yine kendimi kaybettim ne yapsam nasıl yapsam toparlanırım fikri olan ?

maalesef seven insan gitmez gidemez kendinden pay biç gidebiliyormusun.nasıl oluyorsa bu erkek milletinin sevgisi hemen bitiveriyor.keşke bizde onlar gibi olabilsek.seninle aynı şeyleri yaşıyoruz şu anda.aynı duyguları paylaşıyoruz.valla ben dayanamdım antideprasana başladım.biraz iyi geliyor gibi.yani kursada gitsen kendine oyalanacak başka işlerde bulsan kafanda heryere seninle birlikte geleceği için çözüm olmuyor maalesef.tek çare zaman.bide dua.allah yardımcın olsun

Aslında canım sünnilerde yaygın davranış şöyledir; aleviden kız alınır da aleviye kız verilmez denir. Niyeyse artık! Yani evlenmenizde sakınca olmaz bu mezhep anlayışına göre.

Amaaaan ne saçmalıyorun ben ya! Alevi sünni seviyosan sevdanın arkasında ol ya!

Alevi sünni derler bi bakarsın rusla hristiyanla ateistle evlenmiş. Erkek dediğin sevgisine sahip çıkacak arkadaş. Ne öyle beni evlendirecekler yok nişanlayacaklar falan. Bırak git işine arkadaşım çocuk musun da elinden tutup bununla evleneceksin falan. Hangi devirde yaşıyoruz ya. Külahım da yok ki anlattırsam.

bencede üsteleme,arama msj atma.zor ama sabret cnm.daha sonra üzülmektense şimdiden biraz üzül..ya adam olur doner,ya da Allah daha iyi bir kısmet verir.

canım kendine yeni birisini bul derim bu adam hayat boyu böyle gider evlilik düşüncelerini de unut gitsin sana hayır etmez kesinlikle kiiiimmmseee senden daha değerli değil unutma

Suan bosluktasiniz ve sevgi ariyorsunuz gibi me geldi.
Ve bu yuzden hep o kisiyi dusunuyorsunuz, onu sevdiginizi zannediyorsunuz....

Alevi oldugun için ailem istemez demis. Sonrada saka yaptim demis. Unutmayin ki her sakada bir gerçeklik payi vardir.

Farz edelimki bu kisi ile evlendiniz. Mutlu olabileceginiz inaniyormusunuz ? Sahsen ben inanmiyorum..

Yol verin gitsin....

yazıyı sonuna kadar okuyamadım üzgünüm. bazen böyle tahammül edemiyorum okumaya. yaşınız merak ettim??
bence sizinle gönül eğlendirip sizin duygunuzdan faydalanıyor. gönül eğlendiriyor lütfen yolunuza bakın. reelde mutlu olmaya çalışın..

Çocuk oyuncağı gibi ne bu yahu. Bırak gitsin üzülmeye bile değmez

bu adam evli olmaya.... bekar biri seviyorsa ne olursa olsun yanınızda olur asla bırakmaz... adamın davranışları çok garip...

yol verin gitsin..

Erkeklerin hepsi mi aynı yoksa internettekiler arızalı mı gerçekten güvenilir iyi erkek bulmak zor ve şans...

meshep sorununu içinde aşamıyor sanırım..ailesi çok katı galiba ama daha 2 hafta önce sünni olan biz alevi bir gelin aldık..
bunların aşılması lazım..bu konuda örnek gösterilecek güzel evliliklerde çok.

Yaslariniz kac?

şu an gerçekten nefes almak bile çok zor geliyor. arayıp sormamaya kontağı tamamen kesmeye çalışıyorum. umarım başarabilirim

bu adam evli olmaya.... bekar biri seviyorsa ne olursa olsun yanınızda olur asla bırakmaz... adamın davranışları çok garip...

yol verin gitsin..
evli değil arkadaşlarıyla falan tanıştım. işyeri falan filan.. evli değil eminim yani.

benim etrafımda da çok bu yüzeden sorun etmiyorum. bilemiyorum yinede zihninden neler geçiriyor bilmiyorum

bırak gitsin 5 aylık ilişki de bu sorunlar yaşanıyorsa sen daha çooookkkk üzülürsün

30 yaşında adam mezhebi takacak kadar dar fikirliyse üstelik kararında duramayıp hala senle konuşarak seni üzüyorsa ,karım olamiyor bari kenarda dursun zihniyetindedir yolla gitsin.

Her sey bu kadar netken neyi anlamadiniz merak ettim.

Adam baska kizlarla da gorusuyor, bir tanesi sizden daha cazip gelmis, sizi birakip onunla devam etmek istemis.

Bu nedenle turlu yalanlar soyleyerek sizi kendinden uzaklastirmak istemis.

Ama ne derse desin vazgecmemissiniz o da her seferinde farkli yalan bulmus.

Sonra bakmis ki siz yalanlarina ragmen vazgecmiyorsunuz, bu kizin uyanacagi yok demis, sizinle daha fazlasini yasayabilecegini dusunmus.

Hani su an cinsellik yok, her sey masumane diyorsunuz ya, bu kiz ne yaparsam yapayim bana hayir demiyor, ona da razi olur diye dusunmus.

Ama bunu size pat diye soyleyecek hali yok ya, blof yapiyor.

Sizi hayatindan cikarmak istedigini soyluyor ne de olsa nette kiz bol.

Kabul edip onu rahat birakirsaniz eyvallah diyecek digerleriyle devam edecek.

Kabul etmez de ondan ayrilmamakta israr ederseniz zaafinizi kullanarak yakinlasmaya calisacak sizinle...

Bunu ondan ayrilmamanizin kosulu gibi gosterecek, sevginizin ispati oldugunu dusundurecek...

Bir aradayken iyi olup uzaktayken gorusmek istememesi bundan...

Yazdiklarimdan en ufak supheniz varsa devam edin, yasayarak gorun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…