Yine kizkardesim. Lütfen ama lütfen bakın :(

Evlenmek istiyor. Çünkü mecbur hissediyor. Ama evlendiginde mutlu olmayacağını biliyor. Mutsuzlugu kabullenmis. Daha kötü şeyler olmasından korkuyorum. Mesaj attım az önce. Tüm konuşma ve mesaj delillerini kaydet diye.
Kardeşim 21 yaşında. Çocuk ickici serserinin teki. Çocukla konuşmayı düşünüyorum ama. Tehdit edicem. Sadece bu kadarını yapabilirim suan. Öyle bir destek çıkacak sahip çıkacak çocuğun ağzının burnunun kanını birbirine katacak kimsemız yok maalesef
Kardeşin adina çok üzüldüm keşke en başından bulasmasaymis su pislige...peki su anda hala o erkek musvettesiyle gorusuyormu?yada rahatsiz ediliyormu?aklima size söyleyebileceğimiz bir çözüm gelmedi ama kardeşimizin bu adamla evlenmesine asla ve asla izin vermeyin annenize bu durumu anlatsaniz tepkisi nasil olur?o şerefsiz ciddiye almayabilir belki ama anneniz gozdagi verirse ise yarayabilir.birde diyorumki bildiğiniz bir karakola gidip durumu izah etseniz tecavüz olayini anlatmadan daha çok kardesinizi rahatsiz ediyormuş gibi belki adamin gözü korkar çok zor bir durum ne diyeceğimi ben bile sasirdim ama sakin ola kardesinizi yalniz birakmayin daha büyük bir hata yapmasina mani olun...

Bir arkadaş psikoloğa götürün demiş aynı fikirdeyim. Aslinda bence de şikayet edilmeli ama aile durumunuzu siz biliyorsunuz. Benim aklıma şu geldi; ağzı sıkı çocuğun da korkabilecegi biri var mi cevrenizde? Öyle biri varsa konussa aslinda belki ise yarar. Kardesinize gerçekten çok üzüldüm. Mümkün olduğunca yaninda olun onun.Insallah en kisa zamanda problemler çözülür.

O kadar anlattım ki Kardeşime. Ayrılması için çok konuştum. Çocuğun ne kadar kötü olduğunu defalarca anlattım. Içkinin esrarın zaten adamin hayatını kararttigini onun da hayatını karartacagini.27 yaşına gelip bi baltaya sap olamamış adamın kimseye faydasının olmayacağını. .
Vazgeçme mis. Bana hep ayrıldım konuşmuyorum zaten diye konuyu kapattirirdi. Meğerse hep konuşurlar gorusurlermis.
Akşam gidermis buluşmaya. Bağ evine gidermis. Arabada bulusurlarmis. Ya kızdım hep. Bunlar düzgün bi ilişki değil. Sevgililer kafede sinemada buluşur. Çık git gündüz vakti otur pastanede konuş ne konusuyorsan diye.
Aylarca anlattım. Bazen böyle olacağı belliydi diyorum. Şimdi pişman. Olanların farkında
Dun annannem de kalmış. Odaya kapatıp kendini sabaha kadar Ağlamış.
Evet kendisi meyilli verdi olanlara. Şimdi de pişman. Olan yine ona ve bize oluyor

C
Kardeşin adina çok üzüldüm keşke en başından bulasmasaymis su pislige...peki su anda hala o erkek musvettesiyle gorusuyormu?yada rahatsiz ediliyormu?aklima size söyleyebileceğimiz bir çözüm gelmedi ama kardeşimizin bu adamla evlenmesine asla ve asla izin vermeyin annenize bu durumu anlatsaniz tepkisi nasil olur?o şerefsiz ciddiye almayabilir belki ama anneniz gozdagi verirse ise yarayabilir.birde diyorumki bildiğiniz bir karakola gidip durumu izah etseniz tecavüz olayini anlatmadan daha çok kardesinizi rahatsiz ediyormuş gibi belki adamin gözü korkar çok zor bir durum ne diyeceğimi ben bile sasirdim ama sakin ola kardesinizi yalniz birakmayin daha büyük bir hata yapmasina mani olun...
adam aramiyor. Sevgili degillermis artık. Bırak Peşimizden diyormus çocuk. Evlenme vaadiyle konuşmuş ama artık evlenmek istemiyor.
Kardeşim hala çocuk donse bugün gelse evlenecek kacalim dese kaçacak giBimeks geliyor.anlatamıyorum Kardeşime.
İremle tanışmak isteyen biri vardı. Esim tavsiye etmiş. Mesleği kişiliği yerinde birisi. Onunla tanissin görüşün istiyorum. İrem de istiyor ama bunu yaşadıklarını unutmak için mi ister, intikam için mi kendince bilemiyorum. Yarın öbür gün çıkıp gelse, bu adamı yüz üstü bırakabilir diye de guvenemiyorum. Sanırım yeni bi ilişki zarar verir diye tanistirmadik henüz. Ben erteliyorum hep eşim sordugunda

Evlenmek istiyor kardeşim ama. Böyle mutsuz olacagima öyle mutsuz olurum diyor. Lakin çocuk daha evliliğe yanasmiyor. Bi taraftan yaşadığı bi taraftan çocuğun rahat tavırları mahvediyor kardeşimi. Ben de üzülüyorum hiç bir şey yapamadan

Ya lütfen evlendirmeyin olurmu öyle şey yazıktır günahtır o kızcağız yaşadıklarından ötürü boyle umutsuz siz biliyorsunjz mevzuyu madem yardımcı olun lütfen akılcı konusun hayatta herşeyin bakirelik olmadığını namus kavramının onunla sinirli olmadığını lütfen anlatın hayatin daha çok başında evlenerek yazık etmesin kendisine Allah YARDIMCINIZ olsun

"Kızlık zarı bazı erkekler için çok önemli"demek ne demek anlayamadım doğrusu,Ya çok mu önemli evlenmek?zarın sağlamlığına göre evlenecek adamı zaten koca diye kabul etmesin kimse.kardeşinize daha çok sahip çıkın,o adamla görüşmeye devam ermesine kendisini evlenmeye zorunlu hissettirmeyin ve bir psikoloğa götürün kardeşinizi.

