- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi elifsu0225
Kardeşin adina çok üzüldüm keşke en başından bulasmasaymis su pislige...peki su anda hala o erkek musvettesiyle gorusuyormu?yada rahatsiz ediliyormu?aklima size söyleyebileceğimiz bir çözüm gelmedi ama kardeşimizin bu adamla evlenmesine asla ve asla izin vermeyin annenize bu durumu anlatsaniz tepkisi nasil olur?o şerefsiz ciddiye almayabilir belki ama anneniz gozdagi verirse ise yarayabilir.birde diyorumki bildiğiniz bir karakola gidip durumu izah etseniz tecavüz olayini anlatmadan daha çok kardesinizi rahatsiz ediyormuş gibi belki adamin gözü korkar çok zor bir durum ne diyeceğimi ben bile sasirdim ama sakin ola kardesinizi yalniz birakmayin daha büyük bir hata yapmasina mani olun...Evlenmek istiyor. Çünkü mecbur hissediyor. Ama evlendiginde mutlu olmayacağını biliyor. Mutsuzlugu kabullenmis. Daha kötü şeyler olmasından korkuyorum. Mesaj attım az önce. Tüm konuşma ve mesaj delillerini kaydet diye.
Kardeşim 21 yaşında. Çocuk ickici serserinin teki. Çocukla konuşmayı düşünüyorum ama. Tehdit edicem. Sadece bu kadarını yapabilirim suan. Öyle bir destek çıkacak sahip çıkacak çocuğun ağzının burnunun kanını birbirine katacak kimsemız yok maalesef