yine kaynana yine görümce

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba

çok sinirliyim yine... hemen konuya gireceğim

kaynanam hafta sonu bendeydi.(bana yaptıklarından sonra kapımı bile açmama lazım ama annem yüzünden alıyorum eve)
pazartesi döndü kızının yanına. bu arada kızıyla damadını yanına aldı beraber oturuyorlar.
neyse kızının bir oğlu var 4 aylık 6 günde bir yapıyormuş kakasını.. bende dün akşam aklıma geldi aradım..
ben: aaa aklıma geldi bebelac ın sebze püreli çorbaları var 4 ayı geçti seninki az az ver istersen bağırsaklarını çalıştırır.
görümce : sen kendi kızınla ilgilen benimkiyle değil. çocuğa yumurta yedirme sür ver peynir ver
ben : şok:37: kusura bakma canım sana soramadım bugüne kadar ama bundan sonra sorarım ne yedireyim diye çok afedersin. hadi sana iyi akşamlar deyip kapattım.
tabi bunda kaynanamın payı çok büyük. ben evimde ne yiyorum ne yapıyorum hepsini yetiştirmiş yoksa nerden bilecek yumurta olayını ki kızım yumurtaya bayılır. bu arada 20 aylık kızım küçük te değil yani.

telefonu kapattıktan sonra şeytan dedi ara kocasını kaynanan senin için böyle böyle böyle diyor. aman dedim sonra alan memnun satan memnun.
bundan sonra evime sokmayı düşünmüyorum zaten hiç birini.

paylaşmak istedim..

kızlar merhaba

kaynanam hafta sonu bendeydi.(bana yaptıklarından sonra kapımı bile açmama lazım ama annem yüzünden alıyorum eve)
pazartesi döndü kızının yanına. bu arada kızıyla damadını yanına aldı beraber oturuyorlar.
neyse kızının bir oğlu var 4 aylık 6 günde bir yapıyormuş kakasını.. bende dün akşam aklıma geldi aradım..
ben: aaa aklıma geldi bebelac ın sebze püreli çorbaları var 4 ayı geçti seninki az az ver istersen bağırsaklarını çalıştırır.
görümce : sen kendi kızınla ilgilen benimkiyle değil. çocuğa yumurta yedirme sür ver peynir ver
ben : şok:37: kusura bakma canım sana soramadım bugüne kadar ama bundan sonra sorarım ne yedireyim diye çok afedersin. hadi sana iyi akşamlar deyip kapattım.
tabi bunda kaynanamın payı çok büyük. ben evimde ne yiyorum ne yapıyorum hepsini yetiştirmiş yoksa nerden bilecek yumurta olayını ki kızım yumurtaya bayılır. bu arada 20 aylık kızım küçük te değil yani.

telefonu kapattıktan sonra şeytan dedi ara kocasını kaynanan senin için böyle böyle böyle diyor. aman dedim sonra alan memnun satan memnun.

paylaşmak istedim..

Hep dert yanıyorsun hep bir şekilde olaylara dahil oluyorsun, alacağın cevabı bile bile görümceni aramış olman hata hele hele kayınvalidenin damat hakkında söylediklerini söylemeyi düşünmen facia.

kızlar merhaba

paylaşmak istedim..

boylelerıne yaranılmaz ...terbıyesız hadsız...muhatap olmayın sızde...o dedıgınızıde yapmayın ayıp kaçar dedıkoduculuk hoş degıl

görümceni niye arıyorsunki hata yapmıssın yani bence ben bu kadar sıkıntı cektim insanlarla kesinlikle muhattap olmam konusmam gerekirse bile slm slm bittii hayatına bak sen bosuna kendine üzme yardımdan anlayacak insanlara benzemiyorlar

Son düzenleme:
size karşı niye böyle sert tepki göstermiş anlamadım
geçmişte ne gibi bir husumetiniz oldu
kv arayın bence görümcem böyle dedi ben ne yaptım da bunu söyledi diye sorun
hiç bişi yokken böyle cvp vermesi saçma

