden guzel seylere yazmaya CALISACAGIM!
Kv sana hayvan demis sende ayni olmussun
O yastaki kadina kufur edilir mi gibi yorumlara agzim acik kaldi. Kimse kizini baskasi hayvan desin diye yetistirmiyor kusura bakmayin. He konu sahibi bence dogru yapmis. Ben olsam daha fazla kufur daha fazla hakarrt daha da fazla sowerdim bi guzel. Baskalarini bilmem ama karsimdaki cirkinlesiyorsa ben daha fazla cirkinlesirim! Boyle bisi olabilir mi. Konu sahibine bi sorun bakalim! Kendi annesi kizina hayvan demismi hic? Esimin ailesi aileligini bilmiyorsa bende ^ ivlindigim idim icin kitliniyirim ^ demem yani. Boyle birsey yok! Az bile yapmissin demek geldi icimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?