• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kendimi en berbat hissetiğim günlerden biri

Çözüm sende. Görmezden gel. Senin hayatında onları konuşacak kadar bile yer kaplamamalari lazım. Evin ayrı. Kapat kapını işine gücüne bak.
Ya evet çok güzel Söylüyosun bunu bana annemde ablam da der ama niye yapamıyorum Bılmıyorum niye beceremiyorum ben evlenicek olgunlukta değilmiyim evliliği kaldıramıyo muyum acaba

Çok mutsuzum sadece değer istiyorum bana sarılsın istiyorum gözyaşlarıma kıyamasn istiyorum çok mu. Hiçbirini yapmıyo ben ağlıyorum o da içerde uyuyo yatıyo içi rahatsız olmuyo hiç insan sevdiğine kıyabilir mi niye bana yardımcı olmuyo hiç
Sizi sevmiyor, niye kıymasın ki? Boşanmak yerine canınıza kıymayı tercih ediyorsunuz, o size kıymış çok mu?

Ya evet çok güzel Söylüyosun bunu bana annemde ablam da der ama niye yapamıyorum Bılmıyorum niye beceremiyorum ben evlenicek olgunlukta değilmiyim evliliği kaldıramıyo muyum acaba
Olabilir. Yanlış adamla evli de olabilirsin.simdi senin anlattığım kadar biliyoruz adamı. Kocanla boşanmaya gönlün yoksa kayinaileyi yoksayio hayatına bakacaksın. Onlar ne derse desin kapının önünde bırakıp.kapiyi kapatacaksin.

Sizi sevmiyor, niye kıymasın ki? Boşanmak yerine canınıza kıymayı tercih ediyorsunuz, o size kıymış çok mu?
Beni gerçekten sevmiyo bugün o kadar çok dediki yeter ben ayrılmak istiyorum nafakanı da veririm ben birey olarak takılmak istiyorum ayrılmak istiyorum yarın ailenle konuşcam dedi bende biyandan ağliyorum biyandan sen bılırsın dedim beni hiç anlamıyo duvara konuşuyorum

Olabilir. Yanlış adamla evli de olabilirsin.simdi senin anlattığım kadar biliyoruz adamı. Kocanla boşanmaya gönlün yoksa kayinaileyi yoksayio hayatına bakacaksın. Onlar ne derse desin kapının önünde bırakıp.kapiyi kapatacaksin.
Gitmek istiyorum ama daha da zulüm göreceğim bir yere değil ben daha önce yine böyle bir tartışmamızda anneme ayrılmak istediğimi söyledim ama annem de baban mahveder bizi diyo hep idare et nevar bunda diyo

Bu kadar toksik olmak için çok gençsin ya. Hayatını başkasının sevgisine bu kadar bağlama herkes gelip geçer. Dünya bir gün o da bugün kimse de bir damla gözyaşımıza değmez. Kaynana şöyle yaptı böyle yaptı diye sızlanma ya biraz güçlü olsana sen mızmız bebekler gibisin. Ölünce kaynanan düzelmeyecek, kocan mezarında çürütmeyecek kendini gidip evlenecek hayatına devam edecekler. Şu ruh halinden bir kurtul önce duş al kahveni çayını iç bir güzel uyu ve yarın sabah sakın bu salak kişi olarak uyanma. Kocanı bekleme sen kendi içinde kararlar al gözünü seveyim çok gençsin yapma bunları bu kadar cringe olma

Gitmek istiyorum ama daha da zulüm göreceğim bir yere değil ben daha önce yine böyle bir tartışmamızda anneme ayrılmak istediğimi söyledim ama annem de baban mahveder bizi diyo hep idare et nevar bunda diyo
Tek başınıza mucadele edebilecek gücünüz olduğunu sanmiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Mesela bazı kadınlar var ,taşı sıkar suyunu çıkarır ,mücadelede ve güçlüdür. Siz bende o güç var diyorsanız bosanin. Bende o güç yok diyorsaniz da deveyi güdün.

Çok kez düşünüyorum ama cesaret yok özgüven yok
Çoçugunda yokmuş daha neyin cesareti özgüveni yaa ayaklarının üzerinde duramaz mısın taşı sıksan suyu çıkar Allah allah bel baglayacagın hiç bir durum yok sonuçta gidersin çalışırsın edersin hayatın içinde olursun daha ne istiyorsun allah aşkına

Et o zaman 😐 ay o olmaz bu olmaz ne öyleye ne böyleye geliyosun

Çoçugunda yokmuş daha neyin cesareti özgüveni yaa ayaklarının üzerinde duramaz mısın taşı sıksan suyu çıkar Allah allah bel baglayacagın hiç bir durum yok sonuçta gidersin çalışırsın edersin hayatın içinde olursun daha ne istiyorsun allah aşkına
Allahım bana yardım et doğru yolu göstersin nolur amin

Baban 3 söylenir4 söylenir 5.ye susar hayatının kalanında sana söylenecek hali yok heralde, sen de bi iş bulur çalışırsın, kendine açılanın bişeye faydası yok

Tek başınıza mucadele edebilecek gücünüz olduğunu sanmiyorum. Yanlış anlamayın lütfen. Mesela bazı kadınlar var ,taşı sıkar suyunu çıkarır ,mücadelede ve güçlüdür. Siz bende o güç var diyorsanız bosanin. Bende o güç yok diyorsaniz da deveyi güdün.
Teşekkür ederim. Bide en çok ne moralimi bozuyo beni hep suçluyo sen şöylesin sen böylesin bunu dedin demediğim yapmadığım şeylerle itham ediyo ve bikeresinde annesini böyle doldurmuştu anneside bana ağzına geleni saymıştı bundan korkuyorum herkes üzerme gelecek kimse beni dinlemiyo bana inanmıyo

Teşekkür ederim. Bide en çok ne moralimi bozuyo beni hep suçluyo sen şöylesin sen böylesin bunu dedin demediğim yapmadığım şeylerle itham ediyo ve bikeresinde annesini böyle doldurmuştu anneside bana ağzına geleni saymıştı bundan korkuyorum herkes üzerme gelecek kimse beni dinlemiyo bana inanmıyo
Kendini açıklama. Onlarla ne kadar az muhattap olursan o kadar az laf söz ederler. Muhabbete girme , sana ne söylerlerse olabilir, bilmiyorum, duymadım, görmedim... Eşin olmadan da gitme. Bir konusma aranızda gececekse eşinin yaninda geçsin. Örneğin mutfakta sana bir şey mi söylediler içeri gir, eşinin yanında ima da bulunursa mutfakta şunu demiştin ondan mı bahsediyorsun vs de.

Valla keşke öyle bişey olsa. Boşanınca daha kötü olmaktan pişman olmaktan korkuyorum ne bilim ya keşke idare etseydim falan dersem ama sonuçta beni sevmiyo eşim
Bu ne lahana bu ne perhiz ..... neyse yaa yoruldum gerçekten laf anlatmaktan ve sizin anlamamanızdan... saygılar

Back
X