Hep dert yanıyorsun hep bir şekilde olaylara dahil oluyorsun, alacağın cevabı bile bile görümceni aramış olman hata hele hele kayınvalidenin damat hakkında söylediklerini söylemeyi düşünmen facia.

yok asla söylemem bir an şeytan dürttü ama sonra gitti. öyle bir şey yapsam onlardan ne farkım kalacak değilmi? :)

topluca cevap vereyim:

normalde umurumda olmazlar inanın ama o küçücük bebeğe çok üzülüyorum. 6 gün kaka yapmamak ne demek ve bunun için hiç bir şey yapmıyorlar. sürekli lağma yapılıyo bebeğe yazık günah..
birde ilk doğum yaptığında sürekli arıyorlardı şu nasıl olcak bu nasıl olcak , mamayı ne kadar verelim falan filan birsürü soru bende elimden geldiğince dilimin döndüğünce yardımcı oldum hep..
o yüzden aradım tamammen iyi niyetle hani çocuğun bağırsakları çalışsın kendi kendine kaka yapabilsin diye..
ay dilimi eşek arısı soksaydıda aramasaydım.

topluca cevap vereyim:

normalde umurumda olmazlar inanın ama o küçücük bebeğe çok üzülüyorum. 6 gün kaka yapmamak ne demek ve bunun için hiç bir şey yapmıyorlar. sürekli lağma yapılıyo bebeğe yazık günah..
birde ilk doğum yaptığında sürekli arıyorlardı şu nasıl olcak bu nasıl olcak , mamayı ne kadar verelim falan filan birsürü soru bende elimden geldiğince dilimin döndüğünce yardımcı oldum hep..
o yüzden aradım tamammen iyi niyetle hani çocuğun bağırsakları çalışsın kendi kendine kaka yapabilsin diye..
ay dilimi eşek arısı soksaydıda aramasaydım.

bundan sonra aramazsınız muhatap olmazsınız olur biter :8::8:

aranızda neden saygı,mesafe yok :19:
laf laf laffff hic hoslanmamm :47:

bazı insanlar karşıdakinin iyi niyetini anlamazlar
onun için kendinizi yormayın:34:

kızlar merhaba

paylaşmak istedim..

Terbiyesiz hastaya bakar mısın...
Böylelerine insanlık yaramaz. Bırak, isterse yılda bi sıçsın bebeği. Muhattap olma. 20 aylık da bebek değil artık çocuktur, elbette yumurta yiyebilir.

Terbiyesiz hastaya bakar mısın...
Böylelerine insanlık yaramaz. Bırak, isterse yılda bi sıçsın bebeği. Muhattap olma. 20 aylık da bebek değil artık çocuktur, elbette yumurta yiyebilir.

Gerçekten bildiğin hasta yani ... bizim ayrı evde oturmamızı kendi kendimize yetmemizi hazmedemiyorlar.

Birbirinizi sevmiyorsanız iletişimi en aza indirmeniz gerekirken siz aklınıza geldikçe telefon açıp tavsiyede mi bulunuyorsunuz
Daha çok didişirsiniz gibi..

Birbirinizi sevmiyorsanız iletişimi en aza indirmeniz gerekirken siz aklınıza geldikçe telefon açıp tavsiyede mi bulunuyorsunuz
Daha çok didişirsiniz gibi..

doğum yapmadan önce 3 ay bile aramadığım oluyordu bebek oldu sabi ye üzüldümde aradım

şimdi eşime anlattım kardeşin bana böyle böyle dedi diye... sana iyi oldu ben sana arama görüşme diyorum hala arıyorsun diye bana kızdı..
ALLAHIM NEYDİ GÜNAHIM :51::51::51:

en çok yumurta yedirme olayına takıldım,yumurta en çok yemesi gereken şey.Neyse....

siz iyisi mi bir daha aramayın,belli ki başka alemdeler

Back
X