- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Yapmıyor işte kalbini daha çok kırıyor. Söyleme ona dağa taşa anlat. Senin kocan sana annem seni üzdü dur ben boşluğu doldurup daha çok şefkat vereyim diyen biri değil. Hasta olacak ne var ? Takma bu kadar. Kaynanam beni sevse ne sevmese ne ? Adet donemlerinde patlama oluyorsa günlük yaz. İstiyorsan nefret kus,küfür et sonra da sayfayı yırt at rahatla. Çocuk bu stresle nasıl rahme yerlessin ki bence isabet olmuş. Böyle kaos dolu bir ortam ona iyi olmayacaktı. Kocanı merkezinden çıkar. Çalış ya da hobi edin biraz once de söyledim. Kitap oku, yürüyüş yap, boyama kitabı al boya, örgü ör kafanı dağıt.Eşimde bundan bıktı zaten ben aslında ona ailesini kötülemiyorum alındığım şeyleri anlatıyorum ama o da artık annen böyle yapıyo dememden sıkıldı evet haklı ama bende içime atmaktan hasta oluyorum. Sadece ıstiyorum ki ben bunları ona anlattığımda sarılsın bana destek olsun ama inadıma ailesini savunuyo . Ben bunları söylemeyi nasıl bırakırım bilmiyorum kendime diyorum hep söyleme diye böyle adet zamanlarımda patlıyorum. Ben ağliyorum sarıl diye yalvarıyorum umursamıyo yatıyo içerde hiçmi vicdanı rahatsıs olmuyo nasıl kıyıyo bana. Çocuğum yok bu arada olmuyo 2 yıldır