"Kızlık zarı bazı erkekler için çok önemli"demek ne demek anlayamadım doğrusu,Ya çok mu önemli evlenmek?zarın sağlamlığına göre evlenecek adamı zaten koca diye kabul etmesin kimse.kardeşinize daha çok sahip çıkın,o adamla görüşmeye devam ermesine kendisini evlenmeye zorunlu hissettirmeyin ve bir psikoloğa götürün kardeşinizi.
Erkeklerin çoğu evet zarın saglamligina göre evleniyor ki.. dugunden once bekaret raporu alıp etrafa gosterenleri gördüm maalesef

Erkeklerin çoğu evet zarın saglamligina göre evleniyor ki.. dugunden once bekaret raporu alıp etrafa gosterenleri gördüm maalesef
Tecavüzcüsüyle evlenirse her gece aynı fiile maruz kalabilir, bunu nasıl göze alıyor :KK43:
Kardesinizi tutun kolundan, silkeleyin, yanlıs bir sey yapmadan onu kendisine getirin
Allah yardımcınız olsun.
Bunu daha önce de yazdım ama okumadınız herhalde diye kopyaladım.

Tecavüzcüsüyle evlenirse her gece aynı fiile maruz kalabilir, bunu nasıl göze alıyor :KK43:
Kardesinizi tutun kolundan, silkeleyin, yanlıs bir sey yapmadan onu kendisine getirin
Allah yardımcınız olsun.
Bunu daha önce de yazdım ama okumadınız herhalde diye kopyaladım.
Ara ara girip okuyorum tüm mesajları.
Her gün konusuyorum Kardeşimle. Şuan aklını gonlunu vazgecirmeye çalışıyorum. Soylediklerimi yineliyorum. Çocuk arama bir daha beni demiş.1 hafta önce. Daha da Konuşmamız lar. Yani donse kardeşim kabul edecek diye korkuyorum.
Ama cocugun son buluşma taleplerine kabuslar yüzünden gitmemiş kardeşim. Bu yüzden ayrılmış güya
Bi yerde tikanacakti zaten. Gerçek yüzünü yeni yeni gördüğü için hayal kırıklıkları yaşıyor bu aralar

Ara ara girip okuyorum tüm mesajları.
Her gün konusuyorum Kardeşimle. Şuan aklını gonlunu vazgecirmeye çalışıyorum. Soylediklerimi yineliyorum. Çocuk arama bir daha beni demiş.1 hafta önce. Daha da Konuşmamız lar. Yani donse kardeşim kabul edecek diye korkuyorum.
Ama cocugun son buluşma taleplerine kabuslar yüzünden gitmemiş kardeşim. Bu yüzden ayrılmış güya
Bi yerde tikanacakti zaten. Gerçek yüzünü yeni yeni gördüğü için hayal kırıklıkları yaşıyor bu aralar
Öyle bir adamı hayatına alarak hata etmis, ama bu hatasından ders alamamıs hala evlenmeyi düsünüyor ne yapıp ne edip onu kendine getirin ömrü boyunca kafasını tastan tasa vurur yoksa.

Öyle bir adamı hayatına alarak hata etmis, ama bu hatasından ders alamamıs hala evlenmeyi düsünüyor ne yapıp ne edip onu kendine getirin ömrü boyunca kafasını tastan tasa vurur yoksa.
Hani derler ya filmlerde. .öyle bi pişmanım ki elime alıp dovmedigime..j telefonunu kırıp oglani tehdit etmedigime. .suan irem de böyle diyor. O zaman uzulurdum ama geçerdi keşke öyle yapsaymisin diyo. Defalarca günlerce anlatmıştım anlatamamistim. Şimdi olan bitenle tüm soylediklerimle yuzlesin her gün ağlıyor. Her Aramamda ağlıyor. Aklı başına geldiği için belki de.

Hani derler ya filmlerde. .öyle bi pişmanım ki elime alıp dovmedigime..j telefonunu kırıp oglani tehdit etmedigime. .suan irem de böyle diyor. O zaman uzulurdum ama geçerdi keşke öyle yapsaymisin diyo. Defalarca günlerce anlatmıştım anlatamamistim. Şimdi olan bitenle tüm soylediklerimle yuzlesin her gün ağlıyor. Her Aramamda ağlıyor. Aklı başına geldiği için belki de.
Aynı yastayız kız kardesinizle gercekten cok üzüldüm, büyüklerin sözüne inanmak güvenmek cok önemli
Keske sizi dinleseymis, adam resmen serseri, irem kendi gelecegini yakacaka bu herifle evlenirse :KK43:

Bende 16 yasinda kiz zannettim 27 yasinda kadin mis kusura bakmayin ama bag evine gidip sarhos olmayi adama guvenmeyi biliyorsa bundada ahh vah etmeye gerek yok..
Güvenip gitmicekti adamin pesine dunyanin sonu gelmis gibide konusmayin

Back
X