Saç Kesim Şekilleri Yine kuaföre gidiyorum :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Meraba ablalarım.
Saç için kuaföre çok nadir giderim.O da annemin zoruyla.En son bir kaç yıl önce gittim saçımı kısacık yaptı bağlanmıyordu bile.Üstelik annem bağlanabilecek kadar demişti.O günden sonra annem ne kadar zorlasa da kuaföre gitmedim.
Bazı kuaförler fazla para almak için saçı biraz fazla kısa kesiyorlarmış.Kuzenimin çok güzel saçları vardı belindeydi kuaföre göğüs hizasında demiş kızın saçları zor bağlanıyordu ilk kestirdiği zamanlar.
Şimdi yine gitmem gerekiyor hem annem üstüme geliyor hem de ben değişiklik istiyorum.
Bu sefer annem olmadan ilk kez tek başıma gideceğim ya ben de kuzenim gibi kısacık saçlarla dönersem eve :(
Uçlarından azıcık aldırmayı ve kat attırmayı düşünüyorum
Kafam çok büyük saçlarım bayağı gür ve kalın telli.tarayınca da açılmayan tiplerden.sürekli düğüm oluyor.dalgalı ve biraz kabarıyor ama öyle çok sıkıntı da yaratmıyor düzleştirme ihtiyacı duymuyorum.hacimli mi diyorlar işte ondan.
Bazıları hiç kıyma saçlarına(şu an belimdeler) bazıları da biraz kes diyor.kestirmek istiyorum ama cesaretim yok nasıl davranmalıyım sonucun hüsran olmaması içinn

Çok dramatize etmişsin ben de saçların yandı sandım:p
İyi bir kuaför bul,istediğin saç şeklinin görselini göster aynısını yaptır.Hepsi de kötü değil kuaförlerin.

Bence o kuafor sac saglikliysa satmak icin oyle yapmistir. Sacinizi istediginiz boyutta gosterin cok kisa sevmediginizi soyleyin dinler tabi

fazla abartıyorsun.
ve kesim ücreti eşit değil mi? çok kesince daha mı çok ücret alıyor? ben burda hiç öyle bir şey duymadım

Kesim parasının ne kadar kestiğiyle alakası yoktur ki, belindeki saçı da kesse aynı para, omzuna geleni kesse de aynı para. O çok kestiyse başkasına gidersin söylersin neden senin istediğin gibi kesmesin ki ne çıkarı var? O zaman hayatın boyunca kestirme öyle şey olur mu

Bence o kuafor sac saglikliysa satmak icin oyle yapmistir. Sacinizi istediginiz boyutta gosterin cok kisa sevmediginizi soyleyin dinler tabi

Aynen bende size katılıyorum saçı postiş yada peruk yapıp satıyorlar diye duydum. Saçımın bilmediğim insanların kafasında olması düşüncesi midemi bulandırıyor istemiyorum.Bu yüzden saçımı kestirmeye gittiğimde 3-4 parmak kesin sonra uzunluğuna bakayım diyorum ve yine 2-3 parmak kestiriyorum bu işlemi istediğim kısalığa gelinceye kadar devam ettiriyorum.Böylece hem kesilen saçlarım postiş yapılamayacak uzunlukta oluyor hemde kontrollü bir şekilde istediğim uzunlukta kestirmiş oluyorum. Kuaför içinden sövüyor olabilir ama banane :KK47:

Aynen bende size katılıyorum saçı postiş yada peruk yapıp satıyorlar diye duydum. Saçımın bilmediğim insanların kafasında olması düşüncesi midemi bulandırıyor istemiyorum.Bu yüzden saçımı kestirmeye gittiğimde 3-4 parmak kesin sonra uzunluğuna bakayım diyorum ve yine 2-3 parmak kestiriyorum bu işlemi istediğim kısalığa gelinceye kadar devam ettiriyorum.Böylece hem kesilen saçlarım postiş yapılamayacak uzunlukta oluyor hemde kontrollü bir şekilde istediğim uzunlukta kestirmiş oluyorum. Kuaför içinden sövüyor olabilir ama banane :KK47:

Valla saclarim yillardir sari boyadan yipranmis oldugu icin kimse 5 kurus vermez o yuzden onu sorun yapmiyorum :confused:

Postiş veya peruk olayına çok şaşırdım.Saçım çok yıpranmış değil h boyamadım düzleştirip ısı da vermiyorum saç yağı kullanıyorum bazıları çok beğeniyor kestirme diyor bazıları biraz kestir diyor kararsız kaldım.En fazla kat attırırım kestirmem fazla

Back
X