bence uygun değil sonuçta yeni doğum yapmşsın sıkıntıların olabilir bbebğinde çok küçük havalr soğuk gelne giden çok inş olmazda ya hasta olursa sana kim yardım edecek lohusa kadın yalnız bırakılmamalı yani20 gün önce doğum yaptım. Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Eşimin anneannesi ve dedesi de bize gezmeye geldiler. Bir hafta kalacaklar sonra köyden oğlu arabasıyla gelip alacaktı sözde. Az önce kaynanam kardeşiyle konuştu, siz gelince bende gelirim sizle köye sonra otobüsle geri dönerim dedi. O da ben gelmiyorum siz annemleri getirin dedi. Kaynanam da bebeğin kırkı çıkmadı daha o zaman gelin bebekle evde kalır biz oğlumla getiririz dedi kapattı telefonu. Deminden beri patlıyorum sinirden. Eşimin bizi bırakıp gidip orda bi gece kalması doğru mu? Bayanlar siz olsanız kabul eder miydiniz? Bu duruma nasıl tepki verirdiniz?
2-3 gün olsa neyse de 1 günden ne olacak ki? zaten doğum yapalı 20 gün olmuş,toparlamışsındır artık.
kalmak zorundalar mı gidince?
Sorunda bu zaten. Kalmak zorunda değiller.
Hatta gitmek zorunda da değiller. Oğlu keyfi olarak gelmeye üşeniyor yada karısı öyle talimat verdi, ama benim kocam erkeklik yapıp da bi kez olsun tavrını koymadığı için herkes bizim adımıza karar veriyor. Ben bu durumdan bıktım. Sülalelerinde kaynatam olsun eşimin dayıları olsun kuzenleri olsun kimse karısının korkusundan adım atamaz ama ben burda sığıntımıyım gelinmiyim belli değil. Fikir sorma yok empati kurma yok en kötüsü insan yerine koyma yok... Bunlardan bıktım artık.
Ya Allahaşkına doğum yaptıktan sonra adamları esir etmeyin kendinize..Ne var 1 gece kalsa yani..Acil bir şey olsa çağırırsınız bi taksi yada çalarsınız karşı komşunun kapısını ki bir şey olmaz 20 gün olmuş doğum yapalı...
20 gün önce doğum yaptım. Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Eşimin anneannesi ve dedesi de bize gezmeye geldiler. Bir hafta kalacaklar sonra köyden oğlu arabasıyla gelip alacaktı sözde. Az önce kaynanam kardeşiyle konuştu, siz gelince bende gelirim sizle köye sonra otobüsle geri dönerim dedi. O da ben gelmiyorum siz annemleri getirin dedi. Kaynanam da bebeğin kırkı çıkmadı daha o zaman gelin bebekle evde kalır biz oğlumla getiririz dedi kapattı telefonu. Deminden beri patlıyorum sinirden. Eşimin bizi bırakıp gidip orda bi gece kalması doğru mu? Bayanlar siz olsanız kabul eder miydiniz? Bu duruma nasıl tepki verirdiniz?
ben losa masallarına pek inanmam öle yanlız kalınca bişi olur falan diye ama insan yanında eşini görmek istiyo. kayınvaaliden losanın dışarı çıkmayacağını biliyoda yanlız kalmaması gerektiğini bilmiyomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?